עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
14/6
הסקוואט והבנצ' היו ממש גרועים כנראה הייתי עייף
פאוור קלין 30(+2.5) - עדיין קל
מקבילים - 11 חזרות לא רציתי להעמיס יותר מדי אחרי הכשל שהיה לי בבנצ'
חרא אימון נקווה שהאימון הבא יהיה יותר טוב
הלכת אחרי הבגרות לאימון או שתלך מחר? מחכה1
למה אתה מעלה משקל כל כך לאט ?
לדעתי כדאי לך לא להוסיף משקל ולנסות לעשות 3 סטים של 5-6 חזרות עד שתצליח לעשות 3 סטים של 8 חזרות ואז תתחיל להוסיף משקל...
אתה תראה שזה גם יגיע ממש מהר אני הצלחתי בשבועיים וחצי לעלות בכמות מטורפת בערך 10 קילו, כל אימון עוד 2.5 קילו !!
zorner, אל תתחיל למצוא לעצמך תירוצים בשלב כ"כ מוקדם באימונים, תמשיך לפי התכנית ויום לפני המחנה תאכל יותר ותישן 9-10 שעות, אם צריך.
מה שיעצור אותך באימונים זה רק הראש לא הגוף פיזית בדרך כלל
תודה נתן לי מוטיבציה:)
עוד שבוע אני יוצא למחנה של 24 יום ויהיה שם מלא עבודה פיזית(זה קצת כמו טירונות) אז אני מתחיל להוריד עומסים מסקוואט ודדליפט בשביל לא להיות לבוא לשם תפוס
היום היה לי אימון אבל לא ידעתי שהמכון נסגר מוקדם אז לא הספקתי דדליפט:( אני אבוא מחר ואעשה רק דדליפט
סקוואט 60 - היה קל. אימונים הבאים אני חושב שאני יעלה 2.5 כל אימון לקראת המחנה ולא 5
פרס - היום ראיתי את הסרטון של הטכניקה החדשה אז תירגלתי טכניקה ואז עשיתי 2 סטים של 4 עם 25 קילו. הייתי מצליח בקלות 5*3 אם לא הייתי מתאמן על טכניקה לפני
כשאני אחזור מהמחנה(שזה יוצא לקראת סוף יולי) אני אוריד טיפה משקלים ואנסה להעלות בקצב יותר מהיר
אני חושב שאני כבר יכול 8*3. כמה חזרות עשית עם המשקל גם 8*3? הצלחת להתקדם ככה 2.5 קילו באימון?
הסקוואט לא טוב:לא שובר מקביל,אתה נוטה יותר מידי קדימה עם הגוף ובכללי התנועה לא נראית טוב
מציע לך לא להעלות משקלים עד שתתקן את הטכניקה