הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג ss

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון B
יום ראשון 5.5

סקוואט 35(+2.5) - עדיין קליל
בנצ' 32.5(-5) - ריסט קטן
מתח +4 - 5/4/3 היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי
עוד אימון קל

אימון הבא אני כנראה ילמד פוואר קלין:)

• פותח/ת השרשור
אימון A
יום רביעי 8.5

סקוואט 37.5(+2.5) - עדיין קל
פרס 20 - ריסט
דדליפט 65(+2.5) - מתחיל להיות קשה. נראה לי אני גם צריך להתחיל להשתמש בגיר כי אני מתחיל להרגיש שהמוט מחליק

אני כבר עוד מעט מסיים שבוע שלישי בתוכנית ויש אחלה התקדמות בדדליפט, סקוואט ובנצ' בפרס אני עוד לא מרגיש כל כך התקדמות:🙁

• פותח/ת השרשור
[h=2][/h]
אימון B - סוף שבוע רביעי!!
יום שישי 11.5

סקוואט 40(+2.5) - מתחיל להיות יותר קשה אבל יש עוד זמן עד שיהיה קשה באמת
בנצ' 35(+2.5) - בחזרה האחרונה בסט 3 הספוטר שלי עזר לי להרים אבל נראה לי הייתי מסתדר גם בלי
מתח +2 - הורדתי משקל בשביל שאני אוכל להתקדם היה קל
דדליפט סטטי 40 - התחלתי בשביל לשפר את האחיזה. עשיתי 3 סטים של 50 שניות בראשון עשיתי עם 30 קילו. בסט האחרון המוט כמעט החליק לי והיה תלוי על קצות האצבעות אז נראה לי אני יעשה אימון הבא שוב 30 קילו ויתחיל להעלות בקפיצות של 5-7.5.
התכנון הוא לעשות דדליפט סטטי ביום האחרון של השבוע אבל נראה איך אני אסתדר עם זה שבוע הבא אחרי הדדליפט הרגיל. אם לא ילך אני אעביר את זה לאימון ברביעי.

*****סיכום חודשי*****

סקוואט 35->45 (+10). כרגע אני הורדתי משקל בשביל לעבוד על טכניקה אז לדעתי אני יכול לעשות בערך 50-55
בנצ' 30->37.5 (+7.5)
דדליפט 45->65 (+20!)
פרס 20->25 (+5)
חוץ מהדדליפט אין שיפורים מדהימים אבל חצי מהחודש הלך על להבין את התוכנית ולהתרגל אליה אז זה סביר

• פותח/ת השרשור
אימון A
13.5

סקוואט 42.5(+2.5) -
מתחיל להיות יותר קשה אבל יש עוד זמן עד שיהיה קשה באמת
פרס 22.5(+2.5) - לא קשה
דדליפט 60 - ניסיתי להעלות ל70 ולא הצלחתי אחרי זה ניסיתי 67.5 והתחיל להיות לי סחרחורת אז סגרתי סט על 60 והלכתי:( אימון הבא אני אנסה לעשות 67.5 נראה איך יהיה

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
15.5

סקוואט 45(+2.5) - המוט כבר מתחיל לעלות יותר לאט אבל עדיין בסדר. אימון הבא אני שובר שיא
בנצ' 37.5(+2.5) PR - לא הצלחתי את החזרה האחרונה אבל לא נורא
מתח +3 - עשיתי 5/4/4 אימון הבא אותו משקל
מקבילים - ניסיתי להוסיף מקבילים בלי משקל 3*כשל אבל היה לי קשה מדי אחרי האימון אז אני אוסיף את זה בשלב יותר מתקדם

היום בחדר כושר היו מלא "מומחי כושר" שאמרו לי שאני צריך להחזיק רגליים מקבילות בסקוואט לא לנוח יותר מדקה בבנצ' ושטויות כאלה היה טיפה מעצבן אבל אין מה לעשות ליצנים יהיו תמיד..

אימון A
13.5

סקוואט 42.5(+2.5) -
מתחיל להיות יותר קשה אבל יש עוד זמן עד שיהיה קשה באמת
פרס 22.5(+2.5) - לא קשה
דדליפט 60 - ניסיתי להעלות ל70 ולא הצלחתי אחרי זה ניסיתי 67.5 והתחיל להיות לי סחרחורת אז סגרתי סט על 60 והלכתי:( אימון הבא אני אנסה לעשות 67.5 נראה איך יהיה

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
15.5

סקוואט 45(+2.5) - המוט כבר מתחיל לעלות יותר לאט אבל עדיין בסדר. אימון הבא אני שובר שיא
בנצ' 37.5(+2.5) PR - לא הצלחתי את החזרה האחרונה אבל לא נורא
מתח +3 - עשיתי 5/4/4 אימון הבא אותו משקל
מקבילים - ניסיתי להוסיף מקבילים בלי משקל 3*כשל אבל היה לי קשה מדי אחרי האימון אז אני אוסיף את זה בשלב יותר מתקדם

היום בחדר כושר היו מלא "מומחי כושר" שאמרו לי שאני צריך להחזיק רגליים מקבילות בסקוואט לא לנוח יותר מדקה בבנצ' ושטויות כאלה היה טיפה מעצבן אבל אין מה לעשות ליצנים יהיו תמיד..
תעלה סרטוני טכניקה
זה יעזור לך להתקדם

• פותח/ת השרשור
אימון A
17.5

סקוואט 47.5(+2.5) -
העלייה מתחילה להיות איטית אבל עדיין סבבה PR
פרס 25(+2.5) - 5/4/5 אימון הבא שיא!
דדליפט 67.5(+2.5) - היה אחלה PR

אני ממש מרוצה מהאימון שברתי שיאים בסקוואט ודדליפט אימון הבא גם בפרס ואימון קודם שברתי שיא בבנצ'.
סוף סוף אני מתקדם כמו שאני רוצה:161bd:

• פותח/ת השרשור
בגלל פציעה ביד לא התאמנתי אתמול והיום באתי וזה ממש הפריע לי בבנצ' ובמתח אז בתכלס עשיתי רק סקוואט
סקוואט 50 (+2.5) PR
אם זה לא יעבור לי עוד יומיים אני יבוא ויעשה רק סקוואט:🙁

• פותח/ת השרשור
אימון A
24.5

סקוואט 52.5(+2.5) -
5/5/3 נראה לי בסט האחרון זה היה בגלל מנוחה קצרה מדי מה אתם אומרים אימון הבא אותו משקל או להעלות? PR
פרס 25 - לא הצלחתי להעלות משקל וגם את ה25 קילו בקושי הצלחתי. אני לא יודע מה לעשות עם זה אני פשוט לא מצליח להתקדם בפרס
מתח 3 קילו - 5/5/4 אימון הבא אני אעלה ל4

אימון מבאס אני פשוט לא מצליח להתקדם בפרס

• פותח/ת השרשור
אימון B
26.5

סקוואט 55(+2.5) -
היה אפילו יותר קל מאימון קודם PR
בנצ' 40 - 2/3/4 ממש גרוע אני לא מצליח להתקדם
מתח 3 קילו - לא עשיתי דדליפט כי אני עוד לא יכול בגלל היד אימון הבא אני כבר אחזור לדדליפט

אימון B
26.5

סקוואט 55(+2.5) -
היה אפילו יותר קל מאימון קודם PR
בנצ' 40 - 2/3/4 ממש גרוע אני לא מצליח להתקדם
מתח 3 קילו - לא עשיתי דדליפט כי אני עוד לא יכול בגלל היד אימון הבא אני כבר אחזור לדדליפט

דילגת על אימון בנץ' אז אני במקומך הייתי חוזר על המשקל מהאימון שעבר, אל תלחץ, אתה מתקדם בדדליפט ובסקוואט שהם יותר חשובים מהלחיצות. תעקוב אחרי הטכניקה שלך, תחפש טעויות שתוכל לשפר.

כבר אמרתי לך מה אני חושב, אני באמת מאמין שאם תקשיב לי אתה תצליח גם בפרס וגם בבנצ להעלות יותר

• פותח/ת השרשור
דילגת על אימון בנץ' אז אני במקומך הייתי חוזר על המשקל מהאימון שעבר, אל תלחץ, אתה מתקדם בדדליפט ובסקוואט שהם יותר חשובים מהלחיצות. תעקוב אחרי הטכניקה שלך, תחפש טעויות שתוכל לשפר.

זה מה שאני אעשה נראה איך ילך

• פותח/ת השרשור
אתה בא היום למכון או שאתה הולך מחר? צריך לראות אותך עושה סקוואט

אני בא היום ב10 אם תפסיק להבריז לי אתה תראה אותי עושה סקוואט

- - - עידכון הודעה - - -

אימון A
28.5

סקוואט 57.5(+2.5) -
5/5/4 היה סבבה. אימון הבא פלטה!!
sporty074.gif
PR
פרס 25 - 5/5/4 טכניקה לא טובה אבל לפחות הצלחתי את זה
דדליפט 67.5 - סוף סוף אני חוזר לדדליפט ממש התגעגתי לתרגיל הזה עשיתי אותו משקל של פעם אחרונה כי כבר מלא זמן לא עשיתי את התרגיל והיה יחסית קל

חבר שלי עוד מעט יעלה סרטוני טכניקה מהאימון
אימון הבא אני מתחיל פאוור קלין נמאס כבר מהמתח.

חחחחחחחחחחח רק עכשיו אני שם לב לכל ה"סע" שאני אומר שהתחלה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון B
31.5

סקוואט 60(+2.5) -
5/4/5 ניסיתי להתיישב יותר אחורה והיה לי נורא קשה להקפיד על זה במשקל עבודה אז אני אוריד משקל בשביל טכניקה PR
בנצ' 37.5 - 5*3 מלאים אימון הבא אני אחזור ל40 ואני מקווה שאני אצליח
פאוורקלין 22.5 - סוף סוף:) זה תרגיל כל כך כיף. כל חזרה כל האנשים בחדר כושר הסתכלו עלי במבט של מי זה הילד הזה ומה הוא עושה
מקבילים - 8 חזרות. זה ממש קשה אחרי אימון חזה

אימון B
31.5

סקוואט 60(+2.5) -
5/4/5 ניסיתי להתיישב יותר אחורה והיה לי נורא קשה להקפיד על זה במשקל עבודה אז אני אוריד משקל בשביל טכניקה PR
בנצ' 37.5 - 5*3 מלאים אימון הבא אני אחזור ל40 ואני מקווה שאני אצליח
פאוורקלין 22.5 - סוף סוף:) זה תרגיל כל כך כיף. כל חזרה כל האנשים בחדר כושר הסתכלו עלי במבט של מי זה הילד הזה ומה הוא עושה
מקבילים - 8 חזרות. זה ממש קשה אחרי אימון חזה

לא יכולת ללכת ב12 ולבוא לטקס המחורבן?
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-zorner.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית