עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר ראשון, זה לא מתוך SS. לא מתוך המהדורה השלישית לפחות. כמה קל שיש את אופציית הCTRL + F. דבר שני, אם הוא טוען שבאונס מתקיים רק במתיחה מלאה אז הוא טועה. דבר שלישי, אני לא חושב שהוא טוען את זה. מה שכתוב שם זה מה קורה בתחתית של הLB, לא כתוב שזה מחייב, זו סתם פרשנות שלך. דבר רביעי, את הרמז הזה שלך אתה צריך לתת לעצמך, כי עד עכשיו סירבת להכיר בכך שהפוסטריור צ'יין עובדת יותר (או שסירבת להכיר בכך שהיא יותר גדולה מהקוואדס - אין עוד אופציות). דבר חמישי, כבר דובר על למה הסקוואט > הדדליפט, והסיבה המרכזית היא טווח התנועה של הדבר הזה שנקרא אגן.מתוך SS...
מצטער, אלא אם כן אני קורא סינית ולא אנגלית, או שאני קורא את התנ"ך, וכשכתוב משהו, אפשר לפרש אותו איך שאני רוצה כדי שתהיה כת של תלמידים שתסגוד לי, כתוב כאן בצורה ברורה שבאונס קורה כשהתחת (גלוטס), ההאמסטרינגס, מקרבי הירך מגיעים לטווח התנועה המלא שלהם.
ונכון, עברנו על הסיבות - אותן סיבות שאתה מגדיר בתור "להפעיל יותר מסת שריר" תופסת גם לגבי בנץ', רק ששם החלטת שהקיצור של טווח התנועה הופך בנץ' עם אחיזה רחבה וקשת קיצונית לפחות אפקטיבי, ופשט אמרת את זה בתור אד הוק, בלי שום הסבר.
ובוא אני אתן לך עוד רמז: הסיבה ששרירי הפוסטריור צ'יין עובדים פחות ב-HB זה לא הבאונס בתחתית, שבכל סוג של סקוואט, כולל פרונט מתקיים אם עושים אותו בלי לאבד מתח בהאמסטרינגס. הסיבה שהם עובדים יותר היא מה שקורה אחרי הבאונס, שזו הפעולה של פשיטת ירך - היפ דרייב, שב-LB זה פחות או יותר כל התנועה, וב-HB החל מקצת מעל מקביל, פשיטת הירך הסתיימה, והקוואדס מתחילים את העבודה שלהם - פשיטת ברך. למעשה - אם פשיטת ירך היא מה שמעניין אותך, וזו הסיבה שאתה בוחר תרגילים אתה צריך לעשות דדליפט בתור תרגיל מרכזי, ולא סקוואט. דדליפט גם באמת מפעיל יותר שרירים ומסת שריר מסקוואט. ושים לב שהפעם אין מרכאות על ההגדרה של "מפעיל מסת שריר".
גם הטענה של ריפטו שדדליפט פחות יעיל מסקוואט כי בסקוואט יש סטרץ' ריפלקס אינה נכונה - פיתוח RFD ממצב מת היא אדפטציה חשובה לא פחות מ-reversal strength, שזה בעצם הניצול של רפלקס המתיחה. לואי למשל, טוען שדדליפט תרגיל הרבה יותר טוב מסקוואט לבניית כוח, וכשלואי מלמד סקוואטים, הוא מלמד לעשות בוקס סקוואטים עם הרפייה מלאה, כדי לפתח את ה-RFD מהתחתית, ולייצר את האדאפטציה שהוא מגדיר בתור relaxed overcome by dynamic. לואי אגב, גם למרות שהוא סוגד לפוסטריור צ'יין אפילו יותר מריפטו, גם נותן למתאמנים שלו מדי פעם לעשות גם HB וגם ATG כחלק מה-conjugate method.
כפי שנטען בסרטון המפורסם של שני הפאוורליפטרים שמדגימים (בעמוד הראשון של העמוד הזה) - אין באמת סוג אחד שעדיף על השני בצורה גורפת. הבחירה בין שני סוגי הסקוואטים צריכה להיות בהתאם ל-א.בעיות בריאותיות - כפי שאני והנחש ציינו - למי שיש גב בעייתי, או בקונטקסט שאתה רוצה להוריד עומס מהגב בגלל תרגילים אחרים שאתה עושה - אתה צריך לעשות HB. אם הברכיים בעייתיות - אתה צריך לעשות LB. ב. נקודות חלשות - אתה חזק רק כמו הנקודה החלשה שלך. אם אתה פאוורליפטר, והנקודה החלשה שלך היא הקוואדס, אתה צריך להתחיל לעשות HB. אם הנקודה החלשה שלך היא באחד משרירי הפוסטריור צ'יין, אתה צריך לעשות LB.
טענתי לגופו של טוען הפעם, כי לא היה לי כוחשוב חוסר הבנה מוחלט וסילוף של מה שאני אומר. אני באמת לא מתכוון לרדת מ-HB, ונחש למה...כי הנקודה החלשה שלי כרגע, אחרי שפתרתי נקודה חלשה של ניתוק בדדליפט (שעליה דרך אגב אחראיים הקוואדס, ועל כן HB יותר טוב לפתרון הבעיה הזאת), ואחרי שפתרתי נקודה חלשה במקרבים בין השאר בעזרת מעבר לזמן מה ל-LB, הנקודה החלשה הנוכחית שלי היא חזה קורס - שזה בעצם זוקפים עליונים. HB יותר טוב לפתרון הבעיה הזאת, ועל כן, כרגע HB יתרום לי יותר גם לדדליפט, וגם ל-LB (ו-LB לא מעניין אותי יותר מדי באופן כללי, בדיוק מהסיבות שציינתי). בוא אני אגלה לך גם למה אחיזה רחבה וקשת קיצונית שלפי ההגדרות שלך מפעילים יותר מסת שריר זה פחות יעיל בבנץ' - כי הנקודה החלשה בבנץ', כמו גם בפרס, היא הטרייספס. אתה "חזק" בלחיצות כמו שהטרייפס שלך חזקים. לא יותר ולא פחות.
ומעניין עכשיו מי טוען לגופו של טוען, ולא לגופה של טענה...
אשמח אם על הדרך תתנו ביקורת על הטכניקה
תצלם כמו בנאדם ותקבל ביקורת(כבר אמרתי לך ב3 פוסטים נראה לי מאיפה לצלם)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41580תוכל לחזור על זה?
זה נמוך מידי, אתה לא מסתכל למטה, לא רואים את כפות הרגליים שלך בכלל, ואת המוט לא רואים לכל אורך התנועה.אז אם ככה הזווית בסדר, פשוט צריך לצלם מעוד זווית.