הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי אימון.

vitalik20

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני רוצה להתחיל תקופה קצר של חיטוב אני רוצה להגיע ל 9-10% שומן כאשר אני עכשיו 13% ולפי דעתי מיצתי את מסה כול שנה ועליתי במשקל והבנתי אחרי אימון הבנתי ש צריך לאכול פרי שקל לעכל .

דבר ראשון רציתי לדעת עם תפוח או תפוז מתעקל מהר ?

העם מומלץ לאכול את פרי הזה ? עם לא איזה לפי דתעכם הכי מומלץ? ו עם מותר לאכול 2-3 ברצב ?

ואחרי שאכלתי את פרי\ם לא לאכול כלום עד הבוקר או לפני שינה לאכול עוד פרי או ירק ?

🆘

שלום אני רוצה להתחיל תקופה קצר של חיטוב אני רוצה להגיע ל 9-10% שומן כאשר אני עכשיו 13% ולפי דעתי מיצתי את מסה כול שנה ועליתי במשקל והבנתי אחרי אימון הבנתי ש צריך לאכול פרי שקל לעכל .

דבר ראשון רציתי לדעת עם תפוח או תפוז מתעקל מהר ?

העם מומלץ לאכול את פרי הזה ? עם לא איזה לפי דתעכם הכי מומלץ? ו עם מותר לאכול 2-3 ברצב ?

ואחרי שאכלתי את פרי\ם לא לאכול כלום עד הבוקר או לפני שינה לאכול עוד פרי או ירק ?

🆘

1. לתפוח לוקח הרבה זמן להתעכל אל תאכל אותו לפני אימון לדעתי הכי טוב לאכול בננה:RockOn:
2. לא כדאי לאכול יותר מ2 בננות ביום
3. לא יודע אם צריך בחיטוב

• פותח/ת השרשור
1. לתפוח לוקח הרבה זמן להתעכל אל תאכל אותו לפני אימון לדעתי הכי טוב לאכול בננה:RockOn:
2. לא כדאי לאכול יותר מ2 בננות ביום
3. לא יודע אם צריך בחיטוב

למה היתכוונת ב3 ? את לא יודע עם צריך לאכול עוד חוץ מ 2 בננות ? עם לא אז אני אחכה שמישהו יענ לי .

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך שום פרי אחרי אימון

איך זה בידוק עוזר לי ? לא נותנים דוגמא לאוכל אחרי אימון או לפני .

לפי מה שהבנתי בכתב מיחד שבאתר שצריך לאכול אחרי אימון כמות של חבלונים100+ . אבל מה לפני לא רשום .

נערך לאחרונה:
לא חייב פרי אחרי אימון

---טעות למחוק--

למה היתכוונת ב3 ? את לא יודע עם צריך לאכול עוד חוץ מ 2 בננות ? עם לא אז אני אחכה שמישהו יענ לי .

[h=2][/h]
1. ב3 התכוונתי שאני לא יודע מה צריך לאכול אחרי האימון כשאתה בחיטוב אני יודע רק במסה
2. אתה יכול בכיף לאכול פירות אחרים אבל לא לאכול יותר מ-2 בננות ביום כי זה עושה עצירות​

Back
למעלה תחתית