הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיול אחרי צבא

עמרי1111

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
שלום לכולם.
בן 23 מתאמן שנה הגעתי לתוצאות שאני מאוד מרוצה מהם. אני טס ל4 חודשים עבדתי מאוד קשה בשביל להגיד למצב שאני נמצא בו היום אני לא רוצה להרוס לגמרי שנה של עבודה קשה (5 פעמים בשבוע אימוני כוח 5 פעמים בשבוע אירובי)
יש למישהו עצות מה לעשות?
תודה

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר להתאמן
אי אפשר לטוס תמיד
ברור לשנייה לא חשבתי שאני יחשוב פעמיים לפני שאני יאכל משהו או שאני יתחיל להתאמן שם.
פשוט אם יש לאנשים כמה עצות קטנות אולי אם אני ישקיע 3 שעות שבועיות זה יעזור וימנע פירוק שריר גבוהה.
או לצרוך חלבון גבוהה.
בכל זאת חוכמת ההמונים

תוודע רק שאתה ביחס חלבון מתאים ואם מדי פעם תצליח לעשות אימון יותר טוב.
זה גם לא נורא כי כל מה שתאבד יקח לך אולי שבועיים במסה לבנות חזרה

לא יודע, תלוי כמה מאסה תאבד וכמה מאסה יש לך עכשיו. תלוי גם באופי הטיול ואם תצליח לדחוף תרגילי משקל גוף מדי פעם.
אני ירדתי כמעט 10 קילו בטיול קשה בהגזמה [טרקים נטו, 3 חודשים] ולקח לי כמה חודשים להחזיר.
מצד שני אני hard gainer, לא אימנתי את פלג גוף העליון, וכשאני מתאמן אני נמצא בפלוס קלורי די מתון.

תהיה אפשרות אבל מעדיף לדעת מה ההשלכות של 4 חודשים בלי אימונים בכלל
יהיה איבוד של מסת שריר, וייקח יותר משבועיים להחזיר את מה שאבד.
לא יודע מה איתך, אבל אם לא הייתי מתאמן 4 חודשים כלל הייתי מרגיש נורא עם עצמי (אבל כנראה שזה רק אני).

• פותח/ת השרשור
יהיה איבוד של מסת שריר, וייקח יותר משבועיים להחזיר את מה שאבד.
לא יודע מה איתך, אבל אם לא הייתי מתאמן 4 חודשים כלל הייתי מרגיש נורא עם עצמי (אבל כנראה שזה רק אני).
אין ספק שאתה צודק אבל יש טראק שאני עושה שהוא 17 יום אז אפשרות להתאמן אני לא בטוח שיהיה לי אבל אני ינסה

אין ספק שאתה צודק אבל יש טראק שאני עושה שהוא 17 יום אז אפשרות להתאמן אני לא בטוח שיהיה לי אבל אני ינסה
תבדוק באינטרנט יש הרבה תכניות לתרגילים במשקל גוף שיכולים לעזור..
ואל תשכח לאכול כמו שצריך.

איזה ילדים אתם בחיי.. אתה פאקינג אחרי 3 שנות שירות. לך תהנה תתפרק מה זה משנה כמה מאסת שריר תאבד מה אתה בן 50? אז לא תתאמן 4 חודשים מה קרה? כמה פעמים כבר יצא לך לטוס לתקופה כזאת ארוכה? כשתצא לחיים האמיתיים אתה רק תרצה לעוף להנות ולא יהיה לך אכפת לאבד קצת מאסת שריר בישביל חופש. אז תחזיר תמאסה אחרי חודשיים שלוש.. אז?? סוף העולם?! אתה צעיר, הכל יחזור מהר. תהיה בטוח שיהיו לך תקופות בחיים שבקושי תתאמן בגלל חוסר זמן או משהו.

• פותח/ת השרשור
איזה ילדים אתם בחיי.. אתה פאקינג אחרי 3 שנות שירות. לך תהנה תתפרק מה זה משנה כמה מאסת שריר תאבד מה אתה בן 50? אז לא תתאמן 4 חודשים מה קרה? כמה פעמים כבר יצא לך לטוס לתקופה כזאת ארוכה? כשתצא לחיים האמיתיים אתה רק תרצה לעוף להנות ולא יהיה לך אכפת לאבד קצת מאסת שריר בישביל חופש. אז תחזיר תמאסה אחרי חודשיים שלוש.. אז?? תהיה בטוח שיהיו לך תקופות בחיים שבקושי תתאמן בגלל חוסר זמן או משהו.
אחי ברור לי שאני טס להנות אין ספק שזה טיפה מבאס שאלתי אם יש אפדקוץ לצמצם את הירידה במסה אתה מדבר כאילו כתבתי שאני לא טס בגלל זה

אחי ברור לי שאני טס להנות אין ספק שזה טיפה מבאס שאלתי אם יש אפדקוץ לצמצם את הירידה במסה אתה מדבר כאילו כתבתי שאני לא טס בגלל זה

אתה סתם שובר תראש וזה ידפוק לך תטיול כי אתה כל היום תחשוב על כמה אכלת ותחפש כל היום מכוני כושר. בכל אופן, תוכל הרבה חלבון ויהיה בסדר. לחשב קלוריות יהיה לך קשה כי אתה תהיה רוב הזמן על הרגליים כנראה אז לך תדע כמה קלוריות תשרוף.

• פותח/ת השרשור
אתה סתם שובר תראש וזה ידפוק לך תטיול כי אתה כל היום תחשוב על כמה אכלת ותחפש כל היום מכוני כושר. בכל אופן, תוכל הרבה חלבון ויהיה בסדר. לחשב קלוריות יהיה לך קשה כי אתה תהיה רוב הזמן על הרגליים כנראה אז לך תדע כמה קלוריות תשרוף.
תודה רבה

Back
למעלה תחתית