הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסמכה מטעם וינגייט

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך
כדי לסכם את דבריו [הנכונים לצערי] של מישל אומר כך-
לאחר או במקביל לקורס המדריכים תקח גם קורס שיווק ומכירה כי בלי זה [או תכונה כזאת-מולדת] יהיה לך קשה לתפוס אימונים אישיים

למשה:ממה שאני ראיתי עם מאמנים ממגוון בתי ספר החברה של שיאים ומכללת אוהלו הם האיכותיים ביותר
בינתיים רק פאדיחות ראיתי עם בוגרי וינגייט
אבל שוב-מאמן טוב ומיקצועי לא רוכש את הידע בקורס אלא מחוצה לו

ובקשר לרישוס וקולד פייר....שמישהו יפסיק את זה כבר
לא הבנתי איך מכירות ושיווק מתקשר לאימוני כושר ? מה כבר לומדים בקורס הזה אני שואל כי אני לא יודע חח 😃

מבחינת רמת החומר אין ממש הבדל בין הרמה במכון וינגייט, במכללת וינגייט ובשיאים (בכולם חסר לא מעט חומר), עיקר השטויות נובעות מהרכז הספציפי של המועד שבו אתה רשום.
בהתחשב במי שנמצא בהנהלת שיאים (ואני לא מדבר על איתי זיו) ובמחלקה להסמכה במכללת וינגייט הרמה מאוד מאכזבת.
מבחינה פרקטית על מכון וינגייט אין ממש מה להגיד, לא נראה שהם מתעסקים בכלל באימון.

נערך לאחרונה:
דרישה כמעט תמיד תהיה...מדריכים באים מדריכים הולכים [הרוב מדריכי כושר בישביל עבודה זמנית]
העיניין הוא שבאימונים אישיים הדרישה אליהם פחותה היום בגלל המצב הכלכלי

איך מתקשר אימון כושר לשיווק ומכירה??
כדי למכור אימונים אישיים אתה צריך להיות תותח מכירות
ברשתות הגדולו [הולמס פלייס גו אקטיב גרייט שייפ וכו'] לא ממש מתעניינים ברמה המיקצועית שלך אלא בכמה טוב אתה מוכר
לדוגמא:מבחן הקבלה של הולמס פלייס מורכב משאלון יד בסיסי [כל כך שטותי שזה מביך] בן 20 דקות [למתקשים]
ולאחר מכן 4 שעות [!!!!!!!!!!] סימולציות שיווק ומכירה
מי שעבר את כל אלה מתקבל לעבודה[וואו שכר מינימום עם תנאים של כלב]
בכל שאר הרשתות כל כמה זמן יש הצבת יעדים למאמנים-כמה אימונים אישיים יש עליהם למכור וכו'
קיצר....תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה להתעסק בחרא כל הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית