ייעוץ שומן לפני ואחרי האימון

אז קיצר לא כדאי לכלול בארוחה שמיד אחרי אימון גם שומן לדוגמה: 3 פרוסות לחם לבן\6 תמרים+ טונה בשמן\ קוטג 5% ,לא כדאי?
ד"א יש גם באבקות חלבון שומן לא? לדוגמה בMRM אם אני לא טועה...

אז קיצר לא כדאי לכלול בארוחה שמיד אחרי אימון גם שומן לדוגמה: 3 פרוסות לחם לבן\6 תמרים+ טונה בשמן\ קוטג 5% ,לא כדאי?
ד"א יש גם באבקות חלבון שומן לא? לדוגמה בMRM אם אני לא טועה...
זה לא משנה אם תדחוף קוטג' 5% או 3% או 0.5% , למהירות הספיגה של החלבון אין כל יעול כי יש עדיין חומצות אמינו בדם מארוחה קודמת (סביר להניח , אם היא לא הייתה רחוקה מידי).
לכן אומרים שמהירות הספיגה כן תיהיה מושפעת בצום של 12 שעות ומעלה ללא מזון.

השאלה שהתכונתי לשאול היא האם השומן שבקוטג' 5%\ בטונה יגרום להורדת הא"ג של האורחה? או שלא תהיה לזה בשפעה בהנחה שאני אוכל יחד עם זה תמרים \לחם לבן?ועוד שאלה: האם 2 יוגורט 0 אחוז טבעי(כל אחד מכיל 9 גרם חלבון ו9 גרם פחמימה ) יכול לתת מענה לארוחה כזו שאחרי אימון? או שצריך להוסיף עוד פחמימה ו\או חלבון? (פשוט אני מת על יוגורטים האלו:IZAVno6Ssw: אני יכול לאכול כאלו בקילו גרמים)

נערך לאחרונה:
1. כן זה יוריד את הא"ג , גם השייק חלבון שאתה אוכל עם ה "סוכר ענבים" שכולם חושבים שזה GI 140 , יוצא הרבה פחות כי האבקת חלבון יש לה א"ג נמוך אבל תגובה אינסולינית גבוהה , וזה פשוט להתעסק בקקה פשוט תאכל.
2. כן 2 יוגרטים זה סבבה אבל יחסית מעט פחממה אפשר להוסיף עוד איזה 2 תמרים או משהו בסיגנון הכל תלוי במשקל המתאמן והמטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית