ייעוץ טכניקה בנץ פרס ב ss

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
חייב לעגל את הגב בבנץ ב ss?
אני לא בטוח למיקום שאני מוריד את המוט לחזה , אני חושב לקו הפטמות זה נכון ?
שמעתי מאמן אחד בחדר כושר שלי שאמר בssאתה לוחץ אלכסוני כזה כאילו אני שוכב ולוחץ למעלה וטיפה קדימה , זה נכון?
שמתי לב שכף היד ״נשברת ״ שאני לוחץ ואני לא מחזיק את המוט שהכפות ידיים ישרות , זה בגלל שהאמות חלשות , מה לעשות ?

חייב לעגל את הגב בבנץ ב ss?
אני לא בטוח למיקום שאני מוריד את המוט לחזה , אני חושב לקו הפטמות זה נכון ?
שמעתי מאמן אחד בחדר כושר שלי שאמר בssאתה לוחץ אלכסוני כזה כאילו אני שוכב ולוחץ למעלה וטיפה קדימה , זה נכון?
שמתי לב שכף היד ״נשברת ״ שאני לוחץ ואני לא מחזיק את המוט שהכפות ידיים ישרות , זה בגלל שהאמות חלשות , מה לעשות ?
חייב לא, מומלץ כן.
הינה סירטון שמסביר זאת היטב:

נערך לאחרונה:
אתה מוריד עומס מהכתפיים ע" הכנסת הגב לפעולה (חלקית) בתרגיל. ישנן עוד סיבות, אבל זו העיקרית.

אתה מוריד עומס מהכתפיים ע" הכנסת הגב לפעולה (חלקית) בתרגיל. ישנן עוד סיבות, אבל זו העיקרית.
הוא אומר שם להוריד את המוט לא עד שזה נוגע בחזה אלא עד שהידיים ב90 מעלות, זה לא שטויות??

• פותח/ת השרשור
תעזרו לי בשאר השאלות ועוד שאלה
שמעו אני אוחז בבנץ איפה שיש קו סימון אז אני שם את הזרת זה טוב או שזה רחב/צר מידי

נערך לאחרונה:
תעזרו לי בשאר השאלות ועוד שאלה
שמעו אני אוחז בבנץ איפה שיש קו סימון אז אני שם את הזרת זה טוב או שזה רחב/צר מידי
אתה שואל הרבה שאלות טובות, אבל קשה ללמוד טכניקה בהתכתבות. אני לקחתי אימון אחד פרטי עם מישהו שמבין והוא סגר לי את הפינות לגבי סקווט, דדלפיט, פרס והבנץ' באימון אחד.
לדעתי שווה להשקיע את הכסף

• פותח/ת השרשור
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]אם לא הבנתם אני צריך תשובה לשאלות האלה
1.אני לא בטוח למיקום שאני מוריד את המוט לחזה , אני חושב לקו הפטמות זה נכון ?
2.שמעתי מאמן אחד בחדר כושר שלי שאמר בssאתה לוחץ אלכסוני כזה כאילו אני שוכב ולוחץ למעלה וטיפה קדימה , זה נכון?
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]3.אני אוחז בבנץ איפה שיש קו סימון אז אני שם את הזרת זה טוב או שזה רחב/צר מידי

[/FONT]

- - - עידכון הודעה - - -

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]אם לא הבנתם אני צריך תשובה לשאלות האלה
2.שמעתי מאמן אחד בחדר כושר שלי שאמר בssאתה לוחץ אלכסוני כזה כאילו אני שוכב ולוחץ למעלה וטיפה קדימה , זה נכון?
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]3.אני אוחז בבנץ איפה שיש קו סימון אז אני שם את הזרת זה טוב או שזה רחב/צר מידי

[/FONT]

[/FONT]

- - - עידכון הודעה - - -

[/FONT]

קו פטמות או וואטאבר זה בסדר גמור. זה לא ניתוח כירורגי, פשוט תוודא שאתה מוריד את המוט ישירות למטה כל פעם ולא מתחיל לשחק עם מיקומים מדוייקים. תהיה עקבי ויהיה בסדר.

אל תעלה את המוט למעלה וקדימה/אלכסון או מה שלא המאמן ההוא אמר לך. קו ישר למטה קו ישר למעלה מעל החזה. הפעם היחידה שזה לא ככה זה כשאתה מוציא או מחזיר את המוט.

מנח הידיים שלך בסדר.

• פותח/ת השרשור
קו פטמות או וואטאבר זה בסדר גמור. זה לא ניתוח כירורגי, פשוט תוודא שאתה מוריד את המוט ישירות למטה כל פעם ולא מתחיל לשחק עם מיקומים מדוייקים. תהיה עקבי ויהיה בסדר.

אל תעלה את המוט למעלה וקדימה/אלכסון או מה שלא המאמן ההוא אמר לך. קו ישר למטה קו ישר למעלה מעל החזה. הפעם היחידה שזה לא ככה זה כשאתה מוציא או מחזיר את המוט.

מנח הידיים שלך בסדר.
תודה רבה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית