עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מולטי ויטמין שהוא לא כדור? כאילו אפשר ללעוס אותו או למצוץ אותו?
אני פשוט לא אוהב לקחת כדורים.. (אני יכול לבלוע, פשוט לא אוהב)
מסכיםיש כל מיני דברים לילדים קטנים של מציצה וגומי אבל אני לא בטוח שהמינונים יתאימו לך.
פשוט תתחיל לבלוע כדורים.
יש כל מיני דברים לילדים קטנים של מציצה וגומי אבל אני לא בטוח שהמינונים יתאימו לך.
פשוט תתחיל לבלוע כדורים.
בוא נראה אותך שותה מיץ אופטימןלמה שלא תפתח את הטבלית ותערבב אותה עם נוזל, בדיוק כמו קריאטין? ובלי קשר לזה. איזה פינוק...
בוא נראה אותך שותה מיץ אופטימן
לא ניסיתי את המולטי שלהם. ניסיתי את של סופר הרב (2 טבליות) וטווין לב. קצת מסריחים עם הזמן אבל חסרי טעם. ולפותח האשכול, אני באופן אישי לא מרגיש שום דבר מכל כדורי המולטי שלקחתי. אני מתכוון לסיים את זה שיש לי וככל הנראה להסתפק בכדורי האומגה 3 שבאמת עוזרים.בוא נראה אותך שותה מיץ אופטימן
יש שם גם מינרלים..ועל איזה אתה מדבר? יש צנטרום,סולג'אר ועוד..המולטי שיש בסופר פארם הוא טוב?
פשוט יש חנות ליד הבית.
יש שם גם מינראחים?
מה בדיוק הרגשת כשלקחת אומגה-3?לא ניסיתי את המולטי שלהם. ניסיתי את של סופר הרב (2 טבליות) וטווין לב. קצת מסריחים עם הזמן אבל חסרי טעם. ולפותח האשכול, אני באופן אישי לא מרגיש שום דבר מכל כדורי המולטי שלקחתי. אני מתכוון לסיים את זה שיש לי וככל הנראה להסתפק בכדורי האומגה 3 שבאמת עוזרים.