הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מוטיבציה מגיעה מבפנים

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
סרטון קצרצר ונחמד, מבחינתי מה שהוא אומר שווה יותר מכל סרטון מוטיבציה:

מציע לדפדף בסרטונים שלו, הוא אומר דברים יפים..

עוד אחד:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לו ערוץ טוב יש לו לפעמים סירטונים סתמיים אבל מדובר בסה"כ במישהו עם שפה רהוטה וראש על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
יש לו ערוץ טוב יש לו לפעמים סירטונים סתמיים אבל מדובר בסה"כ במישהו עם שפה רהוטה וראש על הכתפיים.
הוא סיפר שבילדותו חשבו שהוא מפגר. יש לו ADHD ממש רציני, אבל היום בן אדם משכיל..

נערך לאחרונה:
היום בצהריים נתקלתי בזה, לא ממש התלהבתי.

ממש מעצבן אותי איך הוא מדבר, כאילו הוא נכנס לתפקיד ה Badass Motivator ממש חזק.

מכיר הרבה מהסרטונים של אליוט, סה"כ בחור חזק מאוד ומשכיל שהצליח בתחרויות "איש חזק" מקומיות. רוב הסרטונים שלו הם תשובות לשאלות של הצופים שלו ביוטיוב

• פותח/ת השרשור
ממש מעצבן אותי איך הוא מדבר, כאילו הוא נכנס לתפקיד ה Badass Motivator ממש חזק.
איך את רוצה שהוא ישווק את עצמו? לדעתי זו אחלה שיטה וכמובן זה עובד לו. הדיבור הזה עובד על הרבה אנשים (מקבלים מוטיבציה).

לדעתי מבחינת מוטיבציה גרג פליט יותר טוב ממנו

אני מתלהב הרבה יותר מדיבור רגיל לחלוטין, ותוך כדי ענייני, כמו של דייב טייט, לואי סימונס, ריפ!
את הבחור כאן אני לא מכיר ואין לי מושג אם המידע שהוא מספק אמין, יכול להיות שכן, אני לא פוסל.
פשוט הדיבור הזה של קפטן מוטיביישן ממש מכעיס ולטעמי מיותר, זה מרגיש כמו לקרוא מאמרי "הארדקור" בבודיבילדינג.קום.

• פותח/ת השרשור
אני מתלהב הרבה יותר מדיבור רגיל לחלוטין, ותוך כדי ענייני, כמו של דייב טייט, לואי סימונס, ריפ!
את הבחור כאן אני לא מכיר ואין לי מושג אם המידע שהוא מספק אמין, יכול להיות שכן, אני לא פוסל.
פשוט הדיבור הזה של קפטן מוטיביישן ממש מכעיס ולטעמי מיותר, זה מרגיש כמו לקרוא מאמרי "הארדקור" בבודיבילדינג.קום.
יש לו המון סירטונים שהוא מסביר דברים בצורה נורמאלית וברורה, בכללי הניסוח שלו מאוד קוהרנטי. הוא גם הוציא כמה ספרים אני חושב. כל הקטע הזה שאתה מדבר עליו די חדש איתו, זה כמו ללכת לתיאטרון, לא מראה על המיקצועיות שלו, אבל משעשע ליראות 😃 וכן, גם מביא מוטיבציה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית