הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

reverse grip bench press

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
ראיתי שהתרגיל reverse grip bench press עדיף יותר לחזה עליון מלחיצה בשיפוע עליון ... נראה לי אני יחליף איתו ועם לחיצת חזה בשיפוע חיובי בתכנית שלי , למישהו יש סרטון טכניקה שמסביר איך לבצע אותו טוב ? לא הבנתי אם מורידים את המוט לקצה החזה או לחזה ?

מה ההסתבכות? לחיצת חזה בה האחיזה היא הפוכה, זה הכל.
כנס ליוטיוב ותראה שם עשרות סרטונים

• פותח/ת השרשור
מה ההסתבכות? לחיצת חזה בה האחיזה היא הפוכה, זה הכל.
כנס ליוטיוב ותראה שם עשרות סרטונים

וזה עדיף לחזה עליון ? אני מעדיף כמה שיותר חזה עליון וכמה שפחות כתפיים כי בלחיצה בשיפוע אני מרגיש רק כתפיים

זה לא עדיף וזה מיותר מאוד.

נראה לי כמו הסתכנות בזה שהמוט יפול לך ישר לגרון אני לא הייתי עושה את זה פשוט תשים בספה של הלחיצה שיפוע קטן ובמקום לרדת לפטמות תרד ממש לחלק העליון של החזה אתה תוכל להרים פחות משקל אבל ההתמקדמות תהיה הרבה יותר בחזה העליון

• פותח/ת השרשור
זה לא עדיף וזה מיותר מאוד.

מדוע ?
נראה לי כמו הסתכנות בזה שהמוט יפול לך ישר לגרון אני לא הייתי עושה את זה פשוט תשים בספה של הלחיצה שיפוע קטן ובמקום לרדת לפטמות תרד ממש לחלק העליון של החזה אתה תוכל להרים פחות משקל אבל ההתמקדמות תהיה הרבה יותר בחזה העליון

לקצה החזה התכוונתי ללמטה של החזה כאילו , לשם צריך להוריד לפי מה שהבנתי מסרטונים ביוטיוב , זה עדיף מלחיצה בשיפוע חיובי ? ואני יעשה את זה בסמיט משין ככה שאין סיכון חח , קראתי בפורומים בחו"ל שהתרגיל הזה (לחיצת חזה באחיזה הפוכה) לא טוב לכתפיים , מה דעתך בנושא ? והטכניקה פה בסדר ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מדוע ?

לקצה החזה התכוונתי ללמטה של החזה כאילו , לשם צריך להוריד לפי מה שהבנתי מסרטונים ביוטיוב , זה עדיף מלחיצה בשיפוע חיובי ? ואני יעשה את זה בסמיט משין ככה שאין סיכון חח , קראתי בפורומים בחו"ל שהתרגיל הזה (לחיצת חזה באחיזה הפוכה) לא טוב לכתפיים , מה דעתך בנושא ? והטכניקה פה בסדר ?

בוא נחשוב ביחד איך עובדים על החזה העליון?
עושים תנועה של קירוב אופקי במפרק הכתף ביחד עם טיפה כפיפת כתף בשביל שהתנועה תהיה בכיוון הסיבים העליונים של החזה וככה החזה העליון עובד טיפה יותר משאר הסיבים בחזה וזאת בלי שום קשר לאם כף היד שלך היא בפרונציה או בסופינציה ולכן אין ללחיצת חזה באחיזה הפוכה אפקט שונה מלחיצת חזה באחיזה רגילה יש לה רק מגרעות
בזה סיכמתי את דברי מקווה שתפנים את זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בוא נחשוב ביחד איך עובדים על החזה העליון?
עושים תנועה של קירוב אופקי במפרק הכתף ביחד עם טיפה כפיפת כתף בשביל שהתנועה תהיה בכיוון הסיבים העליונים של החזה וככה החזה העליון עובד טיפה יותר משאר הסיבים בחזה וזאת בלי שום קשר לאם כף היד שלך היא בפרונציה או בסופינציה ולכן אין ללחיצת חזה באחיזה הפוכה אפקט שונה מלחיצת חזה באחיזה רגילה יש לה רק מגרעות
בזה סיכמתי את דברי מקווה שתפנים את זה
אבל ראיתי מחקר שאמרו שהחזה העליון עובד בה 30 אחוז יותר מלחיצת חזה רגילה ובלחיצת חזה בשיפוע עובד רק 5 אחוז יותר מלחיצה רגילה ... המטרה שלי היא לתקן פרופורציות בחזה העליון הוא על הפנים

אבל ראיתי מחקר שאמרו שהחזה העליון עובד בה 30 אחוז יותר מלחיצת חזה רגילה ובלחיצת חזה בשיפוע עובד רק 5 אחוז יותר מלחיצה רגילה ... המטרה שלי היא לתקן פרופורציות בחזה העליון הוא על הפנים
אצלי החזה העליון גם היה על הפנים ואני יכול לשלוח לך עכשיו תמונה להראות לך כמה שהוא נפוח ובמצב טוב כל מה שעשיתי זה לחיצות בשיפוע עליון

- - - עידכון הודעה - - -

אצלי החזה העליון גם היה על הפנים ואני יכול לשלוח לך עכשיו תמונה להראות לך כמה שהוא נפוח ובמצב טוב כל מה שעשיתי זה לחיצות בשיפוע עליון
אני רואה פה בזמן האחרון שיותר מידי אנשים מנסים למצוא שיטות חדשות לפתח שרירים אז אני יתן פה משהו קצר על פיתוח גוף
1)תאכל במאזן קלורי חיובי ותעשה לעצמך טובה שאוראו וחלב לא יהיו המקורות שלך לקלוריות
2)פיתוח גוף זה "Time under tension" כלומר סטים ארוכים חשוב להתרכז בחלק השלילי של התנועה בכיווצים לא להשתמש בתנועה מנוחות קצרות 45-75 שניות הן הטובות ביותר לפיתוח גוף זה לא המשקל שקובע אלה איך התרגיל מבוצע ומשבוע לשבוע לבצע יותר ויותר חזרות או יותר משקל אבל לבצע בטכניקה הנכונה בלי לרמות.
3)נפח נפח נפח בתקופת המסה נפח יותר חשוב מתדירות אני מעדיף שתתאמן על כל שריר פעם אחת בשבוע אבל תעבוד עליו כמו שצריך
4)מנוחה חייב לפחות 2 ימים מנוחה בשבוע וחייב לישון טוב בלילה

שרירים בפיגור יכולים לקבל אימון נוסף בשבוע לדוגמא החזה העליון יכול לבוא עוד הפעם באימון כתפיים וככה לקבל פעמיים בשבוע ויותר נפח

• פותח/ת השרשור

- - - עידכון הודעה - - -

אני רואה פה בזמן האחרון שיותר מידי אנשים מנסים למצוא שיטות חדשות לפתח שרירים אז אני יתן פה משהו קצר על פיתוח גוף
1)תאכל במאזן קלורי חיובי ותעשה לעצמך טובה שאוראו וחלב לא יהיו המקורות שלך לקלוריות
2)פיתוח גוף זה "Time under tension" כלומר סטים ארוכים חשוב להתרכז בחלק השלילי של התנועה בכיווצים לא להשתמש בתנועה מנוחות קצרות 45-75 שניות הן הטובות ביותר לפיתוח גוף זה לא המשקל שקובע אלה איך התרגיל מבוצע ומשבוע לשבוע לבצע יותר ויותר חזרות או יותר משקל אבל לבצע בטכניקה הנכונה בלי לרמות.
3)נפח נפח נפח בתקופת המסה נפח יותר חשוב מתדירות אני מעדיף שתתאמן על כל שריר פעם אחת בשבוע אבל תעבוד עליו כמו שצריך
4)מנוחה חייב לפחות 2 ימים מנוחה בשבוע וחייב לישון טוב בלילה

שרירים בפיגור יכולים לקבל אימון נוסף בשבוע לדוגמא החזה העליון יכול לבוא עוד הפעם באימון כתפיים וככה לקבל פעמיים בשבוע ויותר נפח
תודה על העזרה אחי אני ייקח לתשומת ליבי את מה שרשמת ! ובנוגע לכשל , אני בדרך כלל בכל תרגיל מגיע לכשל , זה טוב ?

תפסיק להתעסק בשטויות.
תבצע לחיצת חזה בשיפוע עליון וסגור עניין.

בנקום לעשות לעצמך נזק.. בכלל איזה מחקר או כמה סרטוני יוטוב.. תעשה או לחיצת חזה שיפוע עליון או פרפר בשיפוע..

מתוך: http://www.kilogram.co.il/470/לחיצת-חזה/

לחיצת חזה באחיזה הפוכה יכולה לתת לא מעט גירוי לטרייספס. שיטה זו משומשת פחות, אך יכלה להיות נפוצה אם מתאמנים לא היו מתעלמים ממנה. זה האמת די מפתיע, מאחר ולחיצת חזה הכבדה ביותר שבוצעה אי פעם הייתה באחיזה הפוכה. זה היה תרגיל עזר ראשי של לוחץ החזה האגדי ריק ויל, שבסופו של דבר אימץ את סגנון זה לתחרויות, בה לחץ 551 פאונד במשקל גוף של 181 פאונד.

Back
למעלה תחתית