נק' מוניטין:
-13
- 84
- 0
תקציב של 300 שקל חודשי.. איזה תוספים הייתם בוחרים לעצמם קנות? תקופת
חיטוב..
תודה לעונים
חיטוב..
תודה לעונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בספק רב אם בחיטוב אתה מקבל את כל הויטמינים שאתה צריך מהאוכל.אם אתה מקבל את כל הערכים מהתזונה, אין טעם לקנות מולטי-ויטמין.
ממליץ על חלבון+קפאין
נעזוב את זה שאין סיכוי שהבחור אוכל 10 ירקות ביום, כל יום.אם אתה מקבל את כל הערכים מהתזונה, אין טעם לקנות מולטי-ויטמין.
ממליץ על חלבון+קפאין
חלבון אני תמיד ממליץ.נעזוב את זה שאין סיכוי שהבחור אוכל 10 ירקות ביום, כל יום.
"אם אתה מקבל את כל הערכים מתזונה" - אז למה אתה ממליץ על חלבון?
לכן אמרתי - אם מקבל - אין צורך. לא מקבל - יש צורךאני בספק רב אם בחיטוב אתה מקבל את כל הויטמינים שאתה צריך מהאוכל.
זה לא עניין של נוחות זה עניין כלכלי, בחיטוב צריך לאכול הרבה חלבון וחלבון זה יקר(אבקה= הכי זול למנת חלבון)חלבון אני תמיד ממליץ.
עניין של נוחות.
אף אחד בחיטוב לא מקבל מספיק ויטמינים, גם אם אוכלים 9 ירקות ביום, צריך לדעת בדיוק איזה ירקות לאכול ועם מה לא לאכול.לכן אמרתי - אם מקבל - אין צורך. לא מקבל - יש צורך
כן מלטי זה קל ויכול לפתור בעיות רבות. כשעשיתי חיטוב דווקא התבססתי על מגוון רחב של ירקות ושומן איכותי. רק ממש לקראת סוף החיטוב הגעתי למצב שאני לא מקבל את כל הויטמינים והמינרלים מהמזון אז הוספתי מולטי. אבל צריך לבדוק את העניין הזה מראש ולא להוציא סתם כסף. גם מה שאמרת לגבי חלבון - נכון.זה לא עניין של נוחות זה עניין כלכלי, בחיטוב צריך לאכול הרבה חלבון וחלבון זה יקר(אבקה= הכי זול למנת חלבון)
אף אחד בחיטוב לא מקבל מספיק ויטמינים, גם אם אוכלים 9 ירקות ביום, צריך לדעת בדיוק איזה ירקות לאכול ועם מה לא לאכול.
בנוסף צריך מגוון של 3-4 סוגי אגוזים כדי לקבל מספיק מינרלים
למה לא לקחת כדור אחד טוב ולסגור עניין? למה לעזאזל אנשים מנסים להמציא את הגלגל?
אני עברתי חיטוב בלי קפאין ושרדתי בסדר, מדי פעם כוס קפה זה מספיק, זה לא הכרח אם אין כסף