הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מותניים רחבות

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
אני כרגע בחיטוב ובירידה של המשקל לפי ה"דיאטת כסאח" שבפורטל, הירידה נראת לעין ואני מצליח לשמור באימונים על המשקלים שלי

מה שכן אני מטר 95 שוקל כרגע 94 (ב1.4 הייתי 100) ויש לי עדיין מותניים רחבים כתוצאה משומן שנאסף עם השנים שם, השאלה היא מה אני יכול לעשות חוץ מדיאטה בשביל למקד את האיזור הזה לשריפת שומן שם

אין דבר כזה שיכול להוריד לך את השומן רק שם,גם אצלי זה ככה וזה פשוט גנטיקה
מה שאפשר לעשות זה להתאמח כמה שיותר על פלג גוף העליון שהוא יהיה גדול ואז תהיה פרופרציה בין המותניים לשאר הגוף

• פותח/ת השרשור
למה דיאטת כאסח?

כי שהגעתי ל101 קילו,הייתי עם הרבה אחוזי שומן,משהו בסגנון ה25 פלוס מינוס
הדיאטה הזאת היא היחידה שהורידה אותי כבר מ97 ל86 בחודש ומשהו,כמובן שעכשיו אני מוסיף לזה אימונים 4 פעמים בשבוע אז ההקפדה על השומן הנשרף יותר גדולה

כי שהגעתי ל101 קילו,הייתי עם הרבה אחוזי שומן,משהו בסגנון ה25 פלוס מינוס
הדיאטה הזאת היא היחידה שהורידה אותי כבר מ97 ל86 בחודש ומשהו,כמובן שעכשיו אני מוסיף לזה אימונים 4 פעמים בשבוע אז ההקפדה על השומן הנשרף יותר גדולה
1.מי אמר שזה שומן?
2. איך אתה בטוח שלא תקבל ריבאונד אח"כ?

• פותח/ת השרשור
1.מי אמר שזה שומן?
2. איך אתה בטוח שלא תקבל ריבאונד אח"כ?

מדדתי אחוזי שומן בשיטות המקובלות יצא לי ב2 התוצאות 25 ו26

אני מכיר ריבאונד בכדורסל,אם אתה זורק מושג כלשהו תסביר לפחות;maeq

היקף צוואר היקף מותניים
יש מחשבונים פשוטים באינטרנט כאלה דברים

המחשבונים האלו יודעים להבדיל בין נוזלים לבין שומן? פשש, והנה אני חשבתי שטניטה הוא פסגת הטכנולוגיה 😃

• פותח/ת השרשור
מי שבא לו להגיב בצורה מתפלצפת או לבוא ולהפגין את ה"ידע" שלו בצורה מצחיקה על חשבון אחרים שלא יגיב פה. עדיף ככה שילך להוציא תסכול בחדר כושר.
מי שבא לו לעזור שיהיה בן אדם ויעזור

היקף צוואר היקף מותניים
יש מחשבונים פשוטים באינטרנט כאלה דברים

המחשבונים האלו יודעים להבדיל בין נוזלים לבין שומן? פשש, והנה אני חשבתי שטניטה הוא פסגת הטכנולוגיה 😃

מי שבא לו להגיב בצורה מתפלצפת או לבוא ולהפגין את ה"ידע" שלו בצורה מצחיקה על חשבון אחרים שלא יגיב פה. עדיף ככה שילך להוציא תסכול בחדר כושר.
מה אתה רוצה? הוא צודק..איך המחשבון הזה יודע שזה לא נוזלים?

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה? הוא צודק..איך המחשבון הזה יודע שזה לא נוזלים?

הגישה שהוא אומר את זה,מקולקלת
חוצמזה מדדתי שלשום אחרי שירדתי את ה4 קילו ועדיין זה מחשב לי 23 אחוז
אני לא מבין את מהות הדיון פה,מאיפה לי לדעת אם אני בעל אחוז שומן גבוהה?? כי אני מרגיש שיש לי אחוז שומן גבוהה

אל תיקח את זה יותר מדי קשה, בגלל זה הוספתי סמיילי בסוף ההודעה 😃

בכל מקרה, במקרה ולא הבנת - המחשבונים האלו לא שווים כלום, ו"ריבאונד" = עליה במשקל בחזרה למקום שממנו התחלת.

• פותח/ת השרשור
אל תיקח את זה יותר מדי קשה, בגלל זה הוספתי סמיילי בסוף ההודעה 😃

בכל מקרה, במקרה ולא הבנת - המחשבונים האלו לא שווים כלום, ו"ריבאונד" = עליה במשקל בחזרה למקום שממנו התחלת.

אין לי דרך אחרת למדוד אחוזי שומן,ולהעלות פה תמונה ולקבל ניחושים מחברי הפורום זה לא ממש ריאלי
מה שכן את אותה דיאטה עשיתי שחזרתי מתאילנד שהייתי במשקל 97 וירדתי מו שציינתי למשקל 86 בחודש וקצת
ואחרי מדידת היקפים גם ההיקפים ירדו כלאמר מה שנאי עושה אני פשוט עושה את מה שעשיתי

לגבי המשקלים במכון אני שומר עליהם ולא יורד מהם

אין לי דרך אחרת למדוד אחוזי שומן,ולהעלות פה תמונה ולקבל ניחושים מחברי הפורום זה לא ממש ריאלי
מה שכן את אותה דיאטה עשיתי שחזרתי מתאילנד שהייתי במשקל 97 וירדתי מו שציינתי למשקל 86 בחודש וקצת
ואחרי מדידת היקפים גם ההיקפים ירדו כלאמר מה שנאי עושה אני פשוט עושה את מה שעשיתי

לגבי המשקלים במכון אני שומר עליהם ולא יורד מהם
למה לא ראיאלי? אם אתה לא רוצה שיזהו אותך פשוט תחתוך את הפנים או תצנזר

לא מעניין אותי הזיהוי או לא,העניין שמדדתי אצל חבר שלי עם Omron fat monitor
משהו כזה,יצא לי 24.....עדיין ראש בקיר?
כן, זה עם סטייה ענקית

אם תעלה ותוערך בפורום ואז תעלה ותוערך בא"ש נמוך יותר
גם אם זה לא מדויק זה אומר שהתקדמת המטרה שלך זה להראות יותר טוב ולא לשקול פחות...

• פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41004

לכבוד,אומרים לי 22.....מה הלאה

מה הלאה?
מאזן שלילי (לא דיאטת כאסח)
ואירובי לפי היכולת מאלפיטקל עד בריכה ובחזרה לריצה
ואז עוד שבועיים שלוש תשווה/ תעלה כדאי לראות אולי ירד וזהו
זה אומר שאתה מתקדם.

ואתה נראה יותר מ-22 אבל המספר פחות משנה אלא ההשוואה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית