הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לפני גיוס ורוצה המלצה על תוכנית

bigLamb

משתמש מתחיל
112
0
נק' מוניטין:
0
112
0
אהלן, אני 4 חודש לפני גיוס (תאריך גיוס צפוי ב8 לאוג')
גובה 1.82 משקל 70

רציתי להתחיל להתאמן / לצבור מסה וקצת כושר
אני יודע שזה לא הרבה זמן - אבל על איזו תוכנית הייתם ממליצים?

תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
אתה צריך בעיקר סיבולת לצבא.
תעשה תכנית של 100 שכיבות, 20 מתח, 200 כפיפות לשפר 2000.
חפש את התכניות האלו באנגלית בגוגל.

תלוי מאוד לאן אתה מתגייס.
אם אתה הולך להיות ג'ובניק ולעשות טירונות 02 האימונים שתעשה בחד"כ יהיו בעיקר בשביל עצמך (מסה) כי אין באמת צורך בכושר ב02.
לעומת זאת אם אתה מתגייס לחי"ר התוכנית צריכה להתמקד בסיבולת ופחות בכוח (הרבה ריצות גם ארוכות וגם ספרינטים) ולכן במצב הזה SS לא תתאים.

SS ועוד איך תתאים בחי"ר, כשכל חי"רניק אומלל הולך בתרג"ד עם 30 קילו על הגב אתה תגיד תודה על כל קילו שהעלת בסקוואט.

SS ועוד איך תתאים בחי"ר, כשכל חי"רניק אומלל הולך בתרג"ד עם 30 קילו על הגב אתה תגיד תודה על כל קילו שהעלת בסקוואט.

SS תחזק אותו ואין ספק שזה יעזור.
אבל, הרבה יותר חשוב הסיבולת והכושר.
לדעתי, קשה מאוד לשפר גם סיבולת וגם לעלות מאימון לאימון במשקלי עבודה, קשה מאוד להתאושש.
לכן, לדעתי כדאי לשלב תרגילי כוח פעמיים בשבוע ועוד 3 פעמים לעבוד על ריצות (גם ארוכות וגם ספרינטים).
במתכונת הזאת השאיפה תהיה לעלות במשקלים פעם בשבוע.

כושר וסיבולת בונים בצבא וזה דבר שנבנה מהר ביחס לכוח.
כוח כמעט ולא בונים בשום צורה בצבא וזה דבר שצריך להשקיע בו בצורה מסודרת ולוקח זמן, ולכן תכנית של כוח (לא מן הנמנע להוסיף עבודת כושר) תהיה עדיפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית