הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוף-סוף עשינו את זה - חדר כוח ביתי למשפחת שטן-שור

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
עברנו לבית קרקע והחלטנו להפסיק לשלם לאנשים זרים על הזכות להרים את הברזלים שלהם.
המטרה:
חד''כ ביתי, הכולל כלוב, צלחות, מוט וספת דחיקה חזקה.
הקצאת המשאבים:
חדר ממ''ד 310 על 280,
תקציב של 10K ש''ח ( מחיר מנוי שנתי לחד''כ = ~2200, אנחנו זוג =< 4400 ש''ח בשנה לאנשים זרים). את הסכום נכסה בכמה שנים.
רשימת קניות: כלוב, בנצ', מוט (רצוי טוב או עם אחריות) 10 צלחות של 20, 2 של 15, 2 של 10, 2 של 5, 2 של 2.5 וזוג 1.25.
בנוסף 12 מ''ר גומי לרצפה (9 לחדר ו 3 למשטח דדליפט).

סקירת אתרים העלתה מחסור בכלובים, מוטות וחשוב מכול - צלחות, בשוק הישראלי.
למזלי, מכר מקרוספיט נתניה נתן לי טלפון של עמי, הבחור שדרכו הוא קונה ציודים.
נפגשנו, ראנו את הסחורה ואחרי מספר ימים קיבלנו הצעת מחיר מעולה: כלוב בודי סוליד ב 2690, בנצ' מתכוונן של בודי סוליד ב 1100 וצלחות ב 12.5 ש''ח לקילו (חדש, עם ציפוי גומי).
דווקא את הגומי לרצפה והמוט (750 ש''ח) הזמנתי טלפונית מסל ספורט כי הם היחידים שמחרו 12 מ''מ עובי... או שלא - אחרי התשלום הם רשמו לי באותיות קטנתנות שהעובי הוא 10 מ''מ !!! (למרות שבאתר הם ממשיכים לפרסם אותו כ 12 מ''מ). בשיחה איתם, המנהל שלהם אר לי "מה, חשוב לך ה 2 מ''מ האלה?" , וואלה, חשוב לי לקבל את מה שאני מזמין ולא לתת את הכסף שלי לתחמנים. גם אם יש להם מוטות טובים, אבל לך תדע - אולי יתברר שהמוטות שלהם באורך מטר בעובי גפרור?
ביטלתי את האזמנה (לקח לי כמה טלפונים ואימיילים לקבל את הביטול) מסל ספורט, וחזרתי לעמי. לקחתי ממנו מוט ב490 ש''ח (היצרן רשם שהוא מחזיק עד 400 ק''ג אבל לדעתי לא בטוח) וגליל גומי מעולה (רוחב 1.5 מ', אורך 10 מ'). חסכתי דמי משלוח נוספים.

אתמול אני ואחי פרסנו את הגומי, והיום לראשונה נתתי באימון. זה יום העצמאות המאושר בחיי!!!:s71:
נ.ב. מי שרוצה לדבר עם עמי שיכתוב לי ואני אשלח לו את הטלפון.
נ.נ.ב. נשאר לי 3 מ''ר גומי, מי שרוצה - מוזמן לקנות במחיר שבו קניתי (160 ש''ח למ''ר).
ותודה מיוחדת לALALAL על יעוץ בנושא חד''כ ביתי.
16042013633.jpg 16042013634.jpg 16042013635.jpg 15042013628.jpg 16042013632.jpg

היה לנו הוצות גדולות בזמן האחרון ולא רציתי לחרוג מהתקציב. בעתיד יהיה לי צורך במוט רציני, אני אזמין מחו''ל. הספה והכלוב לא "יפים", אם אתה עובד לבד בבית, דבר אחרון שאתה רוצה זה שספה זולה תתקפל לך בזמן לחיצה או כלוב שיפול על הצד כי הוא הורכב עקום. על בטיחות לא מתפשרים.

לא חשבתי שיש איזשהו סיכוי שהכלוב יפול.. מצד שני לא אני לא מתאמן עם כלוב שלם, איפה שאני מתאמן יש כולה שני עמודים מסכנים, אצלינו לא מפילים מוטות והיפותטית אם נופל שיפול על הרצפה.. אני מניח שלמטרות שלך אתה צודק, לא כדאי להתאמן עם כלוב לא אמין

• פותח/ת השרשור
יש לי כבר עכשיו הנחה של 10% ("לקוח זהב") אז זה היה יוצא לי יותר זול אם הייתי מזמין עכשיו, לפני בערך חודש הם עשו מבצע על משלוח ימי (גם כן 10% הנחה) אז כנראה שבאמת המחיר הסופי שאפשר להשיג יהיה זול יותר.

אגב, מה לגבי פרס? יש אפשרות לעשות או שאתה נתקע בתקרה?
נראה לי שעל חבילות בעלות צלע ארוכה יותר ממטר וחצי הם לוקחים יותר.

לגבי הפרס, אני אישית 1.70, ואני יכול לעשות פרס גם בתוך הכלוב. מישהו גבוה יותר יכול להוציא את הפינים לצד החיצוני ולעשות מחוץ לכלוב. גובה התקרה התקני לחדר מגורים הוא 2.5 מטר, כך שגם לאדם גבוה לא תהיה בעיה.

גם אני רציתי לבנות חד"כ ביתי אבל אין מקום וזה גם לא משתלם כי אני משלם 50 שקל לחודש לחד"כ...
בכל מקרה תתחדשו! ולמה קניתם ספה כזאת במקום ספה שטוחה רגילה?
זה הרבה פחות נוח לדעתי...

לגבי הפרס, אני אישית 1.70, ואני יכול לעשות פרס גם בתוך הכלוב. מישהו גבוה יותר יכול להוציא את הפינים לצד החיצוני ולעשות מחוץ לכלוב. גובה התקרה התקני לחדר מגורים הוא 2.5 מטר, כך שגם לאדם גבוה לא תהיה בעיה.

אני 1.96, אני נוגע בתקרה בגובה 2.5 כשאני יחף, בחדר כושר הקודם שלי הייתי צריך להיזהר במיקום שלי בפרס בשביל שלא לפגוע בהנמכת תקרה שהיתה שם..
טוב, נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.

• פותח/ת השרשור
גם אני רציתי לבנות חד"כ ביתי אבל אין מקום וזה גם לא משתלם כי אני משלם 50 שקל לחודש לחד"כ...
בכל מקרה תתחדשו! ולמה קניתם ספה כזאת במקום ספה שטוחה רגילה?
זה הרבה פחות נוח לדעתי...
לצורך הגמישות. אם בעתיד אני ארצה לגוון ולעשות לחיצה באלכסון. חוץ מזה היא מאד נוחה ויציבה ובגובה נכון.

יש לי במכון פלטות כאלה ומנסיון איתן הן נשברות די בקלות. חוץ מזה תתחדשו, נראה טוב.
גם אני חושש מזה שהן ישברו. הפתרון הוא לבנות משטח בולם טוב לדדליפט (גומי + ספוג דחוס + דיקט + גומי ) ולהקפיד שהחלק התחתון יהיה מלא ולא הידית.

אני 1.96, אני נוגע בתקרה בגובה 2.5 כשאני יחף, בחדר כושר הקודם שלי הייתי צריך להיזהר במיקום שלי בפרס בשביל שלא לפגוע בהנמכת תקרה שהיתה שם..
טוב, נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.
WOW!!! טוב, הפתרון יהיה לקנות 20+ צלחות של 10 קילו (או 40 של 5 ? ) 😵

WOW!!! טוב, הפתרון יהיה לקנות 20+ צלחות של 10 קילו (או 40 של 5 ? ) 😵

כנראה הרדיוס של ה10 יהיה יותר מדי, אולי ה5 יהיו בסדר אם אני אעשה את הפרס יחף.. אולי אפשר להשתמש בשלשלאות או משהו בסגנון אבל האופציה הטובה ביותר מבחינתי היא תקרה בגובה 3 מטרים או בחוץ.

