ייעוץ סיקל לפני חתונה/הריון

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם .

אני מעוניין להתחיל סייקל של חודשיים פלוס ואני פונה לחברי הפורום בשאלה
אני בגיל 33 , לפני חתונה והכוונה שלי היא בחצי שנה הקרובה להביא ילד . הפחד שלי הוא שהחומרים יפגעו , או יעכבו את קליטת מסטרון ההיריון בגלל הסיקל או שיש בכלל סיכון לעובר. (זה ילד ראשון)
החומרים של הסייקל שאני נכנס אליו הם : סוסטנון , טרן קצר, קלן , טומוקסיפן , איקקלומין , כוריגון , ואולי גם אנבר ...
זה סייקל קל שברובו יש יותר ניקוי .
זה לא מחייב שזה יהיה הסייקל זה גם יכול להשתנות . חשוב לי לציין שזה לא הסייקל הראשון שלי . הפעם האחרונה הייתה לפני שנתיים

אשמח אם למישהו יש את הידע או הניסיון לעזור לי בנשוא זה .

תודה מראש לכל העונים :rolleyess:

אני מתנצל מראש אם השאלה לא מתאימה לפורום זה

משני סייקלים שעשית זה הסייקל השני הכוונה , לא תהיה לך פגיעה בלהביא ילדים כן כמובן שאם עשית פיסיטי למרות שבסייקל הראשון זה לא כזה נורא אם לא עשית פיסיטי כי הגוף חוזר לנורמה , תלוי גם איזה חומרים לקחת ואני מדבר על טסט בלבד בסייקל הראשון
הסייקל השני שאתה מעוניין להכנס אליו יש בו טרן , למרות שהוא קצר עדיין אני לא יודע מה תהיה ההשפעה שלו
מה שאני יודע ושמעתי מהרבה אנשים שעשו סייקלים בזמן שניסו להביא ילדים הם הצליחו בלי שום בעיה ופה אני הולך להגיד לך שתהיה לך בת
הרבה יחלקו עליי אבל נתקלתי בהרבה אנשים שהביאו בנות בזמן סייקל ..

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה , אשמח לקבל עוד חוות דעת על המקרה שלי .
ושוב תודה מראש לכל העונים והעוזרים

לא יודע לגבי להביא בת. כשאני הייתי בסייקל, גרושתי (לשעבר אישתי) הניקה עוד את בני הראשון ולמרות הכל היא נכנסה להריון (אתה יודע, אומרים שקשה מאוד להיכנס להריון כאשר מניקים) ואגב, יצא לי עוד בן.

אבל חשוב מאוד לציין למרות הכל, אף אחד לא יכול לערוב לך כלום בתחום הזה.
אם אתה חושש יש כמה דברים שכדאי שתעשה אם עדיין לא עשית:
1. בדיקת זרע - תראה היכן אתה עומד עכשיו.
2. סייקל קצר+פרגניל בכמויות קטנות במהלך הסייקל - בעיקר בכדי לנסות ולצמצם את תופעת הספרמטוג'נסיס
3. לשקול הקפאת זרע לכל מקרה שלא יהיה במיוחד אם אתה מתכוון להריץ עוד סייקלים עתידיים.
4. ממליץ לא לנסות בתקופת הPCT. או במהלך הסייקל או לאחריו.

זה יהיה לא אחראי להגיד לך שהכל יהיה מיליון אחוז בסדר, אבל אפשר כן לומר שברוב המקרים אצל אנשים תקינים בעלי ייצור זרע תקין ששומרים על עצמם כמו שצריך ומבצעים PCT נכון, הכל חוזר לקדמותו וגם במהלך הסייקל לא נצפים שינויים דרסטיים.

עוד משהו לגבי הסייקל שציינת. תחליף את הסוסטנון שלך בפרופ' הרבה יותר טוב. ותשקול בחיוב שימוש בטריפטורלין במיוחד במצבך.

בהצלחה.

אני גם היתי במצב שלך ,אשתי נכנסה פעמיים להריון בזמן שהיתי בסייקל,והיום יש לי שתיי בנות מקסימות,אני לא חושב שיש סיבה לדאגה,ואני היתי על ססטונון ,דקה ,ואנדרול

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני מבין בזמן הסייקל עצמו או בזמן
PCT לא כדאי ולא מומלץ לנסות להכניס להריון ?

לא הבנת נכון. אין בעיה בסייקל בכלל וגם לא בpct _רק שפשוט בזמן הpct. יש פחות חשק והכל פחות נעים, אבל בזמן הסייקל עצמו חופשי

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני אכנס לסייקל , ואלך על משהו עדין
סוסטנון , טרן קצר, קלן , טומוקסיפן , איקקלומין , כוריגון , ואולי גם אנבר .

אם יש רעיון עבורי לסייקל עדין וטוב אשמח לדעת , ובהתחשב בעובדה שאני בתקופה הזאת אהיה תהליך ניסיון להכניס להריון את האישה .

ושוב תודה מראש לכל העונים והעוזרים , ללא ספק זה הפורום הטוב ביותר .

נראה לי שאני אכנס לסייקל , ואלך על משהו עדין
סוסטנון , טרן קצר, קלן , טומוקסיפן , איקקלומין , כוריגון , ואולי גם אנבר .

אם יש רעיון עבורי לסייקל עדין וטוב אשמח לדעת , ובהתחשב בעובדה שאני בתקופה הזאת אהיה תהליך ניסיון להכניס להריון את האישה .

ושוב תודה מראש לכל העונים והעוזרים , ללא ספק זה הפורום הטוב ביותר .

חח אבל טרן קצר זה לא חומר עדין. ושוב, אני ממליץ לך בחום להחליף את הסוסטנון בפרופ' הוא יותר מתאים לאצטט.
אתה תצטרך גם כלומיד וגם טמוקסיפן ציטראט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית