הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלכו שלושים דקות

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
כל דבר של המשתמש charliejames1975
לדוגמה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עם כל הכבוד למינה של המציגה (ולמחשוף שכולם ישימו לב אליו), הסרטון נמצא בפורום הלא נכון, ולכן הוא עבר.

ולמי שמנסה למצוא עוד סרטונים בכיכובה, הנה קיצור דרך : http://www.youtube.com/user/charliejames1975

כתובת האתר שלה: http://bodyrock.tv/

• פותח/ת השרשור
מכיוון שהדבר היחיד ששווה להסתכל עליו שם הוא מינה של המציגה (ובמיוחד המחשוף שלה) חשבתי שהסרטון יתאים לפיטנס נשים.
תוכנית האימון לא מעניינת.

מכיוון שהדבר היחיד ששווה להסתכל עליו שם הוא מינה של המציגה (ובמיוחד המחשוף שלה) חשבתי שהסרטון יתאים לפיטנס נשים.
תוכנית האימון לא מעניינת.

אני בטוח שרוב הגברים, ובעיקר המומחים (עם או בלי מרכאות) יסכימו אתך 😃.

חחחח איזו חמודה, היא עושה (כאילו) "פאוורקלין" עם דאמבלים. 😃

one... two... three...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זוזאנה נראית הרבה יותר טוב ועושה תרגילים מורכבים. תרגילים מבודדים ליד אחורית למתאמנים של "לדרת בגדול" זה כל מה שרקוב בתחום האימונים מזוקק לסירטון של חמש שניות. פיכס.

את שמה מבטאים "סוזנה", למרות התעתיק.

אני מודה שכמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק כשקראתי את התגובה שלך. אני לא מצליח להבין מה מוביל אל המסקנות האלה.

לדעתי, בגלל שפמפמו לכם שאימון עם תרגילים מורכבים בלבד במשקל גבוה ומספר חזרות נמוך הוא האימון היחידי הכי טוב, אתם חושבים שכולם צריכים להתאמן כך (בלי שום קשר למטרה). להזכירך, משתתפי "לרדת בגדול" לא שקלו עלייה במסה (שלא לדבר על פיתוח הגוף והרמת משקולות מקצועית), מסיבה מובנת.

• פותח/ת השרשור

אני מודה שכמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק כשקראתי את התגובה שלך. אני לא מצליח להבין מה מוביל אל המסקנות האלה.

לדעתי, בגלל שפמפמו לכם שאימון עם תרגילים מורכבים בלבד במשקל גבוה ומספר חזרות נמוך הוא האימון היחידי הכי טוב, אתם חושבים שכולם צריכים להתאמן כך (בלי שום קשר למטרה). להזכירך, משתתפי "לרדת בגדול" לא שקלו עלייה במסה (שלא לדבר על פיתוח הגוף והרמת משקולות מקצועית), מסיבה מובנת.

א. זוזאנה זה יותר חמוד.
ב. אני שמח שצחקת.
ג. בוא תסביר לי איך מכל הדברים בעולם שיכול שמנדריק לעשות, אתה תבחר להמליץ לו לעשות tricep kickback עם קופסת שימורים.

א. זוזאנה זה יותר חמוד.
ב. אני שמח שצחקת.
ג. בוא תסביר לי איך מכל הדברים בעולם שיכול שמנדריק לעשות, אתה תבחר להמליץ לו לעשות tricep kickback עם קופסת שימורים.

אני לא אסביר המלצה חסרת-תועלת שכזאת, מאחר ואני לא יודע מה מצבו הפיזי של ה"שמנדריק" ומה מטרותיו. אם מדובר באנשים המאותגרים משקלית שמופיעים בתוכנית ריאליטי, סביר להניח שפחית שימורים לא תספיק. יש סיכוי שהוא עלול לחסל את התכולה של הפחית, חחח.

הסרטון בכיכובה של צאלה אברוני לא בא ללמד אנשים למודי ניסיון, שחלקם בכלל מתאמנים כמרימי משקולות (weightlifting/ powerlifting), אלא אנשים שאין להם את הידע הבסיסי הזה. להזכירך, לא לכולם יש את אותה גישה למשאבים שיעזרו להם לשנות את מצבם הגופני (ונוותר על הדיון בעניין רצון/ יכולת).

אבל זה נכון 😛

וברצינות, בלי קשר למצב שלך, אין שום סיבה שלא תלמד לבצע תרגילים בסיסיים. זה שהמאמן לא מספיק טוב כדי ללמד אותך, זו בעיה אחרת.

אבל זה נכון 😛

וברצינות, בלי קשר למצב שלך, אין שום סיבה שלא תלמד לבצע תרגילים בסיסיים. זה שהמאמן לא מספיק טוב כדי ללמד אותך, זו בעיה אחרת.

גם אם זה נכון, ואני יודע שזאת הצהרה מבוססת, ההצהרה שלך כללית מדי. אתה הרי לא תלבש את התחתונים של השכנה ממול רק בגלל ששניכם מגיעים לאותו הגובה, והגזרה באופנה היא הגזרה האהובה על שניכם.

אני מתנגד נחרצות להחלת אופנה קיימת על כל מי שנמצא בסביבה, רק מפני שזה מתאים לכמה אנשים (גם אם מדובר ברוב).

גם אם זה נכון, ההצהרה שלך כללית מדי. אתה הרי לא תלבש את התחתונים של השכנה ממול רק בגלל שאתה מגיעים לאותו הגובה.

אני מתנגד נחרצות להחלת אופנה קיימת על כל מי שנמצא בסביבה, רק מפני שזה מתאים לכמה אנשים (גם אם מדובר ברוב).

סבבה שאתה מתנגד. אבל נימוקים עוד לא שמעתי.

נימוקים להחלת שיטות האימון הפופולריות באתר על כל האנושות תוכל למצוא באשכול בפתחתי בפורום הנהלה. אם תרצה, אשלח אלייך את הקישור.
ההתנגדות שלי לנושא לא נובעת בגין חוסר הביסוס מחקרי, אלא בגלל מה שנראה לי כהתעלמות מדברים אחרים שקיימים (תנאים אחרים, שיטות אחרות וכיוצ"ב).

אני לא מדבר איתך על שיטות אימונים. זה לא מעניין אותי. אני מדבר על תרגילים בסיסיים. הם אפקטיביים תמיד ובשביל כולם.

זה מה שיש לי להגיד:

קבצים מצורפים

• 2_hardwork_1.jpg
    2_hardwork_1.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 135
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית