הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בקשר לשריפת שומן עיקש!

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
אני בן 20 וכרגע נמצא בחיטוב כבר 5 שבועות בערך.. ירדתי עד כה כ7 ק''ג.. אבל עדיין אני מתכנן להמשיך את החיטוב עד שאגיע ל8% בערך..
כרגע ע''פ הערכתי אני עומד על 11% ויש דבר שמאד מתסכל אותי, שומן עיקש!!!
היום בידיוק הורדתי תפחמימה ל-160, חלבון עומד על 220~ ושומן עד 30. ערכים התחלתיים היו ( 250 פחמימה- 200-220 חלבון - 60 שומן).
כרגע הוספתי עוד אימון איטרוולים בשבוע ככה שאני עושה 3 אימוני אינטרוולים לאחר אימון משקולות (פרוטוקול 3,4 מתוך הפורטל) וכרגע לוקח רק טסט קצר עם פרווירון.

השאלה שלי בגדול היא איזה חומרים מומלץ בחום!!! לקחת על מנת שיעזרו לי לשרוף שומן עיקש. תכוונו אותי בבקשה ;maeq

- - - עידכון הודעה - - -

כמה תמונות להמחשה דיי עדכניות

Double back (05.05.013).jpg Soulder,Chest Vascularity.jpg 912380_4573209619362_1951410126_n.jpg Ab Pose.jpg Lying Abs.jpg

• פותח/ת השרשור
קלן+קטוטיפן עם דיאטה נכונה ואימון נכון יעשה את העבודה

לקחתי קלן בלי כלום למשך 20 ימים. סיימתי לפני שבוע בערך. אתה אומר כדאי להמשיך עוד סיבוב? כי הבנתי שהאפקט שלו יורד עם הזמן בגלל שהוא מפסיק להשפיע על הרצפטורים. + (איפה משיגים קטוטיפן בידיוק ואם אפשר קצת מידע במה הוא עוזר במיוחד עם הקלן?)

יוהמבין יותר מתאים לשומן עיקש
אני על 15/16% א״ש ואני מת להתחיל לקחת יוהימבין אבל אני ימתין מעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית