ייעוץ לגבי אימון אירובי

MORMOR92

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום,אני צריך לשפר את הריצת 2000 שלי,כרגע רץ ב10 דקות ובאמת מתפרק,ובגלל בעיה אורטופדית אני לא יכול לרוץ הרבה א חשבתי להתמקד בינתיים בלב ריאה בעזרת אופניים-אליפטי
אין לי הרבה זמן לזה אחרי אימון כוח והמאמן המליץ לי על אימון קצר (20-25 דקות) אבל בדופק גבוה ואני עושה אליפטי ושומר על דופק של 170 בממוצע למשך 20 דקות.
בן 20,גובה 177 ומשקל 84 ,רציתי לדעת אם האימון הזה נכון ואם מישהו יכול לתקן ו/או להציע סוגי אימון אחרים לשיפור
תודה מראש

מה הבעיה ?
אם אתה יכול לרוץ אפילו 1000 פעם בשבוע = תרוץ
כשרוצים לשפר ריצה רצים זה כל כך פשוט... האופניים לא יפריעו אבל אני לא מספיק בעל ניסיון/ יודע אם הם יעזרו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יכול לרוץ 25 דקות אבל בריצה קלה לא משהו שישפר לי את ה2000..קראתי את המאמר אני אשתמש בו תודה!

אימון מצויין לאלפיים הוא אינטרוולים. אתה מחלק את האלפיים לארבעה מקטעים שווים של 500 מטר כ"א, רץ כל אחד מהם בכל הכח. מחכה לירידת דופק עד 120 לדקה ויוצא שוב. מעבר לכך, כמו שנאמר, ריצה זה עניין פשוט. כדי לרוץ פשוט תרוץ.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאאמץ את האימון אינטרוולים..תודה רבה חברים

אימון מצויין לאלפיים הוא אינטרוולים. אתה מחלק את האלפיים לארבעה מקטעים שווים של 500 מטר כ"א, רץ כל אחד מהם בכל הכח. מחכה לירידת דופק עד 120 לדקה ויוצא שוב. מעבר לכך, כמו שנאמר, ריצה זה עניין פשוט. כדי לרוץ פשוט תרוץ.
האמירה "ריצה היא עניין פשוט" נכונה בדיוק כמו האמירה " פשוט תרים משקולות" יש סוגים שונים של אימונים שמטרה של כל אימון היא שונה ויוצרת תועלת אחרת.
האימון שהצעת הוא בסדר אבל אימון כזה פעמיים בשבוע יביא את המתאמן די מהר לעייפות ו/או פציעות.

Back
למעלה תחתית