הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לover head press

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
ראיתי את הסרטון של ריפטו ל איך לעשות פרס,
לפי מה שהבנתי צריך לעשות פרס ולסיים עם שראגס נכון?
וראיתי גם בסרטון שהוא שם חגורה בשביל התרגיל הזה, אני לא 100% שהבנתי מה שהוא אמר בהקשר לזה, אם עושים את התרגיל הזה עדיף לעשות עם חגורה?

מה הקשר לנושא הזה ? זה פורום ייעוץ אישי בתשלום

יש לך פורום של מתחילים בתזונה ואימונים - תפרסם את השאלה שלך שם.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לנושא הזה ? זה פורום ייעוץ אישי בתשלום

יש לך פורום של מתחילים בתזונה ואימונים - תפרסם את השאלה שלך שם.
וואלה אין לי מושג איפה לפרסם לפעמים אשכולות בנושאים שונים, אם אפשר שמנהל יעביר את האשכול, תודה וסליחה

לפי מה שהבנתי צריך לעשות פרס ולסיים עם שראגס נכון?
כן
וראיתי גם בסרטון שהוא שם חגורה בשביל התרגיל הזה, אני לא 100% שהבנתי מה שהוא אמר בהקשר לזה, אם עושים את התרגיל הזה עדיף לעשות עם חגורה?
לא חייב, אבל כמו בתרגילים אחרים גם כאן החגורה עוזרת להגדיל לחץ תוך בטני ואולי תוכל להרים איתה יותר. אני אישית מרגיש הבדל עם ובלי חגורה בתרגיל הזה, ראיתי כמה אנשים שלא מרגישים הבדל.

• פותח/ת השרשור
כן

לא חייב, אבל כמו בתרגילים אחרים גם כאן החגורה עוזרת להגדיל לחץ תוך בטני ואולי תוכל להרים איתה יותר. אני אישית מרגיש הבדל עם ובלי חגורה בתרגיל הזה, ראיתי כמה אנשים שלא מרגישים הבדל.
אוקי, והאם יש הבדל עם חגורה או בלי (כנראה שכן) על הגב? כי זה תרגיל שיכול לגרום ללחץ על הגב

אוקי, והאם יש הבדל עם חגורה או בלי (כנראה שכן) על הגב? כי זה תרגיל שיכול לגרום ללחץ על הגב
חגורה לא תשמור על הגב (בשום תרגיל), טכניקה נכונה תשמור עליו.

Back
למעלה תחתית