הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך לשנות תוכנית עקב אימוני MMA, לא סגור מה המהלך החכם ביותר.

• פותח/ת השרשור ido.S
  • פורסם בתאריך

ido.S

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן,

אתחיל ואתן קצת נתונים, למקרה שזה רלוונטי:
גיל 18.8
גובה 1.84 +-
משקל 67 +-

עכשיו למצב המדובר:
עד ללפני ארבעה חודשים הלכתי למכון עם AB בצורה דיי קבועה, הייתי מרוצה מההתקדמות שלי. ואז נרשמתי לאימוני MMA, והתעצלתי ללכת למכון הכושר, הפסקתי לחלוטין בארבעת החודשים האחרונים.
עם הזמן גיליתי שאני צריך מאוד את המכון בשביל הMMA (ידיים כבדות יותר, כוח בגב, בחזה ובבטן לBJJ (לכו תהפכו מישהו ששוקל כמוכם בלי שריר) )
עכשיו כמו ששמתם לב, אני דיי רזה. להעלות מסה זה משהו שדיי ברור שאני צריך לעשות.

אבל יש לי 2 אימוני MMA בשבוע, שדי קורעים אותי, ולהוסיף על זה AB נראה לי ממש, אבל ממש מפגר (בנוסף, לא בטוח כמה חכם זה AB אם אני רוצה להעלות מסה, נראה לי גם קצת אידיוטי..)

אז הנה השאלה:
מה לדעתכם לעשות? משהו של פול בודי? להתחיל SS עכשיו יהיה חכם עם אימוני הMMA שלי? יש תוכניות שמותאמות לאנשים במצב כזה?
אני גם לא רוצה להעלות הרבה במסה, אם זה רלוונטי לעניין.

תודה רבה על הזמן שאתם מקדישים כדי לקרוא ולעזור,
עידו.

2 FBW בשבוע. להעלות משקלים כשמתאפשר.

• פותח/ת השרשור
2 FBW בשבוע. להעלות משקלים כשמתאפשר.

תודה על התגובה, יש לי 2 שאלות:
1. יש לי אימונים בראשון וברביעי, מתי יותר חכם ללכת למכון, באותם הימים של האימונים, או בין אימון לאימון? מבחינת התאוששות.
2. למה רק שני אימונים בשבוע? אני משאר שזה בכוונה, אשמח להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה לפני שאני מתחיל לעבוד

תודה!

תודה על התגובה, יש לי 2 שאלות:
1. יש לי אימונים בראשון וברביעי, מתי יותר חכם ללכת למכון, באותם הימים של האימונים, או בין אימון לאימון? מבחינת התאוששות.
2. למה רק שני אימונים בשבוע? אני משאר שזה בכוונה, אשמח להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה לפני שאני מתחיל לעבוד

תודה!

שני וחמישי.
כי סה"כ מדובר בארבעה אימונים בשבוע, ואלא אם אתה מתכוון להקדיש את עצמך בצורה תחרותית וכל הכרוך בזה, אז זה מספיק.

• פותח/ת השרשור
שני וחמישי.
כי סה"כ מדובר בארבעה אימונים בשבוע, ואלא אם אתה מתכוון להקדיש את עצמך בצורה תחרותית וכל הכרוך בזה, אז זה מספיק.

הדאגה שלי הייתה אם אוכל לפתח מסה עם 2 אימוני משקולות בשבוע, אבל אסמוך עליך. אם לא אראה התקדמות בחודשים הקרובים, אחזור הנה ונחשוב מה לעשות 😃

בנתיים, אעשה פעמיים בשבוע אחת מהווריאציות של FBW שיש במאמר בפורטל קילוגרם (ניסיתי לצרף לינק, אבל הפורום לא נותן לי כי אין לי עשר הודעות).

תודה רבה על התגובה המהירה ועל העזרה, קיבלתי את המידע שהייתי צריך

הדאגה שלי הייתה אם אוכל לפתח מסה עם 2 אימוני משקולות בשבוע, אבל אסמוך עליך. אם לא אראה התקדמות בחודשים הקרובים, אחזור הנה ונחשוב מה לעשות 😃
64 על 184 זו לא אשמת תוכנית. ושום תוכנית גם לא תוציא אותך מזה. תדאג לדברים שאתה צריך לדאוג להם.

Back
למעלה תחתית