טוב, נחכה ונראה מה יהיה, אולי בסוף אני בעצמי אתכנן את הבית ואז מראש אני אעשה בחדר אחד תקרה בגובה שלושה מטרים 😃

משלוח ימי לצערי לוקח בערך חודשיים, יש לי עכשיו חבילה במשקל 10ק"ג שהזמנתי ב17/3 וקיבלתי מהם אתמול הודעה שעוד שבוע היא תגיע לנמל ואז צפויים עוד עשרה ימים עד שהיא תגיע אלי.

מישהו אתמול בחד"כ שאל אותי למה אני לא קונה מוט וראק הביתה אז אמרתי לו שכרגע אין לי מקום בדירה שאני שוכר. אני מתכנן לבנות חד"כ משלי כשיהיו ילדים ונעבור דירה (אני משלם 350 ש"ח בשנה לחד"כ של הטכניון, לא ממש מורגש).

אגב, מה לגבי פרס? יש אפשרות לעשות או שאתה נתקע בתקרה?

וואלה הצפי שלי גם להגיע דרך הים בתאריך שלך, ואני הזמנתי יומיים-שלושה לפניך
יש מצב שאנחנו באותה אוניה/מכולה :smiley1:

החבילה שלי בערך 6 קילו(5.88)

המחיר שקיבלתי היה זול מאד על כלוב נוח שיש לי ניסיון עבודה איתו. כלוב זה אבזר בטיחותי, למה לחפש "מישהו" שלך תדע איך יעשה את זה, אני לא מבין במסגרות\רטחות. עדיף לשלם יותר אבל לקבל מוצר שישמור עלי ואישתי. ליבוא של מוט יש מספר מינוסים: המחיר זול יותר בכ400 ש''ח, זמן משלוח של מעל חודש ווסר אפשרות להחליף בלאי. ברור שזה טוב לעבוד עם מוט מקצועי ויקר, אבל התקציב.....
cray.gif

כלוב אביזר בטיחותי אני מסכים, ואצל איש מקצוע אפשר לבנות כלוב שיעמוד במבחני ריסוק/הפלה פי 3-4 מהכלובים המסחריים. אם אתה לא מכיר אף אחד ולא רוצה את הסיכון זה מובן, אבל אפשר לראות דוג' טובה את המונוליפט שנבנה אצל איש מקצוע לתחרות בפ"ת וספג בקלות הפלה של 300+ קילו מגובה בלי להרגיש.

מוט- הפער גדל ככל שהמוט יותר טוב כמובן, 700-800 שקל למוט טוב כמו זה ששמתי בלינק.
אם תרצה לחסוך כמה חודשים ולקנות מוט ותצטרך ייעוץ אני אוכל לעזור לך/להפנות אותך לאדם שקנה את כל הציוד מחו"ל דרך USPHOPS

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עידכון: אימון של היום כלל סקווטים של 190 ודדליפטים של 210, המוט החזיק בלי למצמץ, אפילו לא התעקם. נראה אותו בכבדים באמת.
שקלתי את המוט במשקל הביתי המעפן, והמשקל 19.5 או 20 - המשקל מת באמצע ואני לא יודע במדויק facepalm

הצלחות בקוטר של 40 ס''מ (ה20 קילו), הקוטר התקני הוא 44 ס''מ. את הפער סגרתי עם חיפויי רצפה (ספוג פאזל דק מאד + לוח שבבית דחוסה +שכבת גומי ), מחזיק יופי, רק צריך להדביק את כל המגדל בבל הזה ביחד . אימונים בבית זה בן-זונה!1!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מוט- הפער גדל ככל שהמוט יותר טוב כמובן, 700-800 שקל למוט טוב כמו זה ששמתי בלינק.
אם תרצה לחסוך כמה חודשים ולקנות מוט ותצטרך ייעוץ אני אוכל לעזור לך/להפנות אותך לאדם שקנה את כל הציוד מחו"ל דרך USPHOPS
תודה, כרגע אני מסודר מבחינת ציוד, אבל אולי תרשום פרטים כדי שאנשים אחרים יוכלו להעזר בהם?

בשעה טובה הכלוב של בודי סוליד הגיע היום!
נשאר לי להרכיב אותו ואז אעלה תמונות.

תודה קוסטה עזרת לי מאוד, ממליץ לכולם על עמי המחיר שפוי ביחס למה שהולך בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית