הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
התחלתי לצערי לקבל את ההשפעות של הדלות בפחמימה ואני מרגיש די חסר אנרגיה ואני חושב על להתחיל לצרוך קפאין לפני אימונים.

עכשיו , בחיים לא יסכימו לקנות לי כדורי קפאין ואו אפילו לקחת את הכדורים האלה.

איזה עוד דרכים אני יכול לצרוך קפאין כי למשל עם קפה אני אצטרך לשים חלב וזה עוד פחמימות ואני גם לא הכי אוהב קפה.

תודה.

לפני אימונים שאני עייף אני שותה נס עם שתים וחצי כפיות קפה ושמנת, מעיף באוויר

אם אתה מרגיש עייפות בגלל הדל פחמימה ייתכן שזו לא הדיאטה המתאימה עבורך. אין סיבה אמיתית להרגיש עייפות בגלל העדר בפחמימה.

להיפך אנשים שהדיאטה מתאימה להם מרגישה נפילה בגלל הפ חמימה ולא בגלל היעדרה מהדיאטה.

קפה שחור די נמוך בתוכלת הקפאין שלו, אם אני זוכר נכון כפית "הר" זה בערך 80מ"ג. שוטים של אספרסו, כל אחד זה 100מ"ג קפאין בערך.
אם אין מכונה, אפשר לקנות מקינטה, זה זול מאד. אפילו יד שנייה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש עייפות בגלל הדל פחמימה ייתכן שזו לא הדיאטה המתאימה עבורך. אין סיבה אמיתית להרגיש עייפות בגלל העדר בפחמימה.

להיפך אנשים שהדיאטה מתאימה להם מרגישה נפילה בגלל הפ חמימה ולא בגלל היעדרה מהדיאטה.

אני פשוט אוהב את ההתקדמות שלה , משהו די פסיכולוגי , אני מרגיש שהשומן נשרף מהר יותר בדיאטה הזאת.

אני פשוט אוהב את ההתקדמות שלה , משהו די פסיכולוגי , אני מרגיש שהשומן נשרף מהר יותר בדיאטה הזאת.
לדעתי תתעלם,אני גם לפעמים מרגיש עייפות אבל זה עובר ברגע שישנים כמו שצריך ואז מבינים שאתה לא עייף מהרגיל.

חח אני מחביא 3 קופסאות יהומבין קופסת קפאין ואבקת חלבון מההורים. לא בעיה להזמין לאסוף מהדואר ולהחביא.
אתה מדבר? אני מחביא את כל התוספים שלי מההורים, מולטי ויטמין, אבץ, מגנזיום, אבקת חלבון, קריאטין, אומגה 3, ויטמין C, קפאין.
הם פשוט לא מבינים עניין, וכבר נשבר הזין מלהיכנס לוויכוחים מיותרים.

אתה מדבר? אני מחביא את כל התוספים שלי מההורים, מולטי ויטמין, אבץ, מגנזיום, אבקת חלבון, קריאטין, אומגה 3, ויטמין C, קפאין.
הם פשוט לא מבינים עניין, וכבר נשבר הזין מלהיכנס לוויכוחים מיותרים.

מעניין מה ההורים שלך יחשבו אם הם פתאום ימצאו מלא כדורים ואבקות לבנות 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית