הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקאה אחרי פעילות ממש מאומצת

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
אח שלי הקיא מלא פעמים בצבא.
הוא הקיא בדרך כלל אחרי מסעות וריצות קשות.
יש הסבר ללמה מקיאים אחרי פעילות אירובית מאוד מאומצת?

אין לי מושג מה ההסבר הרפואי לזה
אבל אני יכול להגיד לך שגם לי זה קרה ולעוד מלא אנשים

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה ההסבר הרפואי לזה
אבל אני יכול להגיד לך שגם לי זה קרה ולעוד מלא אנשים

אני חייב להבין למה זה קרה.. אח שלי אומר שזה כי הגוף רוצה להוריד במשקל, כדי שיהיה יותר קל.
דרך אגב איפה שירתת?

אני חייב להבין למה זה קרה.. אח שלי אומר שזה כי הגוף רוצה להוריד במשקל, כדי שיהיה יותר קל.
דרך אגב איפה שירתת?

לפי דעתי זה קשור ללחץ על מערכת העצבים או משהו , אתה יכול לראות גם שלפעמים אנשים מקיאים בדלליפט או סקוואט כבדים ...

דרך אגב איפה שירתת?

מה?
הגוף שלך זה לא אישה במשבר גיל ה-40

אני לא יודע מה התשובה בריצה אבל אני ב-99% בטוח שזה לא זה.
מוזר שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי הסבר אחד, כאן אתה נכנס לפעולה כמו עם היחידות שאתה מוצא בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה?
הגוף שלך זה לא אישה במשבר גיל ה-40

אני לא יודע מה התשובה בריצה אבל אני ב-99% בטוח שזה לא זה.
מוזר שחיפשתי באינטרנט ולא מצאתי הסבר אחד, כאן אתה נכנס לפעולה כמו עם היחידות שאתה מוצא בהצלחה
רופא אמר לו את זה וכן יש היגיון בזה. אתה חייב ללכת 45 קמ, אז יהיה לך יוצר קל ללכת עם פחות משקל.

אני די בטוח שיש עוד הסבר חוץ מהמשקל.

• פותח/ת השרשור
מצאתי, אפשר לנעול.
זה קשור לרמת האלקטרוליטים בגוף וללחץ דם ועוד גורמים.

דרך אגב איפה שירתת?
אולי (אולי) הגוף לא יכול לספק מספיק אנרגיה למע' העיכול וגם לפעילות המאומצת (שסביר להניח מאומצת יותר ממה שגופו היה רגיל) ולכן הוא מוציא את זה החוצה?

לא יודע
נחכה לתשובת המומחים

מה שאני דיי בטוח זה שזה לא כדי להוריד במשקל...

אבל זה יכול לקרות גם אחרי פעילות מאומצת מאוד קצרה(למשל ריצת 400 מטר מאוד מהירה) שהיא לא אירובית וגם לא גוזלת הרבה אנרגיה. הייתי מנחש שיש איזשהו קשר לחומצת חלב.

Back
למעלה תחתית