הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך רואים תוצאות במסה?

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
אני מתאמן כבר 10 חודשים אבל לא הקפדתי כ"כ ( חפרתי על זה כבר בנושאים אחרים XDDD)
בכ"א עכשיו יש לי תוכנתי חדשה למסה כולם אומרים שהיא גרועה אבל החלטתי לתת לה חודש ניסיון אם אני לא אראה תוצאות אני אחליף אותה..
בקיצור איך עכשיו אחרי שאני טיפה ( ממש טיפה) מנופח אני אראה תוצאות אחרי חודש?
לשפוט לפי היד קדמית?
כי עלייה במשקל זה לא אינדיקטור בשבילי כי אני לא ידוע מה זה שריר מה זה לא... אני פשוט אוכל כל מיני דברים מתחיל גם בבורקסים וג'חנון ונגמר גם בשוקולדים... להפסיק לאכול אותם ופשוט לאכול הרבה דברים אחרים? לדוגמא הרבה לחם, או כל פעם שאני רעב לדחוף שניצל, פירות? ככהי היה אפשר גם לבדוק לפי המשקל? אולי לפי בית החזה ( אבל בחודש אם הוא ייתפתח אז זה יהיה בקצת ולפי העין נראלי שזה יהיה בלתי אפשרי להבחין)

אני מתאמן כבר 10 חודשים אבל לא הקפדתי כ"כ ( חפרתי על זה כבר בנושאים אחרים XDDD)
בכ"א עכשיו יש לי תוכנתי חדשה למסה כולם אומרים שהיא גרועה אבל החלטתי לתת לה חודש ניסיון אם אני לא אראה תוצאות אני אחליף אותה..
בקיצור איך עכשיו אחרי שאני טיפה ( ממש טיפה) מנופח אני אראה תוצאות אחרי חודש?
לשפוט לפי היד קדמית?
כי עלייה במשקל זה לא אינדיקטור בשבילי כי אני לא ידוע מה זה שריר מה זה לא... אני פשוט אוכל כל מיני דברים מתחיל גם בבורקסים וג'חנון ונגמר גם בשוקולדים... להפסיק לאכול אותם ופשוט לאכול הרבה דברים אחרים? לדוגמא הרבה לחם, או כל פעם שאני רעב לדחוף שניצל, פירות? ככהי היה אפשר גם לבדוק לפי המשקל? אולי לפי בית החזה ( אבל בחודש אם הוא ייתפתח אז זה יהיה בקצת ולפי העין נראלי שזה יהיה בלתי אפשרי להבחין)

אהלן ו:aFypqSlkBU:

כל הכבוד שהתחלת להשקיע, אבל כמה דברים:
א. אם התוכנית שלך לא משהו והרבה אמרו לך שהיא לא משהו, למה אתה עובד איתה? אתה בעצמך אמרת שאתה לא כ"כ מבין, תן לכאלה שכן מבינים לעשות החלטות בשבילך בעיניין הזה.
ב. אחרי חודש סביר להניח שלא תראה שינוי ויזואלי, אינדיקטור לעליה במסה הוא דווקא כן עליה במשקלים.
ג. תכנס ל www.kilogram.co.il ותקרא את המדריך לעליה במסה ובכלל תעבור על שאר המאמרים ותרכיב לעצמך תפריט. לדחוף שניצל ופירות כל פעם שאתה רעב זה נחמד ויפה, אבל אתה לא יודע האם "דחפת" מספיק. עדיף שיהיה לך תפריט בסיס

• פותח/ת השרשור
אני אדע שדחפתי מספיק כשאני אהיה שבע כי אני מעדיף לקרוא לזה מסה מלוכלכת...
דבר שני אחי- הגבת לי כבר כמה פעמים בנושאים ששאלתי זו ההודעה ה 87 שלי 😃 אז תסביר לי לאן ברוך הבא אולי לא הבנתי נכון משהו 😛
הנה התוכנית שפירסמתי פה אתמול- ממש כמה נושאים מתחת לזה- http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=4072 אשמח אם תגיב ותתן דעתך
אם אני אגיע שם לכשל כל אימון אז עדיין אני אראה עלייה במשקלים? ואני גם מתכוון למדוד היום את בית החזה ויד קדמית ( אתמול בדקתי עם שרוך ואז שמתי במטר וזה היה 33 ההיקף יד קדמית)

הגיבו לך כמו שצריך שם על התוכנית. תפעל לפי התגובות.
אין טעם להגיע לכשל, בטח שלא בכל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית