הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבת לתרגם את הDVD של SS

היום אני מסיים את הלחיצה בעמידה. עוד כמה דקות למעשה.

איך התקדם בסוף הרעיון??אני מתכנן לראות את הסרטונים פעם נוספת לחידוד, אבל אם צפוי לצאת תרגום אני מאמין ששווה לחכות כדי לשים לב לכל מיני דקויות שאולי מפספסים בלי תרגום...

איך התקדם בסוף הרעיון??אני מתכנן לראות את הסרטונים פעם נוספת לחידוד, אבל אם צפוי לצאת תרגום אני מאמין ששווה לחכות כדי לשים לב לכל מיני דקויות שאולי מפספסים בלי תרגום...

מתקדם לאיטו, קצת מצ'עמם אז מתקדם לאט - הסקוואט תורגם וסונכרן במלואו, הפרס תורגם ועדיין לא סונכרן (רסמלו הוא המתרגם).
אני הייתי מחכה לתרגום אם אתה מתכנן לראות את זה עוד פעם.

• פותח/ת השרשור
מתקדם לאיטו, קצת מצ'עמם אז מתקדם לאט - הסקוואט תורגם וסונכרן במלואו, הפרס תורגם ועדיין לא סונכרן (רסמלו הוא המתרגם).
אני הייתי מחכה לתרגום אם אתה מתכנן לראות את זה עוד פעם.
תעלו בנתיים את את הסקאווט מתורגם

אני צריך פה ושם קצת לערוך ולוודא שהכל בסדר, אני אעדכן פה ברגע שהחלק של הסקוואט יהיה מוכן.

בעקבות בקרת איכות מחמירה התרגום מתעכב יותר מהצפוי, הרגע חזרתי הביתה אז כבר היום לא יהיה לי זמן לעבוד על זה (עדיין לא אכלתי ארוחת ערב), מקווה לחזור מחר מוקדם מהעבודה (19:00) ולהמשיך.

גם אני וגם רסמלו מעריכים את הסבלנות 😃

• פותח/ת השרשור
בעקבות בקרת איכות מחמירה התרגום מתעכב יותר מהצפוי, הרגע חזרתי הביתה אז כבר היום לא יהיה לי זמן לעבוד על זה (עדיין לא אכלתי ארוחת ערב), מקווה לחזור מחר מוקדם מהעבודה (19:00) ולהמשיך.

גם אני וגם רסמלו מעריכים את הסבלנות 😃
יש חדש ?

יש לי עוד בערך שתי דקות עד שאני אסיים לעבור על התרגום בפעם השניה (אחרי הוספת כל מיני שורות מיותרות שלאף אחד לא איכפת מהם אבל לא יכולתי שלא לתרגם אותן), אח"כ אני מתכוון לראות את הפרק של הסקוואט שוב מהתחלה עד הסוף בשביל לוודא שהכל בסדר, בשלב הבא אני עורך מהסרט רק את הפרק של הסקוואט, מטמיע את התרגום פנימה ומעלה לדרופבוקס.

אם אשתי לא תפריע ("זה נראה כל כך משעמם", "למה יש מוזיקה כזו ברקע?", "בוא נראה סרט", "אתה מתכוון לעשות כלים היום?") אני מקווה לסיים היום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית