ייעוץ בקשה ליעוץ בנושא הדעיכה לאחר הסייקל

agadi23

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברים,
אני חדש כאן בן 23 183 שוקל 84 בערך 19 אחוז שומן

נמצא כרגע בסייקל שני, ראשית כל אני מטופל אצל אחד התזונאים המקובלים והטובים בארץ, ולקחתי חומרים אורגינלים ממקור ראשון
מחברות GENSHI וINKA (שאת INKA קשה מאוד להשיג).
אני אוכל ע"פ תפריט מסודר, עם ארוחות כל שעתיים שלוש, משתדל תמיד להגיע עד קצה גבול היכולת עם עזרה של חברים
לאחר הסייקל הראשון מצאתי שהרווחתי בסה"כ 2-2.5 קילו שריר, ונראיתי בסוף הסייקל כמעט כמו שנראיתי בתחילתו, על זה התבאסתי מאוד.
ותמיד כולם אומרים שצריך להרוויח 5 6 קילו.
ועכשיו אני בסייקל שני, באמצע שלו, חומרים עצבניים, טסט אנתת טרנבולון ודקה דורבלין ו-אנבול 10 מ"ג.

עכשיו
ברור שכל סייקל יותר טוב מקודמו, ואני מרגיש את העליה בכוח במסה וזה יפה וטוב.
השאלה הנשאלת מופנית לכל המשתמשים בסטרואידים,
איך אנחנו יכולים למגר את הדעיכה המתסכלת בסוף הסייקל?
תודה;susss

אהלן חברים,

נמצא כרגע בסייקל שני, ראשית כל אני מטופל אצל אחד התזונאים המקובלים והטובים בארץ, ולקחתי חומרים אורגינלים ממקור ראשון
אני אוכל ע"פ תפריט מסודר, עם ארוחות כל שעתיים שלוש, משתדל תמיד להגיע עד קצה גבול היכולת עם עזרה של חברים
לאחר הסייקל הראשון מצאתי שהרווחתי בסה"כ 2-2.5 קילו שריר, ונראיתי בסוף הסייקל כמעט כמו שנראיתי בתחילתו, על זה התבאסתי מאוד.
ועכשיו אני בסייקל שני, באמצע שלו, חומרים עצבניים, טסט אנתת טרנבולון ודקה דורבלין ו-אנבול 10 מ"ג.

עכשיו
תודה;susss

גם ג'נשי וגם אינקה הדעות עליהם מאוד חלוקות אבל בוא לא נכנס לזה ונצא מנקודת הנחה שהם בסדר.

אם בסייקל ראשון הרווחת רק 3 קילו שריר אתה בבעיה רצינית.
ואתה עושה בסייקל שני אנטט, טרן, דקה ודיבול???????????? אתה לא נורמלי.

אחי בלי לפגוע אתה לא מבין כלום, אתה עושה דברים שאלוהים ישמור.
איך למגר את הדעיכה בסוף? עושים PCT כמו שצריך, נכנסים בזמן הנכון ועושים דברים נכון כמו פרגניל במהלך הסייקל.
במקרה שלך... PCT רגיל ופשוט לא יאושש אותך כמו שצריך.

אין כזה דבר בלי דעיכה אחרי הסייקל.
אחרי שהחומרים יצאו 3-4 חודשים חוזרים למצב הרגיל, אולי קצת יותר טוב מלפני הסייקל (אבל זה בדרך כלל השליה)

• פותח/ת השרשור
בעולם שכזה שכל אחד מלכלך על האחר וכל אחד חושב שהוא יותר טוב והשני לא.
איך נדע למי להאמין?

התשובה נורא פשוטה.
כשאנשים מלכלכים אחד על השני זה בשביל לקדם את עצמם ואת הרווחים שלהם ולכן יש להם סיבה.
אנחנו לא מרוויחים פה כלום...

ה' ישמור כמה חומרים לסייקל שני ... כל כך הרבה חומרים לא יתנו לך תוצאה אחרת מאשר סייקל נורמאלי ובטוח שלא נדבר על ההוצאה הכספית והבריאות שלך

איך נדע למי להאמין?

א. אחי אתה מגיע לפורום שואל שאלות מקבל תשובה ומסתלבט.
ב. אני לא אמרתי שאני יותר טוב מ"הדרום תל אביבי שלך" כול מה שציינתי נאמר מתוך נסיון אישי ומהיכרות עם הבנאדם.
ג. תאמין למשרד הבריאות תראה אם הוא מופיע שם בתור דוקטור או שלפחות יראה לך תתעודה שלו.
ד. אם היית מספיק מבוגר היית רואה את הכתבה בערוץ 2 עם מיקי חיימוביץ' זה כנראה שודר ממש מזמן.
ה. ועוד דבר אם לטענתך אתה מטופל אצל אחד הטובים בתחום מדוע הוא לא ענה לך? למה אתה מבקש עזרה מזרים?
בנאדם עלית 2 קילו בסייקל ראשון זה בדיחה רק מלאכול ולזיין היית אמור לעלות יותר !!!
אני כתבתי לך מתוך רצון לעזור לך לא רוצה להקשיב לך תממן אותו
ועוד דבר תזונאי אמיתי לא אמור למכור תוספי תזונה ובטח ובטח שלא סטרואידים קוראים לזה קונקורנציה.
הדבר היחיד שהוא מבין בו זה אינטרנט הוא איש שיווק מצויין.
נ.ב.
שמת לב שרוב המאמרים שלו כתובים בעברית קלוקלת דהיינו תורגמו מאנגלית דרך גוגל תרגום, או משהוא כזה ולא נכתבו על ידו.

התשובה נורא פשוטה.
כשאנשים מלכלכים אחד על השני זה בשביל לקדם את עצמם ואת הרווחים שלהם ולכן יש להם סיבה.
אנחנו לא מרוויחים פה כלום...

אביעד היקר אני באמת מכבד אותך,
אין לי ולא היה לי שום כוונה למכור לסחור להמליץ או להשוויץ, אני לא דילר אני בסך הכול סייקליסק חובבן כמוך.
אתה יכול לקרוא את כול 70 ההודעות הקודמות שלי ותראה שלא שידלתי המלצתי וכו'.
אני באמת מכיר את האדם וכמה מטופלים מאוכזבים שלו. הבן אדם כותב על עצמו ד"ר!!! ומקבל מטופלים בקליניקה!!! האם זו לא התחזות לשמה???
הלוואי שיכולתי למצוא תכתבה הזאת הייתי מעלה אותה.
חוץ מלומר לך שנעלבתי אין לי יותר מה להוסיף

אביעד היקר אני באמת מכבד אותך,
אין לי ולא היה לי שום כוונה למכור לסחור להמליץ או להשוויץ, אני לא דילר אני בסך הכול סייקליסק חובבן כמוך.
אתה יכול לקרוא את כול 70 ההודעות הקודמות שלי ותראה שלא שידלתי המלצתי וכו'.
אני באמת מכיר את האדם וכמה מטופלים מאוכזבים שלו. הבן אדם כותב על עצמו ד"ר!!! ומקבל מטופלים בקליניקה!!! האם זו לא התחזות לשמה???
הלוואי שיכולתי למצוא תכתבה הזאת הייתי מעלה אותה.
חוץ מלומר לך שנעלבתי אין לי יותר מה להוסיף

חחחחחחחחחח ערן ידידי, על מה אתה מדבר????? אני בכלל לא התכוונתי אליך!! חח ליצן.
הוא מדבר על תופעה כללית שמוכרת בענף שכל בילדר מלכלך על הבילדר השני והוא שואל איך אפשר לדעת למי להאמין?
אז עניתי לו שדווקא פה בפורום יש מלא אנשים שאין להם שום אינטרס חוץ מלעזור ולשתף (וזה כולל אותך)
אז כשאנשים שלא מוכרים לו שום דבר אומרים לו שההוא על הפנים כנראה שהם לא מרוויחים מזה כלום והם דוברי אמת (ושוב, זה כולל אותך)

תשמע ערן אתה יכול להיות רגוע בכלל לא כיוונתי אליך איש יקר, אני דיברתי על אנשי מקצוע בתחום שכולם מחפשים את השקל ויורים לכל הכיוונים.

על הדרך אני רוצה להגיד משהו לא קשור, תדעו לכם כולם שהשם הרע שיצא לסטרואידים יצא בדיוק בגלל אותם אנשים שלא יודעים מה הם דוחפים לעצמם
ועוד הולכים ודוחפים את זה לאחרים וכשנוצרת בעיה יש להם רק פתרון אחד וכשזה לא עובד אז דברים יוצאים מכלל שליטה.

חחחחחחחחחח ערן ידידי, על מה אתה מדבר????? אני בכלל לא התכוונתי אליך!! חח ליצן.
הוא מדבר על תופעה כללית שמוכרת בענף שכל בילדר מלכלך על הבילדר השני והוא שואל איך אפשר לדעת למי להאמין?
אז עניתי לו שדווקא פה בפורום יש מלא אנשים שאין להם שום אינטרס חוץ מלעזור ולשתף (וזה כולל אותך)
אז כשאנשים שלא מוכרים לו שום דבר אומרים לו שההוא על הפנים כנראה שהם לא מרוויחים מזה כלום והם דוברי אמת (ושוב, זה כולל אותך)

תשמע ערן אתה יכול להיות רגוע בכלל לא כיוונתי אליך איש יקר, אני דיברתי על אנשי מקצוע בתחום שכולם מחפשים את השקל ויורים לכל הכיוונים.

על הדרך אני רוצה להגיד משהו לא קשור, תדעו לכם כולם שהשם הרע שיצא לסטרואידים יצא בדיוק בגלל אותם אנשים שלא יודעים מה הם דוחפים לעצמם
ועוד הולכים ודוחפים את זה לאחרים וכשנוצרת בעיה יש להם רק פתרון אחד וכשזה לא עובד אז דברים יוצאים מכלל שליטה.

facepalm סליחה אחי
הכול בסדר כנראה שהטרן דיבר ולא אני חחח

איך נדע למי להאמין?

אני חדש בעניין גם יחסית שנה וחצי ורציתי גם ללכת ל קובי עזרא אחרי שעשיתי קצת בירורים עם אנשים שמכירים אותו ממש טוב ,הבנתי שלא ממש כדאי כי הוא סתם דוחף לאנשים חומרים אז אם מדובר בתזונאי הזה אז לא מומלץ...

אהלן חברים,

עכשיו
תודה;susss
מה עשית בסייקל ראשון איזה חומרים? גם אצל הקובי? ומה הבעיה להשיג אינקה?

חחחח אינקה לאב , שמעתי שיש שם הרבה מתכות רעילות . פעם אחת יצא לי לראות שחבר הוציא תמזרק מהויאל ויצא לו ביחד הפומפה חח
לא מאמין שיכינו 300 מג למרות שזה לא בעיה להכין מינון כזה למיל , יותר בכיוון של 100 מג של טסט
הדקה שלהם והטרן הכל זה טסטוסטרון זה לא החומר שרשום בויאל זה בדוק ...

טרן ודקה תגיד לי השתגעת ?
שב תקרא את הפרוטוקלים כמו שצריך , לא יאומן איך אנשים רוצים להזיק לעצמם באופן חד משמעי .
תפסיק את הסייקל במיידית תקרא מאמרים על פיסיטי אם אתה רוצה שהביצים שלך לא ידפקו !
לגבי דעיכה אחרי סייקלים , שימוש בטרן יבוצע רק מסייקל שלישי ואילך לא לפני ואותו הדבר בדקה לפי דעתי , השם משביתים רציניים דובר על זה בפורום המון פעמים יש חומר שנקרא טריפורטלין שהוא משחזר את המערכות באופן מצויין והוא חובה במשביתים כמו דקה וטרן ,
פיסיטי כמו שצריך אמור למנוע את הדעיכה של הסייקל , לא פירטת כאן שום דבר על פיסיטי כנראה אתה לא עושה אותו כמו שצריך .
פיסיטי אימונים אינטסיביים בזמן הפיסיטי תזונה נכונה אחרי הסייקל אמורה למנוע את הדעיכה אבל שוב אתה מערבב חומרים שלא קשורים לא יודע מי מרכיב לך את הסייקלים אבל הוא מפגר, שומר נפשו ירחק .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית