עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך חסמת את הדם? האם אתה משתמש בעזרים לביצוע התרגיל?אני עושה מתח עם משקולות באימון האחרון עשיתי 10 חזרות של מתח עם משקל של עוד 40 קלו עליי על חגורה סביב האגן.
לאחר התרגיל הרגשתי קצת זרם ברגליים וכאילו בזמן שעשיתי את התרגיל חסמתי את הדם, האם כדאי להפסיק לעשות את התרגיל הזה?
אותי יותר מעניין לראות את המתח 40 קילו ל10 חזרות
אני לא אשם שאנשים לא מאמינים או מקנאים אין לי מושג.הוא טוען שהוא עושה 210 קילו סקוואט ל10 חזרות במשקל של64 ובנץ של 115 קילו ו37 מתח.
אני לא אשם שאנשים לא מאמינים או מקנאים אין לי מושג.
עוד כמה שבועת אני מקבל סמארטפון אנסה לצלם. אני אראה לך גם שאני עושה חתירה 110 קילו, ומתח עם 40 קילו עליי, גם פולי עליון עם 110 קילו.
חוב לראק.אני לא אשם שאנשים לא מאמינים או מקנאים אין לי מושג.
עוד כמה שבועת אני מקבל סמארטפון אנסה לצלם. אני אראה לך גם שאני עושה חתירה 110 קילו, ומתח עם 40 קילו עליי, גם פולי עליון עם 110 קילו.
סקוואט בסמית' משין זה לא סקוואט זה 1 ,2 יכול מאוד להיות שיש לך בלט מאיך אתה עובד, תתן בנץ' של 115 קילו ותוכיח את עצמך...עם חגורה שכורכים סביב לאגן. ובמקום סוגר יש שרשרת.
זה נראה כמו החגורה שתומכת בגב בסקואט לדוגמה רק עם שרשרת במקום סוגר ואת השרשרת אני משכיל בתוך שתי משקולות של 20 קילו (פלאטות).
אולי זה קשור לזה שיש לי בלט קטן בדיסק בין החוליות L4-L5?
מחר יש לי תור לאורתופד אני אשאל אותו את זה גם.
אין בעייה אך עוד בערך חודש וחצי כי אני בחיטוב עכשיו אני ב 10 אחוז שומן.חוב לראק.