הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
התחלתי לצערי לקבל את ההשפעות של הדלות בפחמימה ואני מרגיש די חסר אנרגיה ואני חושב על להתחיל לצרוך קפאין לפני אימונים.

עכשיו , בחיים לא יסכימו לקנות לי כדורי קפאין ואו אפילו לקחת את הכדורים האלה.

איזה עוד דרכים אני יכול לצרוך קפאין כי למשל עם קפה אני אצטרך לשים חלב וזה עוד פחמימות ואני גם לא הכי אוהב קפה.

תודה.

יש לי כדורי קפאין ולמרות זאת אני עדיין מעדיף תקפה השחור או תנס קפה למה אני שותה את זה בזמן האימון ואני מרגיש יותר נמרץ , שאני לוקח כדור זה בדרך כלל שתיים שלא משפיעים עלי כמו 3 כפיות של נס קפה או קפה. עם אתה לא אוהב תטעם אתה יכול לנסות והוסיף סוכרזית או סטביה כך שזה היה יותר מתוק.

נ.ב אני אוהב קפה נמס בלי חלב אז אתה יכול לנסות גם ולראות אך זה.

תמיד יש תאפשרות שסמים כפית וחצי ולאט לאט מתרגלים לטעם ומורידים בכמות הסוכר אני למשל עכשיו שותה תה וקפה בלי סוכר

יש לי כדורי קפאין ולמרות זאת אני עדיין מעדיף תקפה השחור או תנס קפה למה אני שותה את זה בזמן האימון ואני מרגיש יותר נמרץ , שאני לוקח כדור זה בדרך כלל שתיים שלא משפיעים עלי כמו 3 כפיות של נס קפה או קפה. עם אתה לא אוהב תטעם אתה יכול לנסות והוסיף סוכרזית או סטביה כך שזה היה יותר מתוק.

נ.ב אני אוהב קפה נמס בלי חלב אז אתה יכול לנסות גם ולראות אך זה.

תמיד יש תאפשרות שסמים כפית וחצי ולאט לאט מתרגלים לטעם ומורידים בכמות הסוכר אני למשל עכשיו שותה תה וקפה בלי סוכר
אולי זה בגלל הטעם החזק והמר שמלווה בקפה שמעיר אותך ולאו דווקא השפעת הקפאין עצמו

אתה מדבר? אני מחביא את כל התוספים שלי מההורים, מולטי ויטמין, אבץ, מגנזיום, אבקת חלבון, קריאטין, אומגה 3, ויטמין C, קפאין.
הם פשוט לא מבינים עניין, וכבר נשבר הזין מלהיכנס לוויכוחים מיותרים.
תגיד לעונס לבוא אלייך להורים, להסקביט אותם ואז תגיד להם שאם תיקח את התוספים האלו, תהיה חזק כמוהו.

אתה מדבר? אני מחביא את כל התוספים שלי מההורים, מולטי ויטמין, אבץ, מגנזיום, אבקת חלבון, קריאטין, אומגה 3, ויטמין C, קפאין.
הם פשוט לא מבינים עניין, וכבר נשבר הזין מלהיכנס לוויכוחים מיותרים.
איפה אתה מחביא את כל זה ? מה יש לך כספת סודית בחדר 🤡

ההורים שלכם צריכים להיות גאים שאתם מחביאים תוספי תזונה [=
לפי מה שאני יודע בכוס קפה שמבוססת על כפית גדושה, יש עד 100 מ"ג קפאין.

-הייתי מציע גם לבחון אם הכמות שומן שאתה צורך מספקת, הרי היא מהווה את התחליף לאנרגיה.
בלי קשר תמיד כדאי בדיקות דם כדי לבדוק אולי ישנו חוסר בברזל

תגיד לעונס לבוא אלייך להורים, להסקביט אותם ואז תגיד להם שאם תיקח את התוספים האלו, תהיה חזק כמוהו.
הם רק יראו אותו וכמה הוא אוכל, ואין יותר מכון בחיים.
ע1נס לא חזק, הוא סתם מבלבל בביצים 🤡

אגב, אני יישן זהב.

בקפה שחור יש תוכלת קפאין נמוכה יחסית, כי כל הקפאין "נשאר" בתחתית הקפה, איפה שכל הבוץ השחור מתרכז לו. יש בילדרים שאוכלים את השחור של הקפה כשהם מסיימים לשתות אותו, אני לא רואה בכך טעם. 2-3 כפיות נס קפה יביאו את אותה תוכלת הקפאין בדאבל שוט אספרסו (מנת אספרסו), ככה שאפשר ועדיף לנסות את זה.
אפשר להוסיף סוכרזית ואני לא רואה גם בעיה עם חלב כל עוד מחשיבים את זה בערכים הקלורים של התפריט היומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית