הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אי ירידה במשקל!! תקועה ( בשביל חברה)

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
היי

יש לי ידידה בת 37 גובה 167 משקל 69 rmr 1660 + אירובי300 שלוש פעמים בשבוע ( כשעה קיק-בוקס)

כרגע היא על תפריט של 1200 קלוריות
100 גרם חלבון
100 גרם פחמימה
40 גרם שומן
1200 קלוריות

בימים של אימון היא צורכת עוד 120 קלוריות שייק חלבון

סה"כ היא במאזן שלילי של 460 ללא אימון ועם אימון 660 קלוריות
היא עושה הכל בדיוק כמו בתפריט בפורטל ללא יוצא מן הכלל אך במשך השבועיים היא לא ירדה אף גרם אפילו לא נוזלים !!

יש לציין שהיא ירדה עשתה כל מיני דיאטות לפני וירדה לפני שנתיים כ4 קילו (השתמשה במדקות להרזיה) הפסקות עד שהפסיקה לרדת במשקל ... והתחילה לאכול לנסות לשמור על זה ועלתה שוב למשקל של 69 קילו

מה שכן לפני התפריט היא הייתה אוכלת אוליי ארוחה קטנה ביום וכל היום על נס קפה !!!

הצעתי לה הכנס לפורטל בנינו ביחד תפריט וכבר שבועיים שהיא על התפריט ולא ירדה גרם !! היא מיואשת !! ואני בטוח שהיא דפקה לעצמה את כל החילוף חומרים עם כל הדיאטות המפגרות שעשתה וללא הפסקות !!!

מה מציעים לעשות איתה ?? שבועיים ניטרלי ? ( אני חושב ששבועיים נטרלי לא יעזרו לה)( יכול להיות שהמקרה שלה ממש חמור)

בדיקות דם?? ( ואם כן איזה בדיקות לעשות ולמי להראות את התוצאות)

תודה לעונים

נערך לאחרונה:
גרעון זה חשוב, אבל מה שהיא אוכלת לא פחות חשוב, שתנסה להמנע ממאכלים שמקפיצים את האינסולין כמו תמרים בננות ודברים אחרים עם רמה גבוהה של סוכר,ושתנסה לקצץ בפחמימה ל50 גרם ביום ושתעלה בשומן.. דל פחמימה יכול להיות פתרון טוב בישבילה. בכל זאת תחכי שאחד מה"גורויים" של החיטוב פה יגיבו..

• פותח/ת השרשור
גרעון זה חשוב, אבל מה שהיא אוכלת לא פחות חשוב, שתנסה להמנע ממאכלים שמקפיצים את האינסולין כמו תמרים בננות ודברים אחרים עם רמה גבוהה של סוכר,ושתנסה לקצץ בפחמימה ל50 גרם ביום ושתעלה בשומן.. דל פחמימה יכול להיות פתרון טוב בישבילה. בכל זאת תחכי שאחד מה"גורויים" של החיטוב פה יגיבו..

הפחמימות היחידות אם,מלחם קל, מהקוגט, ואולי 100 ג"ר אורז ביום ושזה גם בא עם חזה עוף אז אין בעיה של קפיצות אינסולין! אין בכלל בתפריט משהו עם סוכר ! ואין צורך לקצץ פחמימה לבחורה שבין 30-35% שומן !!! ואני בן ! כן נכון זה לאישה אבל !!!

כמה זמן היא כרגע בדיאטה? לפי מה שהבנתי מההודעה שלך היא התחילה את הנוכחית לא מזמן.
אם זה המצב אז למה שתעבור לניטרלי? ואם לא, אז למה אתה חושב ששבועים ניטרלי לא יעזרו לה? זאת תקופה מספקת בשביל לאזן את התיירויד והלפטין

היי

יש לי ידידה בת 37 גובה 167 משקל 69 rmr 1660 + אירובי300 שלוש פעמים בשבוע ( כשעה קיק-בוקס)

כרגע היא על תפריט של 1200 קלוריות
100 גרם חלבון
100 גרם פחמימה
40 גרם שומן
1200 קלוריות

בימים של אימון היא צורכת עוד 120 קלוריות שייק חלבון

סה"כ היא במאזן שלילי של 460 ללא אימון ועם אימון 660 קלוריות
היא עושה הכל בדיוק כמו בתפריט בפורטל ללא יוצא מן הכלל אך במשך השבועיים היא לא ירדה אף גרם אפילו לא נוזלים !!

יש לציין שהיא ירדה עשתה כל מיני דיאטות לפני וירדה לפני שנתיים כ4 קילו (השתמשה במדקות להרזיה) הפסקות עד שהפסיקה לרדת במשקל ... והתחילה לאכול לנסות לשמור על זה ועלתה שוב למשקל של 69 קילו

מה שכן לפני התפריט היא הייתה אוכלת אוליי ארוחה קטנה ביום וכל היום על נס קפה !!!

הצעתי לה הכנס לפורטל בנינו ביחד תפריט וכבר שבועיים שהיא על התפריט ולא ירדה גרם !! היא מיואשת !! ואני בטוח שהיא דפקה לעצמה את כל החילוף חומרים עם כל הדיאטות המפגרות שעשתה וללא הפסקות !!!

מה מציעים לעשות איתה ?? שבועיים ניטרלי ? ( אני חושב ששבועיים נטרלי לא יעזרו לה)( יכול להיות שהמקרה שלה ממש חמור)

בדיקות דם?? ( ואם כן איזה בדיקות לעשות ולמי להראות את התוצאות)

תודה לעונים
אני חושב שהבחורה דפקה את המטבוליזם שלה ובגלל זה יש מצב שאפילו תפריט דיאטה זה יותר ממה שהיא אכלה בד"כ
זה קורה להמון המון המון המון המון אנשים בגלל שכמעט כולם מנסים לעשות דיאטה בלי לפתוח ספר (או במקרה הזה,אתר אינטרנט קטן).

תכניס אותה לנייטרלי שבועיים - חודש וזה אמור לפתור את הבעיה
תן לה אפילו פלוס קטן לדעתי כדי ללכת על בטוח

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבחורה דפקה את המטבוליזם שלה ובגלל זה יש מצב שאפילו תפריט דיאטה זה יותר ממה שהיא אכלה בד"כ
זה קורה להמון המון המון המון המון אנשים בגלל שכמעט כולם מנסים לעשות דיאטה בלי לפתוח ספר (או במקרה הזה,אתר אינטרנט קטן).

תכניס אותה לנייטרלי שבועיים - חודש וזה אמור לפתור את הבעיה
תן לה אפילו פלוס קטן לדעתי כדי ללכת על בטוח

תעדיף שתפסיק את האירובי בזמן הזה ? ותתחיל לעשות אימוני כוח ?

בדיקות דם כדאי ? ואם כן איזה ?

היא נראה לך תשמין הרבה בניטרלי ? מכייון שעכשיו החילוף חומרים דפוק ? ויכול להיות ש rmr ירד ?

תעדיף שתפסיק את האירובי בזמן הזה ? ותתחיל לעשות אימוני כוח ?

בדיקות דם כדאי ? ואם כן איזה ?

היא נראה לך תשמין הרבה בניטרלי ? מכייון שעכשיו החילוף חומרים דפוק ? ויכול להיות ש rmr ירד ?
אולי תעלה איזה קילוגרם-2
כמובן שתתחיל לעשות אימוני כוח בלי שאלה,רגע,היא לא עושה אימוני כוח בכלל?

• פותח/ת השרשור
אולי תעלה איזה קילוגרם-2
כמובן שתתחיל לעשות אימוני כוח בלי שאלה,רגע,היא לא עושה אימוני כוח בכלל?

לא היא לא עושה !! היא התחילה ביום ראשון לעוד fbw . תרגילים מורכבים 3 פעמים בשבוע !! עד עכשיו עשתה 4-3 פעמים קיקבוקס !

לא היא לא עושה !! היא התחילה ביום ראשון לעוד fbw . תרגילים מורכבים 3 פעמים בשבוע !! עד עכשיו עשתה 4-3 פעמים קיקבוקס !
עכשיו זה סתם הופך את הסלט לגדול יותר
כי היא צריכה להתחיל
ושהיא תתחיל יש סיכוי שהיא תעלה טיפ במשקל
ותלחץ
ותחזור לגלגל השבור של לנסות לרדת במשקל בלי שכל...
בכל מקרה - תן לה נייטרלי +200 ושתתחיל להתאמן אנאירובי
עוד שבועיים-חודש בנה לה תפריט עם גרעון ונקווה לטוב

• פותח/ת השרשור
עכשיו זה סתם הופך את הסלט לגדול יותר
כי היא צריכה להתחיל
ושהיא תתחיל יש סיכוי שהיא תעלה טיפ במשקל
ותלחץ
ותחזור לגלגל השבור של לנסות לרדת במשקל בלי שכל...
בכל מקרה - תן לה נייטרלי +200 ושתתחיל להתאמן אנאירובי
עוד שבועיים-חודש בנה לה תפריט עם גרעון ונקווה לטוב

אחלה אעדכן בהמשך 😃 תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית