הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג ss

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
14/6

הסקוואט והבנצ' היו ממש גרועים כנראה הייתי עייף
פאוור קלין 30(+2.5) - עדיין קל
מקבילים - 11 חזרות לא רציתי להעמיס יותר מדי אחרי הכשל שהיה לי בבנצ'

חרא אימון נקווה שהאימון הבא יהיה יותר טוב

14/6

הסקוואט והבנצ' היו ממש גרועים כנראה הייתי עייף
פאוור קלין 30(+2.5) - עדיין קל
מקבילים - 11 חזרות לא רציתי להעמיס יותר מדי אחרי הכשל שהיה לי בבנצ'

חרא אימון נקווה שהאימון הבא יהיה יותר טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
16/6
סקוואט 65(+2.5) - 4/5/5 בסט הראשון איבדתי ריכוז ונתקעתי למטה אבל סך הכל היה סבבה PR
פרס 30(+2.5) - 3/3/3 אני מקווה שאימון הבא אני אצליח
דדליפט 65(+5) - עוד מעט אני חוזר לשבור שיאים
הפרס איכזב אבל אני שמח שהצלחתי את הסקוואט אחרי אימון קודם

הלכת אחרי הבגרות לאימון או שתלך מחר? מחכה1

כן למה לא באת?

• פותח/ת השרשור
19.6
סקוואט 67.5(+2.5) - טכניקה לא טובה אני אשאר אימון הבא באותו משקל PR
בנצ' 42.5 - הצלחתי 5*3 אבל הספוטרים שלי היו מטומטמים ונגעו כל הזמן במוט אפילו שאמרתי להם לא. בקיצור ננסה אימון הבא להעלות ונקווה שילך טוב PR
פאוורקלין 32.5(+2.5) - ממש כיף PR
מקבילים - 12, 10 חזרות. אני עושה 2*8-12 מה לעשות אחרי שאני מצליח 12*2 לשים משקל או להעלות חזרות?

אימון אחלה שברתי שיאים בהכל:161bd:

עכשיו אתה חזק 👏
יופי, גם מחר אתה לא בא, אני אראה אותך רק בשישי או שבת :(

לדעתי כדאי לך לא להוסיף משקל ולנסות לעשות 3 סטים של 5-6 חזרות עד שתצליח לעשות 3 סטים של 8 חזרות ואז תתחיל להוסיף משקל...
אתה תראה שזה גם יגיע ממש מהר אני הצלחתי בשבועיים וחצי לעלות בכמות מטורפת בערך 10 קילו, כל אימון עוד 2.5 קילו !!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד שבוע אני יוצא למחנה של 24 יום ויהיה שם מלא עבודה פיזית(זה קצת כמו טירונות) אז אני מתחיל להוריד עומסים מסקוואט ודדליפט בשביל לא להיות לבוא לשם תפוס
היום היה לי אימון אבל לא ידעתי שהמכון נסגר מוקדם אז לא הספקתי דדליפט:( אני אבוא מחר ואעשה רק דדליפט

סקוואט 60 - היה קל. אימונים הבאים אני חושב שאני יעלה 2.5 כל אימון לקראת המחנה ולא 5
פרס - היום ראיתי את הסרטון של הטכניקה החדשה אז תירגלתי טכניקה ואז עשיתי 2 סטים של 4 עם 25 קילו. הייתי מצליח בקלות 5*3 אם לא הייתי מתאמן על טכניקה לפני

למה אתה מעלה משקל כל כך לאט ?

כשאני אחזור מהמחנה(שזה יוצא לקראת סוף יולי) אני אוריד טיפה משקלים ואנסה להעלות בקצב יותר מהיר

לדעתי כדאי לך לא להוסיף משקל ולנסות לעשות 3 סטים של 5-6 חזרות עד שתצליח לעשות 3 סטים של 8 חזרות ואז תתחיל להוסיף משקל...
אתה תראה שזה גם יגיע ממש מהר אני הצלחתי בשבועיים וחצי לעלות בכמות מטורפת בערך 10 קילו, כל אימון עוד 2.5 קילו !!

אני חושב שאני כבר יכול 8*3. כמה חזרות עשית עם המשקל גם 8*3? הצלחת להתקדם ככה 2.5 קילו באימון?

נערך לאחרונה:
zorner, אל תתחיל למצוא לעצמך תירוצים בשלב כ"כ מוקדם באימונים, תמשיך לפי התכנית ויום לפני המחנה תאכל יותר ותישן 9-10 שעות, אם צריך.
מה שיעצור אותך באימונים זה רק הראש לא הגוף פיזית בדרך כלל

• פותח/ת השרשור
zorner, אל תתחיל למצוא לעצמך תירוצים בשלב כ"כ מוקדם באימונים, תמשיך לפי התכנית ויום לפני המחנה תאכל יותר ותישן 9-10 שעות, אם צריך.
מה שיעצור אותך באימונים זה רק הראש לא הגוף פיזית בדרך כלל

תודה נתן לי מוטיבציה:)

עוד שבוע אני יוצא למחנה של 24 יום ויהיה שם מלא עבודה פיזית(זה קצת כמו טירונות) אז אני מתחיל להוריד עומסים מסקוואט ודדליפט בשביל לא להיות לבוא לשם תפוס
היום היה לי אימון אבל לא ידעתי שהמכון נסגר מוקדם אז לא הספקתי דדליפט:( אני אבוא מחר ואעשה רק דדליפט

סקוואט 60 - היה קל. אימונים הבאים אני חושב שאני יעלה 2.5 כל אימון לקראת המחנה ולא 5
פרס - היום ראיתי את הסרטון של הטכניקה החדשה אז תירגלתי טכניקה ואז עשיתי 2 סטים של 4 עם 25 קילו. הייתי מצליח בקלות 5*3 אם לא הייתי מתאמן על טכניקה לפני

כשאני אחזור מהמחנה(שזה יוצא לקראת סוף יולי) אני אוריד טיפה משקלים ואנסה להעלות בקצב יותר מהיר

אני חושב שאני כבר יכול 8*3. כמה חזרות עשית עם המשקל גם 8*3? הצלחת להתקדם ככה 2.5 קילו באימון?

לפי דעתי תעשה אימון הבא 3x8 ואז אימון אחר כך תשים עליך עוד קילו או שתיים, למרות שאני אישית הצלחתי לעלות כמעט כל אימון בערך ב-3 קילו לפחות...אבל אני לא יודע מה איתך.

• פותח/ת השרשור
22.6
השלמתי את הפרס והדדליפט מאימון לפני
פרס 27.5 - 4/3/3 אני חושב שזה בגלל התרגול טכניקה יום לפני זה
דדליפט 70 (+5) - אני מנסה להמשיך להעלות 5 כל אימון אחרי שכבר עבדתי על הטכניקה. החזרה האחרונה הייתה מלחמה, באמצע החזרה המוט נתקע והייתי בטוח שהוא לא יעלה אבל בסוף הצלחתי PR

תגיבו על הסרטוני טכניקה בעיקר על הפרס כי התחלתי עם הטכניקה החדשה מהסרטון הזה:
[video=vimeo;51656189]http://vimeo.com/51656189[/video]
ואני לא בטוח שאני עושה את זה טוב.

• פותח/ת השרשור
24.6
סקוואט 67.5 - חזרתי על המשקל בשביל לשפר טכניקה והצלחתי יותר טוב אבל יש לי בעיה שבסט אני מרגיש שאני שובר מקביל ואז כשאני מסתכל בסרטונים אני רואה שלא PR
בנצ' - גרוע מאוד. חזרה אחת ב45 ואז הורדתי ל42.5 ועשיתי שני סטים של שתי חזרות
פאוורקלין 35(+2.5) - עדיין סבבה PR
מקבילים 1 קילו - 5*3 מישהו אמר לי שאני לא יורד מספיק אז הקפדתי על זה יותר אז היה טיפה יותר קשה אבל עדיין די קל

הסקוואט לא טוב:לא שובר מקביל,אתה נוטה יותר מידי קדימה עם הגוף ובכללי התנועה לא נראית טוב
מציע לך לא להעלות משקלים עד שתתקן את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
הסקוואט לא טוב:לא שובר מקביל,אתה נוטה יותר מידי קדימה עם הגוף ובכללי התנועה לא נראית טוב
מציע לך לא להעלות משקלים עד שתתקן את הטכניקה

בלנטות קדימה אתה מתכוון עם הגב או שאני לא מתיישב אחורה?
הבעיה היא שאני מצליח טכניקה טובה במשקלים יותר נמוכים(נגיד ב60 אימון קודם) ואז כשאני מתקדם במשקל נדפקת לי הטכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית