הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ירדתי 4 קילו אבל שינוי מזערי?

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
התחלתי חיטוב קצר לפני שאני חוזר למסה גרעון לא הכי קבוע ואימוני משקולות 4 פעמים בשבוע+אירובי עצימות נמוכה פה ושם

ירדתי 4 קילו ב4 שבועות , גם אם זה 4 קילו של נוזלים, 4 קילו זה הרבה מאוד אז איך זה הגיוני שהשינוי כזה קטן? וזה נראה כאילו הבטן שלי לא איבדה כלום בתמונת פרונט נשארה אותו דבר. קצת מתסכל אשמח לחוות דעת
12.jpg 123.jpg 1234.png

4 קילו זה הרבה מאוד?
ממתי?

אתה נראה בחור יחסית מאסיבי, יהייה קשה לראות עליך שינוי של 4 קילו. מה גם ש4 קילו זה לא הרבה כמו שעשית מזה.

אל יאוש. המשך לעשות את מה שאתה עושה ודברים טובים יקרו.

גם אני ירדתי 4 קילו (נוזלים הרוב) וכמעט ולא ראיתי שינוי חוץ מהצד (נראה פחות מאסיבי :()
הייתה צריך לצלם מהצד אולי היית רואה

לא הבנתי איזה תוצאות אתה מצפה לראות כשאתה לא משקיע בחיטוב כמו שצריך?
בגלל שהמשקל מראה 4 קילו פחות?

אם אתה רוצה להיפטר משומן עיקש כי אתה גם ככה לא באחוזי שומן גבוהים,
אני מציע שתשקיע יותר בחיטוב ואם צריך תעבור לדיאטת דלת פחמימות לתקופה קצרה (כמו שצריך כמובן ולא סתם לא לאכול פחמימות)
או שתתחיל לעשות אירובי עם אינטרוולים.. יש פרוטוקול להורדת שומן עיקש.
גם באתר הזה במדריכים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איזה תוצאות אתה מצפה לראות כשאתה לא משקיע בחיטוב כמו שצריך?
בגלל שהמשקל מראה 4 קילו פחות?

איפה כתבתי שאני לא משקיע בחיטוב? אני מאוד משקיע רק כתבתי שהגרעון לא הכי קבוע ואני לא חושב שאף אחד מצליח לשמור על אותו גרעון כל יום, יוצא לי יום אחד גרעון של 400 ויום למחרת גרעון 600 אני בצבא זה לא הכי קל. וכן שאני בגרעון כל יום ויורד 4 קילו אני מצפה לראות שינויים בכל זאת 4 קילו זה לא משקל של קקי.. יש למישהו הערכה על איזה אחוז אני?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית