עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה סרטוני טכניקהאימון A
13.5
סקוואט 42.5(+2.5) - מתחיל להיות יותר קשה אבל יש עוד זמן עד שיהיה קשה באמת
פרס 22.5(+2.5) - לא קשה
דדליפט 60 - ניסיתי להעלות ל70 ולא הצלחתי אחרי זה ניסיתי 67.5 והתחיל להיות לי סחרחורת אז סגרתי סט על 60 והלכתי:( אימון הבא אני אנסה לעשות 67.5 נראה איך יהיה
- - - עידכון הודעה - - -
אימון B
15.5
סקוואט 45(+2.5) - המוט כבר מתחיל לעלות יותר לאט אבל עדיין בסדר. אימון הבא אני שובר שיא
בנצ' 37.5(+2.5) PR - לא הצלחתי את החזרה האחרונה אבל לא נורא
מתח +3 - עשיתי 5/4/4 אימון הבא אותו משקל
מקבילים - ניסיתי להוסיף מקבילים בלי משקל 3*כשל אבל היה לי קשה מדי אחרי האימון אז אני אוסיף את זה בשלב יותר מתקדם
היום בחדר כושר היו מלא "מומחי כושר" שאמרו לי שאני צריך להחזיק רגליים מקבילות בסקוואט לא לנוח יותר מדקה בבנצ' ושטויות כאלה היה טיפה מעצבן אבל אין מה לעשות ליצנים יהיו תמיד..
אימון B
26.5
סקוואט 55(+2.5) - היה אפילו יותר קל מאימון קודם PR
בנצ' 40 - 2/3/4 ממש גרוע אני לא מצליח להתקדם
מתח 3 קילו - לא עשיתי דדליפט כי אני עוד לא יכול בגלל היד אימון הבא אני כבר אחזור לדדליפט
דילגת על אימון בנץ' אז אני במקומך הייתי חוזר על המשקל מהאימון שעבר, אל תלחץ, אתה מתקדם בדדליפט ובסקוואט שהם יותר חשובים מהלחיצות. תעקוב אחרי הטכניקה שלך, תחפש טעויות שתוכל לשפר.
אתה בא היום למכון או שאתה הולך מחר? צריך לראות אותך עושה סקוואט
אימון B
31.5
סקוואט 60(+2.5) - 5/4/5 ניסיתי להתיישב יותר אחורה והיה לי נורא קשה להקפיד על זה במשקל עבודה אז אני אוריד משקל בשביל טכניקה PR
בנצ' 37.5 - 5*3 מלאים אימון הבא אני אחזור ל40 ואני מקווה שאני אצליח
פאוורקלין 22.5 - סוף סוף:) זה תרגיל כל כך כיף. כל חזרה כל האנשים בחדר כושר הסתכלו עלי במבט של מי זה הילד הזה ומה הוא עושה
מקבילים - 8 חזרות. זה ממש קשה אחרי אימון חזה