היי
יש לי ידידה בת 37 גובה 167 משקל 69 rmr 1660 + אירובי300 שלוש פעמים בשבוע ( כשעה קיק-בוקס)
כרגע היא על תפריט של 1200 קלוריות
100 גרם חלבון
100 גרם פחמימה
40 גרם שומן
1200 קלוריות
בימים של אימון היא צורכת עוד 120 קלוריות שייק חלבון
סה"כ היא במאזן שלילי של 460 ללא אימון ועם אימון 660 קלוריות
היא עושה הכל בדיוק כמו בתפריט בפורטל ללא יוצא מן הכלל אך במשך השבועיים היא לא ירדה אף גרם אפילו לא נוזלים !!
יש לציין שהיא ירדה עשתה כל מיני דיאטות לפני וירדה לפני שנתיים כ4 קילו (השתמשה במדקות להרזיה) הפסקות עד שהפסיקה לרדת במשקל ... והתחילה לאכול לנסות לשמור על זה ועלתה שוב למשקל של 69 קילו
מה שכן לפני התפריט היא הייתה אוכלת אוליי ארוחה קטנה ביום וכל היום על נס קפה !!!
הצעתי לה הכנס לפורטל בנינו ביחד תפריט וכבר שבועיים שהיא על התפריט ולא ירדה גרם !! היא מיואשת !! ואני בטוח שהיא דפקה לעצמה את כל החילוף חומרים עם כל הדיאטות המפגרות שעשתה וללא הפסקות !!!
מה מציעים לעשות איתה ?? שבועיים ניטרלי ? ( אני חושב ששבועיים נטרלי לא יעזרו לה)( יכול להיות שהמקרה שלה ממש חמור)
בדיקות דם?? ( ואם כן איזה בדיקות לעשות ולמי להראות את התוצאות)
תודה לעונים
יש לי ידידה בת 37 גובה 167 משקל 69 rmr 1660 + אירובי300 שלוש פעמים בשבוע ( כשעה קיק-בוקס)
כרגע היא על תפריט של 1200 קלוריות
100 גרם חלבון
100 גרם פחמימה
40 גרם שומן
1200 קלוריות
בימים של אימון היא צורכת עוד 120 קלוריות שייק חלבון
סה"כ היא במאזן שלילי של 460 ללא אימון ועם אימון 660 קלוריות
היא עושה הכל בדיוק כמו בתפריט בפורטל ללא יוצא מן הכלל אך במשך השבועיים היא לא ירדה אף גרם אפילו לא נוזלים !!
יש לציין שהיא ירדה עשתה כל מיני דיאטות לפני וירדה לפני שנתיים כ4 קילו (השתמשה במדקות להרזיה) הפסקות עד שהפסיקה לרדת במשקל ... והתחילה לאכול לנסות לשמור על זה ועלתה שוב למשקל של 69 קילו
מה שכן לפני התפריט היא הייתה אוכלת אוליי ארוחה קטנה ביום וכל היום על נס קפה !!!
הצעתי לה הכנס לפורטל בנינו ביחד תפריט וכבר שבועיים שהיא על התפריט ולא ירדה גרם !! היא מיואשת !! ואני בטוח שהיא דפקה לעצמה את כל החילוף חומרים עם כל הדיאטות המפגרות שעשתה וללא הפסקות !!!
מה מציעים לעשות איתה ?? שבועיים ניטרלי ? ( אני חושב ששבועיים נטרלי לא יעזרו לה)( יכול להיות שהמקרה שלה ממש חמור)
בדיקות דם?? ( ואם כן איזה בדיקות לעשות ולמי להראות את התוצאות)
תודה לעונים
נערך לאחרונה: