הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים בעמוד השדרה בגלל בנץ'

• פותח/ת השרשור Silvah
  • פורסם בתאריך

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
עד היום הייתי דוחק עם קשת קלה בגב, לא משהו קיצוני... רווח בין הספסל לגב עמד על אולי 3-4 ס"מ.
לאחרונה נתקעתי במשקל אז החלטתי לנסות את הקשת הקיצונית של PL סגנון דייב טייט.
המשקל אכן עף אבל כמה שעות מאוחר יותר התחילו כאבים חדים באיזור הדחיסה לתוך הספסל (מרכז הגב בין השכמות).
האם אפשרי בכלל לבצע הקשתה כזאת מבלי לסבול מכאבים? לא חשבתי על זה לפני אבל תכלס בצורה כזאת עמוד השדרה סופג עומס רציני?
האם PL למיניהם מתאמנים ככה בשגרה או שהם מבצעים את זה בעיקר בתחרויות?
והכי חשוב - מה לעשות? מצד אחד זה מקל על ההרמה = יותר משקל על המוט אבל מצד שני אני לא מעוניים בכאבים ונזק... אין לי שאיפות תחרותיות אגב

במידה ואין לך שאיפות תחרותיות, שמירה על קשת קטנה וכיווץ שכמות למניעת הוצאת כתפיים יספיקו לך בהחלט.
בקשר לכאבים, קטונתי. חכה למומחים יותר

אתה יכול לנסות בנפרד לעבוד על גמישות בעמוד השדרה שלך ואולי זה יפתור את הבעיה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות בנפרד לעבוד על גמישות בעמוד השדרה שלך ואולי זה יפתור את הבעיה

אני די בטוח שאתה מדבר על גמישות בגב ולא בעמוד השדרה?
בכל אופן בהקשתה גבוה הדחיקה מתבצעת ישירות מעל הגב המכופף וכל הלחץ הולך לשם ישירות... משם הכאבים כך שלא נראה לי שגמישות תעזור הרי העומס נותר זהה

אני די בטוח שאתה מדבר על גמישות בגב ולא בעמוד השדרה?
בכל אופן בהקשתה גבוה הדחיקה מתבצעת ישירות מעל הגב המכופף וכל הלחץ הולך לשם ישירות... משם הכאבים כך שלא נראה לי שגמישות תעזור הרי העומס נותר זהה
אני רק אומר מה עזר לי
בכל מקרה,זה משהו שלא יכול להזיק לך

הרבה פעמים כאב בגב תחתון נובע מזה שלא מחזיקים בכלל את השרירי בטן ככה שהחוליות יכולות להגיע למצב לא רצוי
תנסה לכווץ שרירי בטן פעם הבאה שאתה עושה גשר ולוחץ ותראה מה קורה

• פותח/ת השרשור
הרבה פעמים כאב בגב תחתון נובע מזה שלא מחזיקים בכלל את השרירי בטן ככה שהחוליות יכולות להגיע למצב לא רצוי
תנסה לכווץ שרירי בטן פעם הבאה שאתה עושה גשר ולוחץ ותראה מה קורה

כאמור לא גב תחתון אלא עליון - בחלק שמעליו מתבצעת הדחיסה לתוך הספסל וההרמה...

שרירי בטן מגיעים עד לצלעות כך שהאזור שאתה מתאר(חזה תחתון- המקום שמורידים אליו את המוט) זה בדיוק באזור החיבור של שרירי הבטן, תנסה...

האמת פעם היה לי נורא קשה להקשית בגלל גמישות..

מאז שהתחלתי קבוע לפני כל בנצ לעשות פואם רולר כל הגמישות השתפרה ..חוץ מזה שאני לא מקשית מקסימלי אם זה לא PR או תחרות שבאמת דורש משקל כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית