הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבניית תפריט AD

More power

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
שלום חברים קראתי את המאמר שפורטל אך עדיין לא הצלחתי להבין אותו במלואו ולקבל אינדיקציה למה באמת צריך לעשות, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות תפריט דל קלוריה, אני בחיטוב כבר שלושה חודשים ומרגיש שדיי נתקעתי עכשיו ממש לקראת הסוף.
גובה 1.75 שוקל 75, התחזוקה שלי אחריי אימון משקולות+אירובי מסתכם בערך ב2500 קל', כמובן שגם להיות בגירעון של 700 זה אפשרי אני אצליח להתמודד עם זה.

אשמח לעזרתכם בתודה מראש.

AD זוהי דיאטה דל בפחמימה , יהיה קשה לבנות לך תפריט כי אני לא יודע מה אתה אוהב לאכול.

הפחמימה צריכה להיות בסביבות ה 20-30 אם אתה מבצע דל פחמימה וחלבון פי 2-2.5 ממשקל גופך.

בצהריים ממליץ על חזה עוף/ עוף / המבורגר.

בערב תאכל מוצרי חלב כגון ביצים/טונה/גבינה לבנה/ גבנ"ץ , רצוי שהשומן בתפריט יהיה גבוה אז תשתמש במוצרי רבי שומן.

• פותח/ת השרשור
מבחינת אוכל אני מסתדר בד"כ עם כמעט הכל, לגבי הדברים אשר רצוי שיהיה בהם שומן אם זה ככה אני אתחיל לאכול גם טונה בשמן מאשר במים, הגיוני?

מבחינת אוכל אני מסתדר בד"כ עם כמעט הכל, לגבי הדברים אשר רצוי שיהיה בהם שומן אם זה ככה אני אתחיל לאכול גם טונה בשמן מאשר במים, הגיוני?

דא

חביתה מ-5 ביצים מלאות מקושקשת + פחית טונה בשמן + 2 חתיכות גבנ"צ 28% במחבת אחד = ארוחת מתאימה שמפוצצת אותך כמו 2 פיצות משפחתיות

• פותח/ת השרשור
דא

חביתה מ-5 ביצים מלאות מקושקשת + פחית טונה בשמן + 2 חתיכות גבנ"צ 28% במחבת אחד = ארוחת מתאימה שמפוצצת אותך כמו 2 פיצות משפחתיות

חחח אתה רציני אחי? נשמע לי מוזר מאוד לאכול כ"כ הרבה דברים רווים בשומן ובמיוחד שומן רווי ועדיין להרזות.

חחח אתה רציני אחי? נשמע לי מוזר מאוד לאכול כ"כ הרבה דברים רווים בשומן ובמיוחד שומן רווי ועדיין להרזות.

כל עוד זה מתאים זה סבבה

הדיאטה הזאת בנויה מבשר (בקר,סינטה, חזה הודו/עוף YOU NAME IT )
גבנ"צ (9-32 עדיפות לגבוה אני מעדיף 28 דוגמא)
ביצים (כולל הצהוב אם זה מתאים לערכים)
ועוד כמה דברים שהם חסרי פחמימה

ממליץ גם פייבר וואן לסדר את המערכת עיכול.

• פותח/ת השרשור
כל עוד זה מתאים זה סבבה

הדיאטה הזאת בנויה מבשר (בקר,סינטה, חזה הודו/עוף YOU NAME IT )
גבנ"צ (9-32 עדיפות לגבוה אני מעדיף 28 דוגמא)
ביצים (כולל הצהוב אם זה מתאים לערכים)
ועוד כמה דברים שהם חסרי פחמימה

ממליץ גם פייבר וואן לסדר את המערכת עיכול.

אוקיי תודה רבה אחי.
ד"א בפחמימה אתם נוטים לחשב גם את הפחמימות שיש בירקות או ש50-60 ג' בלי קשר לירקות?

Back
למעלה תחתית