הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגביי אימון WEIGHLIFTING

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
נתחיל מההתחלה-
חזרתי עכשיו משבועיים בבולגריה שבהם לא התאמנתי וגם לא בדיוק קיימתי אורח חיים בריא 😛
בכל מקרה,לפניי שעזבתי את הארץ עשיתי סקוואט של 130...ועכשיו חזרתי ואני עושה בקושי של 115,זה הגיוני??
לא התאמנתי שבועיים וגם רק עכשיו אני חוזר לקראטין ובטא אלנין.

ולשאלה הבאה,
בבולגריה הכרתי בחור שטען הוא מקום 2 בבולגריה בWEIGHTLIFTING.
שוקל 69,עושה קלין אנד ג'רק של 190(!!!)וסנאץ' של 140(?!2!).זה הגיוני?נשמע לי הזוי שבחור קטן כמוהו ירים משקלים כאלה.

אה ושכחתי את השאלה עצמה.
אני כרגע בSS ועוד חודש חודשיים כשאני אסיים אותו(מקווה להגיע ל150/60 סקוואט)הייתי רוצה להתחיל להתעסק בהרמות אולימפיות-סנאץ' וקלין אנד ג'רק.
רציתי לדעת האם יש תוכניות אימון לזה?בגדול חיפשתי באינטרנט ולא באמת מצאתי משהו.אשמח לקבל מכם.
*מהשיחה עם הבולגרי(וגם ממבנה הגוף שלו)הבנתי שהוא עושה כמות מטורפת של סקוואטים..הוא אמר לי דווקא שהוא מתרכז בHB ופרונט ופחות בLB.זה הגיוני?

נערך לאחרונה:
וויטליפטינג רק במועדונים בארץ
ומשקולנים עושים מHB משקולנים (הם נופלים למטה יש כאלה שאומרים שזה שטות) ופרונט סקוואט כדאי לדמות את הקלין יותר
לא הייתי מתחיל עם SS לוויטליפטינג לך למועדון הם יגידו לך מה לעשות....
חכה יש פה כמה משקולנים אתה יכול גם לרחרח בלוגים ולשאול

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
איזה מועדון..הלוואי.
רק עכשיו מצאתי חדר כושר בעיר שמרשה בכלל לזרוק בו משקולות.
ואמרתי, אחריי הSS. שזה עוד כמה חודשים...

• פותח/ת השרשור
אני מצטער על ההקפצה אבל אשמח לעזרה או להכוונה כלשהי ממשקולנים שמסתובבים כאן בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית