תמונה אחוז שומן

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
כמה א.ש אני? אני שוקל 75 על 1.77-1.78.
אני חושב לרדת ל70 ק"ג.
העניין הוא שאני פחות צריך כוח, אני יותר צריך כושר קרבי.

מעריך בין 15-17 אש אבל אתה חסר שריר עזוב חיטוב אם המטרה כושר קרבי תתחיל לעשות מלא מתח מלא פרסים(שכיבות סמיכה) ובטן ולנסות לעשות אלפיים בפחות מ 8 ולהגיע ל 7 וחצי ואם יש לך דיונות שאתה מכיר תעשה כול היום ספרינטים על הדיונות

• פותח/ת השרשור
מעריך בין 15-17 אש אבל אתה חסר שריר עזוב חיטוב אם המטרה כושר קרבי תתחיל לעשות מלא מתח מלא פרסים(שכיבות סמיכה) ובטן ולנסות לעשות אלפיים בפחות מ 8 ולהגיע ל 7 וחצי ואם יש לך דיונות שאתה מכיר תעשה כול היום ספרינטים על הדיונות
איך 17?
לא מזמן אמרו לי שאני 14-15..
אני מתאמן על שכיבות שמיכה, מתח, בטן ורץ..
אני כרגע גם בחדר כושר.

- - - Updated - - -

תראה שנשאר לי גם הרבה עור עודף..

כול הכבוד אחי אבל עזוב אותך המראה תתחיל להגדיל מסת שריר במקום חיטוב אתה לקראת גיוס

• פותח/ת השרשור
כול הכבוד אחי אבל עזוב אותך המראה תתחיל להגדיל מסת שריר במקום חיטוב אתה לקראת גיוס

אני בן 15... אני במיונים לפנימייה צבאית שדורשת כושר ממש טוב אז אני רוצה לפתח לי את הכושר. מסה פוגעת בסיבולת, ככה שאני לא יודע אם להרזות או לא.

- - - Updated - - -

כושר קרבי לא בונים במכון.

אני עובד על שניהם... אני עושה תכנית רגילה, ריצות, תכנית מאה שכיבות שמיכה ותכנית 50 מתח.
כמה אחוז אני

אוי נו , צא לריצה 4 פעמיים בשבוע שעה ורבע 13 קילומטר ( או כמה שאתה מסוגל ) ותעבוד על פקלים ועבודות של משקל גוף ואינטרוואלים חוץ מזה אין כושר אחר לפתח.

עלייה במסת שריר לא תפגע לך בזה אני אומר לך מניסיון.

אוי נו , צא לריצה 4 פעמיים בשבוע שעה ורבע 13 קילומטר ( או כמה שאתה מסוגל ) ותעבוד על פקלים ועבודות של משקל גוף ואינטרוואלים חוץ מזה אין כושר אחר לפתח.

עלייה במסת שריר לא תפגע לך בזה אני אומר לך מניסיון.
ככל שאתה שוקל יותר יהיה לך קשה יותר לרוץ ...

ככל שאתה שוקל יותר יהיה לך קשה יותר לרוץ ...

איזה שטויות אחי , אני רץ עם מישהו ששוקל פי 2 יותר ממני ואנחנו באותו קצב והוא אפילו יותר.

כבר שחכת מכוח המשיכה? הדבר היחיד שזה יכול לעשות זה לפגוע לך בברכיים מרוב המשקל שנופל עליהם.

כל עוד אתה לא רץ מרתונים וחצאי מרתון המשקל בקושי מזיז (מתחת ל-21 ק"מ)
תעשה מסה בלי לשים זין, בפלוגת הכנה אתה תתחטב אוטומטית (אתה תאכל קצת , תרוץ הרבה תעשה את החשבון) ואז בדיוק שתחזור תראה טוב

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא רץ מרתונים וחצאי מרתון המשקל בקושי מזיז (מתחת ל-21 ק"מ)
תעשה מסה בלי לשים זין, בפלוגת הכנה אתה תתחטב אוטומטית (אתה תאכל קצת , תרוץ הרבה תעשה את החשבון) ואז בדיוק שתחזור תראה טוב
העניין הוא שלי מאוד הכפת מהמשקל ומהכושר.
הכושר בריצות ובתרגילי משקל גוף כן יפגע אם אני יעלה בקיצוניות במשקל.

העניין הוא שלי מאוד הכפת מהמשקל ומהכושר.
הכושר בריצות ובתרגילי משקל גוף כן יפגע אם אני יעלה בקיצוניות במשקל.

מי דיבר על קיצונית?
יש לך חודש וחצי
תעלה 7.5 קילו וזהו (סביר להניח ש-3,4 נוזלים וקצת שומן שירד מהר מאוד והשאר שריר)...

אתה סתם מדבר שטויות בלי לנסות , תעשה ותלמד או שתשב על הספה כי המנוי שלך מבוזבז אז...
אם במהלך המסה עדיין תרוץ ועדיין תעשה את התרגילים שום דבר לא יפגע....

• פותח/ת השרשור
מי דיבר על קיצונית?
יש לך חודש וחצי
תעלה 7.5 קילו וזהו (סביר להניח ש-3,4 נוזלים וקצת שומן שירד מהר מאוד והשאר שריר)...

אתה סתם מדבר שטויות בלי לנסות , תעשה ותלמד או שתשב על הספה כי המנוי שלך מבוזבז אז...

אני לא מתכנן לעשות מסה של 7.5 ק"ג ולהיראות הרבה יותר שמן.

מי דיבר על קיצונית?
יש לך חודש וחצי

להמליץ למישהו לעלות 7.5קילו בחודש וחצי זה מטומטם.
במיוחד שהוא לא על אחוז שומן נמוך,פותח האשכול אל תקשיב לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית