הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבת לתרגם את הDVD של SS

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
זה ממש יעזור למי שמתקשה באנגלית

הורדתי את הDVD מהטורנט אבל בלי תרגום כמובן

עדיין לא התחלתי לראות אותם

אבל ממש ממש ממש יעזור אם תתרגמו אותם

זה ממש יעזור למי שמתקשה באנגלית

הורדתי את הDVD מהטורנט אבל בלי תרגום כמובן

עדיין לא התחלתי לראות אותם

אבל ממש ממש ממש יעזור אם תתרגמו אותם

חשבתי על זה, אם עוד אנשים ירצו אני אתרגם.

אני דווקא הייתי רוצה שממש יעשו סרט למצלמה באורך של 10 דקות.
זה מאד חבל שבמדינתנו אין אדם אחד שלקח על עצמו יוזמה לצלם סרטון שמסביר לאדם המתחיל איך לבצע סקוואט, תחשבו כמה זה יעזור לכל המתחילים שאין מי שילמד אותם ולא יכולים לקרוא 300 עמודים של ספר בשביל ללמוד את הבסיס.
מי שיקח על עצמו את היוזמה אני ואני מקווה שעוד חברי פורום יתרמו כל אחד מספר דולרים בודדים דרך PayPal בשביל לכסות הוצאות כמו השכרת מצלמה לדוגמא.

אני בכיוון של הסרטון הזה
[video=vimeo;4772650]http://vimeo.com/4772650[/video]

אני דווקא הייתי רוצה שממש יעשו סרט למצלמה באורך של 10 דקות.
זה מאד חבל שבמדינתנו אין אדם אחד שלקח על עצמו יוזמה לצלם סרטון שמסביר לאדם המתחיל איך לבצע סקוואט, תחשבו כמה זה יעזור לכל המתחילים שאין מי שילמד אותם ולא יכולים לקרוא 300 עמודים של ספר בשביל ללמוד את הבסיס.
מי שיקח על עצמו את היוזמה אני ואני מקווה שעוד חברי פורום יתרמו כל אחד מספר דולרים בודדים דרך PayPal בשביל לכסות הוצאות כמו השכרת מצלמה לדוגמא.

אני בכיוון של הסרטון הזה
[video=vimeo;4772650]http://vimeo.com/4772650[/video]
רעיון טוב. סדרה של סרטונים כאילו עם אינטרו קצר של קילוגרם יעשו רק טוב לפורטל (זה גם יפרסם את הפורטל וזה גם יעשיר אותו).

חשבתי על זה, אם עוד אנשים ירצו אני אתרגם.

אין לי בעיית אנגלית, למרות זאת הייתי רוצה שתיהיה גרסא עם תרגום!
יש המון אנשים שהייתי ממליץ להם לראות את זה והם עלולים לא להבין את כל הטרמינולוגיה שם, בגלל אנגלית חלשה.

אם מישהו יכול לתזמן את הדיבורים, לא אכפת לי לתרגם.

אם מישהו יכול לתזמן את הדיבורים, לא אכפת לי לתרגם.

Rasmalo - תרגיש חופשי להתחיל לתרגם, אני אצטרף בהמשך עם תרגום/סנכרון (אני רוצה לסיים קודם עם הסנכרון של גדול/חזק/מהר יותר, SweetBamba שלח לי את החלק שלו ועכשיו יש לי את הכל).

מושון אין איזה פרס לINCIN על זה שכתב תרגום שלם לסרט ונתן שם פרסום לפורום (יש שם LBS פורום תזונה ואימונים מספר אחד)

זרוק לנו חטיפי חלבון של סופריים,זה עולה אצלך גרושים

הסקוואט תורגם. שלחתי לאינצין.

מאשר קבלה, התכנון שלי הוא לסנכרן (אולי גם לסיים, מי יודע) את גדול/חזק/מהר יותר מחר, אם לא אסיים אמשיך בשלישי/רביעי. ברביעי זה אמור להיות גמור.

את SS אני שומר לסופשבוע, איזה כיף שריפטו לא מדבר הרבה 😃

• פותח/ת השרשור
מצוין, רסמלוג תודה על התרגום.

inicn אחרי שאתה מסנכרן איפה אתה מפרסם הורדות ?

זו כבר החלטה של משה, כתוביות זה תחום קצת אפור בכל הנוגע לזכויות יוצרים.

אם אני זוכר נכון משה פעם כתב פה שבגלל שהשרת הוא בחו"ל (לא ארה"ב) והוא בארה"ב ושאר הגולשים בישראל אז אי אפשר לגעת בכל אחד מאיתנו אם אני זוכר נכון בכל מקרה תברר אצלו.

אבל עדיין תודה רבה!

אני עדיין עם הסנכרון של "גדול/חזק/מהר", אני ממש מתנצל שזה לוקח כל כך הרבה זמן אבל יש קצת לחץ בעבודה (לפני חצי שעה הגעתי הביתה). אני ממש מקווה לסיים עם הסרט השבוע ולעבור לSS. החדשות הטובות הן שהחליפו לי לפטופ בעבודה ועכשיו אני עם אולטרהבוק X1 Carbon של לנובו (הוא ממש מגניב! 😃)

- - - עידכון הודעה - - -

משום מה אני לא יכול לעבור שורה בעורך של האתר עם המחשב החדש, צריך לפתור את זה מחר..

אני עדיין עם הסנכרון של "גדול/חזק/מהר", אני ממש מתנצל שזה לוקח כל כך הרבה זמן אבל יש קצת לחץ בעבודה (לפני חצי שעה הגעתי הביתה). אני ממש מקווה לסיים עם הסרט השבוע ולעבור לSS. החדשות הטובות הן שהחליפו לי לפטופ בעבודה ועכשיו אני עם אולטרהבוק X1 Carbon של לנובו (הוא ממש מגניב! 😃)

- - - עידכון הודעה - - -

משום מה אני לא יכול לעבור שורה בעורך של האתר עם המחשב החדש, צריך לפתור את זה מחר..

תודה על המאמץ לתרגם, אני גם כן זקוק לזה.

לגבי לעבור שורה, גם לי זה לא נותן. אבל עם גוגל כרום זה נותן. תבדוק בכרום.
אם תצליח לסדר את זה, עדכנני בבקשה...

תודה על המאמץ לתרגם, אני גם כן זקוק לזה.

לגבי לעבור שורה, גם לי זה לא נותן. אבל עם גוגל כרום זה נותן. תבדוק בכרום.
אם תצליח לסדר את זה, עדכנני בבקשה...

כן, בלפטופ הקודם ובמחשב בסלון אני משתמש בכרום, עדיין לא הספקתי להתקין כלום על הלפטופ החדש.
אני אעדכן פה בשרשור את ההתקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית