הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך לא לאבד מוטיבציה ברגעים הקשים?

פלנק זה טוב. בלי ניעות זה לא לעשות כפיפות בטן וכדומה.
פרס במיוחד, ואולי בנץ' בלי שום קשת בגב, יכולים להיות תחליף עד שתתחזק שוב, אבל לא יחזקו את הבנץ'. כשתחלים, תחזור לבנץ'.

יש לך כתף פרוקה ? פרקת פעם אחת פריקה מלאה ?
פרקתי את הכתף לפני כמעט שנה ועדיין לא הצלחתי לחזור לעשות באק סקוואט ובנצ פרס, כנראה שגם לא אחזור לעולם...
פשוט מתמקדים במה שאפשר לעשות ומבינים שזה גם ככה לא הקריירה שלך וסך הכל מתאמנים בשביל הכיף ובשביל המראה
פריקה חלקית חוזרת בשתיהן, בשמאל עם סטינגרים והקרנה לצוואר. הולך פעמיים בחודש למטפל לטיפול מאוד לא נעים כדי להתאמן סדיר

פריקה חלקית חוזרת בשתיהן, בשמאל עם סטינגרים והקרנה לצוואר. הולך פעמיים בחודש למטפל לטיפול מאוד לא נעים כדי להתאמן סדיר
עשית MRI ? יש לך קרע בלברום ?
איזה טיפול אתה עושה ?
פרקתי פעם אחת פריקה מלאה לפני שנה ומאז לא פרקתי שוב ויש לי קרע בלברום אבל אני לא רוצה לעשות ניתוח 😕

עשית MRI ? יש לך קרע בלברום ?
איזה טיפול אתה עושה ?
פרקתי פעם אחת פריקה מלאה לפני שנה ומאז לא פרקתי שוב ויש לי קרע בלברום אבל אני לא רוצה לעשות ניתוח 😕
סלאפ או בנקרט, עד כמה זה חמור?

סלאפ או בנקרט, עד כמה זה חמור?
בנקרט , דיי חמור ממה שהבנתי מהאורתופד ומהפיזיותרפיסט , הפזיותרפיסט היה בשוק ממני שאמרתי לו כמה אני מרים במכון וזה שזה לא מפריע לי כל כך וגם בדק את היציבות של הכתף בכל מיני דרכים ואמר שהיא יציבה
מה שהכי שיקם לי את הכתף זה פרס , יותר מכל פיזיותרפיה , וזה עדיין התרגיל המרכזי אצלי (כי אני לא יכול בנצ)

אצלי בגלל שזה פריקה חלקית אין קרע ולא היה צריך טיפול רק שיקום פיזיותרפי ועיסויים.

אני עושה טווינה לצוואר/טרפז כי מצטברים לי שם לחצים כל כמה שבועות, מחר יש לי למשל

בנקרט , דיי חמור ממה שהבנתי מהאורתופד ומהפיזיותרפיסט , הפזיותרפיסט היה בשוק ממני שאמרתי לו כמה אני מרים במכון וזה שזה לא מפריע לי כל כך וגם בדק את היציבות של הכתף בכל מיני דרכים ואמר שהיא יציבה
מה שהכי שיקם לי את הכתף זה פרס , יותר מכל פיזיותרפיה , וזה עדיין התרגיל המרכזי אצלי (כי אני לא יכול בנצ)
מעניין
יש לי בנקרט קל
לא קיבלתי שום שיקום
אני עושה פרס בנץ׳ וסקוואט
אבל יש לי בעיה לעשות lb שהייתי עושה פעם ובגלל הכתף עברתי לhb
ולפעמים כשאני עושה דברים שמעצבנים את הקרע אז זה מציק לי יותר בפרס מאשר בבנץ׳

מעניין
יש לי בנקרט קל
לא קיבלתי שום שיקום
אני עושה פרס בנץ׳ וסקוואט
אבל יש לי בעיה לעשות lb שהייתי עושה פעם ובגלל הכתף עברתי לhb
ולפעמים כשאני עושה דברים שמעצבנים את הקרע אז זה מציק לי יותר בפרס מאשר בבנץ׳
איך זה קרה לך ? פרקת גם את הכתף בעבר ?
גם חצי שנה אחרי הפציעה לא יכלתי לעשות בנצ עם מוט ריק , ברגע שהמרפק עבר את הגוף בערך הרגשתי כאב חד בכתף , עכשיו זה קצת השתפר אבל אני לא עושה את התרגיל יותר
ב HB בכלל אני מרגיש כאילו הכתף הולכת להתפרק

פיזיותרפיסט ספורט פרטי ניסית? בנוגע לטכניקה, תוותר על מאמן פרטי. תנסה על עצמך טכניקות שונות ותבצע את הטכניקה שהגירוי ממנה לא משפיע על הפציעה. אם אתה מרגיש שכרגע אין כזאת, אל תסקוויט בינתיים. בתור פצוע כרוני מהרבה סיבות שרובן באשמתי המוחלטת אני יכול להגיד לך שיש הרבה סוגים של פציעות ולכן טכניקת הסקוואט שלך לא אמורה להיות כזאת שמאמן מנוסה מראה לך, אלה טכניקה שמבוצעת כך שלא תכאיב למיקום הספציפי של הפציעה. מאחל לך החלמה מהירה.

• פותח/ת השרשור
פיזיותרפיסט ספורט פרטי ניסית? בנוגע לטכניקה, תוותר על מאמן פרטי. תנסה על עצמך טכניקות שונות ותבצע את הטכניקה שהגירוי ממנה לא משפיע על הפציעה. אם אתה מרגיש שכרגע אין כזאת, אל תסקוויט בינתיים. בתור פצוע כרוני מהרבה סיבות שרובן באשמתי המוחלטת אני יכול להגיד לך שיש הרבה סוגים של פציעות ולכן טכניקת הסקוואט שלך לא אמורה להיות כזאת שמאמן מנוסה מראה לך, אלה טכניקה שמבוצעת כך שלא תכאיב למיקום הספציפי של הפציעה. מאחל לך החלמה מהירה.
תודה רבה חבר. הטכניקה שהמאמן שלי לימד אותי לא מכאיבה בכלל ומרגישה טוב. בנתיים לקחתי הפסקה מעבודה על הפלג גוף התחתון ואעשה רק תרגילי בטן ומתיחות שצריך בתקווה שכמו בפציעה הקודמת, המנוחה זה מה שיעזור לי.

תודה רבה חבר. הטכניקה שהמאמן שלי לימד אותי לא מכאיבה בכלל ומרגישה טוב. בנתיים לקחתי הפסקה מעבודה על הפלג גוף התחתון ואעשה רק תרגילי בטן ומתיחות שצריך בתקווה שכמו בפציעה הקודמת, המנוחה זה מה שיעזור לי.
מנוחה היא כמעט אף פעם לא פתרון טוב לפציעה. כמעט תמיד עדיף לבצע את התנועה בעומס שלא גורם כאב

כדאי לדעתך לעשות היי באר בנתיים? זה לא יחמיר לי את הבעיה?
אני לא יכול לתת עצה כזאת. אחרי חימום טוב, מנסים בעצימות אפס כמו מוט ריק ל 5 חזרות ורואים איך מרגישים.
אם כואב אפשר לנסות גובלט סקווט.

העצה לפיזיוטרפיסט פרטי שעובד עם ספורטאים היא המלצה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית