הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לפני סיקל

• פותח/ת השרשור gal123
  • פורסם בתאריך

gal123

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מתאמן קרוב לשנה וחצי,רואה תוצאות אבל רוצה להתקדם ולהיתנסות בסטרואידים.
אני חפרתי באינטרנט על סיכונים,שמות של חומרים,מה חסה עושה לאוזן ואיך אני יחרבן אם לפני 8שנים דרסתי אווז.(אז ידע ממש ממש בסיסי יש לי - אני יפרט בהמשך למה אני מסכים לקחת אם אני מחזיק רק בידע בסיסי..)

התאריך גיוס שלי כרגע הוא לקראת תחילת אוגוסט ואני רוצה לדחות בשביל שאני יוכל להעלים את הסטרואידים מהצבא.

עכשיו,מי שהמליץ לי על בניית הסייקל הוא מישהוא שעבד כמדריך במכון כושר אז איש מוסמך עומד לצידי..

אני נעזר בכם כי אני רוצה שאתם תגידו לי במה מומולץ להתחיל+מחירים שאתם חושבים שהם היום בשוק על החומרים הללו.
ובנוסף אם מישהוא פה יכול להגיד לי אם הצבא יכול למצוא עלי חומרים,שזה הכי מלחיץ אותי ..

נ.ב
אני יכול לקחת מקסימום 2 סיקלים לפני הגיוס
ומה התוצאות הרצויות שאמורות להיתקבל בסיום הסייקל הראשון

גובה-176
משקל-72
גיל-18.5

בגיל שלך ובכמות הזמן שאתה מתאמן אני ממש לא ממליץ לך להכנס לזה כי אתה ילדון וגם לא מתאמן מספיק זמן (לא הגעת למיצוי המקסמאלי שלך) אבל ברור שאתה כבר הגעת לחלטה שזה מה שאתה רוצה לעשות אז אין טעם בכלל לנסות להסביר לך לא כדי לך להכנס לזה אז אחרי שאמרתי שאני ממש אבל ממש לא ממליץ לך להכנס לזה
אני כן יכול להגיד לך שסייקל ראשון תקח רק טסט אננט או טסט סיפיונט למשך 10 שבועות אין צורך לכלום מעבר לזה במידה ואימונים ותזונה שלך הם טיפ טופ אתה יכול להעלות בין 9-10 קילו (6 קילו הם בערך מים שיעלמו לאחר הסייקל)
כ PCT אני ממליץ
1500 יחידות של HCG כל 4 ימים למשך 16 יום
כלומיד 100מג למשך 30 יום
ונולבדקס 20מג למשך 45 יום

אני ממליץ לך בחום לחשוב טוב טוב אם זה מה שאתה רוצה לעשות אתה ממש צעיר לזה ויכול לדפוק את המערכת הורמונלית שלך ואז זה אתה לא רוצה תאמין לי

לך תקרא עוד קצת, תאכל עוד קצת הרבה ותישן עוד מלא.... והכל יהיה בסדר ואתה תתקדם... אין לך בשביל מה לגעת בחומרים.

• פותח/ת השרשור
אחרי הניקוי רעלים (pct?) אתה חושב שהצבא יעלה על זה?
אבל הגדילה היא עד גיל 18 כמה אני כבר יגדל עד גיל 21..
לא שאני מביןן בזה אבל זה ידוע שבגיל 18 מפסיקים לגדול..

עריכה:
יש הרבה חבר'ה שלוקחים בגיל שלי וגם יותר צעירים,ויש עליהם תוצאות,ועם זה קשה להיתווכח..

ושאלה חשובה ששכחתי לשאול,
אחרי סייקל אחד מה הנזק שאני יגרום לעצמי?

עריכה:
ואני לא סגור על עצמי , אם היתי סגור היתי לוקח את החומר בלי לשאול שאלות אבל אני פוחד מהסיכונים ורוצה לדעת ולהפחית כמה שפחות את התופעות לוואי בגלל זה אני נעזר בחבר'ה כמוך שמבינים..

נערך לאחרונה:
אחרי הניקוי רעלים (pct?) אתה חושב שהצבא יעלה על זה?
אבל הגדילה היא עד גיל 18 כמה אני כבר יגדל עד גיל 21..
לא שאני מביןן בזה אבל זה ידוע שבגיל 18 מפסיקים לגדול..

עריכה:
יש הרבה חבר'ה שלוקחים בגיל שלי וגם יותר צעירים,ויש עליהם תוצאות,ועם זה קשה להיתווכח..

ושאלה חשובה ששכחתי לשאול,
אחרי סייקל אחד מה הנזק שאני יגרום לעצמי?

עריכה:
ואני לא סגור על עצמי , אם היתי סגור היתי לוקח את החומר בלי לשאול שאלות אבל אני פוחד מהסיכונים ורוצה לדעת ולהפחית כמה שפחות את התופעות לוואי בגלל זה אני נעזר בחבר'ה כמוך שמבינים..

אוקיי....אולי אתה מפסיק להתפתח [מה שלא נכון לגמרי] אבל המערכת ההורמונלית שלך לא הגיעה לבגרות המקסימלית שלה [זה ההסבר הכי מופשט שאני יכול לתת לך]
דבר שני....שנה וחצי אימון ואתה חושב שאתה מוכן כבר להתעסק בסטרואידים?בנינו אתה ילד אם אתה חושב ככה ואתה קופץ הרבה מעל לפופיק שנה וחצי אימונים זה באמת כלום [אני מתאמן שנתיים כבר ולא חושב לגעת בזה לפחות עוד חצי שנה לפחוות]
בנוסף...אתה מתגייס...מה יהיה בצבא?תאבד את כל מה שהשגת אבל עדיין תסכן את המערכת ההורמונלית שלך לחינם? לא קצת טיפשי?
תחשוב שוב לגבי הסייקל שלך אם בכלל שווה לך כי להתפתח בוותק אימונים שלך אפשר להתפתח גם עם קריאטין

לעדי-בקשר להמלצה שלך..מה רע בסוסטנון לסייקל ראשון? וכמה זמן אמור להערך סייקל כזה?
אה-מה תדירות ההזרקות עם סוסטנון?

אוקיי....אולי אתה מפסיק להתפתח [מה שלא נכון לגמרי] אבל המערכת ההורמונלית שלך לא הגיעה לבגרות המקסימלית שלה [זה ההסבר הכי מופשט שאני יכול לתת לך]
דבר שני....שנה וחצי אימון ואתה חושב שאתה מוכן כבר להתעסק בסטרואידים?בנינו אתה ילד אם אתה חושב ככה ואתה קופץ הרבה מעל לפופיק שנה וחצי אימונים זה באמת כלום [אני מתאמן שנתיים כבר ולא חושב לגעת בזה לפחות עוד חצי שנה לפחוות]
בנוסף...אתה מתגייס...מה יהיה בצבא?תאבד את כל מה שהשגת אבל עדיין תסכן את המערכת ההורמונלית שלך לחינם? לא קצת טיפשי?
תחשוב שוב לגבי הסייקל שלך אם בכלל שווה לך כי להתפתח בוותק אימונים שלך אפשר להתפתח גם עם קריאטין

לעדי-בקשר להמלצה שלך..מה רע בסוסטנון לסייקל ראשון? וכמה זמן אמור להערך סייקל כזה?
אה-מה תדירות ההזרקות עם סוסטנון?

אין שום בעיה עם סוסטנון לסייקל ראשון אני אישית לא אוהב שילוב של אסטרים לדעתי זה לא חלב לא בשר למרות שאני מכיר הרבה אנשים שכן אוהבים את זה זה עניין של העדפה אני אישית מעדיף אנטט או סיפיונט לגבי תדירות הזריקות מממ אני חושב שלהזריק יום כן יום לא או כל יומיים זה אידיאלי בגלל האסטרים הקצרים שיש בסוסטנון אבל אני מכיר אנשים שמזריקים פעמיים בשבוע

לגבי פותח הפוסט בגיל 18 לוחות הגדילה אכן ננעלות אבל זה בכלל לא קשור ליצור הטסטוסטרון בגוף או לגדילה של שריר גדילה ופירוק של שריר מתבצע לאורך כל חיינו ברמות משתנות כמובן
לפי גנטיקה גיל תזונה אימונים וכו אתה ממש עוד לא בשלב של סטרואידים לא מבחינת הגיל שלך ולא מבחינת הזמן שאתה מתאמן זה שאתה מכיר אנשים שלוקחים חומרים והם יותר צעירים ממך ורואים תוצאות זה ברור כי סטרואידים עובדים על זה אין ויכולח אבל הם יכולים לגרום לעצמם נזק בילתי הפיך מבחינת רמות ההורמונים שלהם לטווח ארוך וגם פגיע ביכולת שלהם להתפתח באופן טבעי מפני שהשריר עדיין לא הגיע "לבשלות" אין צורך למהר ולקפוץ מעל הפופיק נכון זה מפתה נכון זה עובד אבל לכל דבר יש את הזמן שלו אני ממליץ לך בחום כמו שאחרים גם אמרו לך פה לרדת מזה בנתיים ולגבי השאלה שלך לא אחרי PCT עדיין אפשר לגלות שרידים של סטרואידים
במידה ומחפשים את זה.

אין שום בעיה עם סוסטנון לסייקל ראשון אני אישית לא אוהב שילוב של אסטרים לדעתי זה לא חלב לא בשר למרות שאני מכיר הרבה אנשים שכן אוהבים את זה זה עניין של העדפה אני אישית מעדיף אנטט או סיפיונט לגבי תדירות הזריקות מממ אני חושב שלהזריק יום כן יום לא או כל יומיים זה אידיאלי בגלל האסטרים הקצרים שיש בסוסטנון אבל אני מכיר אנשים שמזריקים פעמיים בשבוע

לגבי פותח הפוסט בגיל 18 לוחות הגדילה אכן ננעלות אבל זה בכלל לא קשור ליצור הטסטוסטרון בגוף או לגדילה של שריר גדילה ופירוק של שריר מתבצע לאורך כל חיינו ברמות משתנות כמובן
לפי גנטיקה גיל תזונה אימונים וכו אתה ממש עוד לא בשלב של סטרואידים לא מבחינת הגיל שלך ולא מבחינת הזמן שאתה מתאמן זה שאתה מכיר אנשים שלוקחים חומרים והם יותר צעירים ממך ורואים תוצאות זה ברור כי סטרואידים עובדים על זה אין ויכולח אבל הם יכולים לגרום לעצמם נזק בילתי הפיך מבחינת רמות ההורמונים שלהם לטווח ארוך וגם פגיע ביכולת שלהם להתפתח באופן טבעי מפני שהשריר עדיין לא הגיע "לבשלות" אין צורך למהר ולקפוץ מעל הפופיק נכון זה מפתה נכון זה עובד אבל לכל דבר יש את הזמן שלו אני ממליץ לך בחום כמו שאחרים גם אמרו לך פה לרדת מזה בנתיים ולגבי השאלה שלך לא אחרי PCT עדיין אפשר לגלות שרידים של סטרואידים
במידה ומחפשים את זה.

יום כן יום לא? אבל העיניין זה שיש אסטרים ארוכים אז מה העיניין בלהזריק בתדירות כזאת?
עם האנטט תתקן אותי אם אני טועה זה פעם בשבוע נכון?

• פותח/ת השרשור
וואלה שאתם נישמעים כמו חבר'ה מוסמכים עם הידע שלכם..
עזרתם מאוד ואחרי השיחה הזאת אני בספק אם אני יקח את החומרים אבל רק תגיד לי שוב מה הסיכוי לבעיות אחרי סייקל אחד?

ד"א ככה אני ניראה , טבעי ..

4zxq11.jpg

נערך לאחרונה:
אני מציע לך להמשיך עם האימונים והתזונה, שתגיע לצבא אז תראה איפה תשובץ, אם תשובץ עם יציאות כל יום, אז אולי תחשוב על משהו עם הזמן, חבל שתעשה סייקל לפני הצבא ואז בצבא הכל ירד לך, זה יהיה באמת בזבוז.

יום כן יום לא? אבל העיניין זה שיש אסטרים ארוכים אז מה העיניין בלהזריק בתדירות כזאת?
עם האנטט תתקן אותי אם אני טועה זה פעם בשבוע נכון?

בסוסטנון יש לך 4 סוגי אסטרים 2 מהירים אחד יחסית בינוני ואחד ארוך יש לך פנילפרופינואט פרופינואט איסוקפרואט ודקהנוט בשביל להחזיק רמה יציבה בדם של האסטרים המיהירם אתה מזריק יום כן יום לא כמו שאמרתי אפשר גם פעמיים בשבוע אני אישית לא אוהב שילוב של אסטרים לדעתי זה לא חלב לא בשר הכי טוב ופשוט לדעתי זה לקחת אנטט או סיפיונט פעמיים בשבוע וזהו
לגבי תדירות ההזרקה אם תזריק 1 CC אנטט פעם בשבוע יקח לך יותר זמן להגיע לרמות יציבות
בדם מה שיאריך לך את הסייקל אנטט פעמיים בשבוע 1 CC כל זריקה זה סבבה

וואלה שאתם נישמעים כמו חבר'ה מוסמכים עם הידע שלכם..
עזרתם מאוד ואחרי השיחה הזאת אני בספק אם אני יקח את החומרים אבל רק תגיד לי שוב מה הסיכוי לבעיות אחרי סייקל אחד?

ד"א ככה אני ניראה , טבעי ..

4zxq11.jpg

העניין הוא זה לא מה יכול לקרות לך בטווח הקצר. אם אתה תריץ את הסייקל כמו שצריך
רוב הסיכויים שלא יקרה לך כלום הבעיה היא הנזקים לטווח הארוך בגיל שלך בדיוק כאשר תפוקת הטסטוסטרון שלך היא בשיא אתה לא רוצה לשחק אם המערכת ההורמונלית שלך לגרום לגוף להפסיק לייצר טסטוסטרון באופן טיבעי מה גם שתהייה לך בעיה לעלות אחר כך באופן טיבעי
(ריווי של רצפטורים אנדרוגניים וכו) וכמו שאמרו לך אתה הולך להתגייס לצבא מה יתן לך עכשיו לעלות על סייקל אתה תאבד את הכל בצבא כי לא תאכל ותתאמן באופן סדיר קיצר אחי זה לא הזמן
בהצלחה!

בסוסטנון יש לך 4 סוגי אסטרים 2 מהירים אחד יחסית בינוני ואחד ארוך יש לך פנילפרופינואט פרופינואט איסוקפרואט ודקהנוט בשביל להחזיק רמה יציבה בדם של האסטרים המיהירם אתה מזריק יום כן יום לא כמו שאמרתי אפשר גם פעמיים בשבוע אני אישית לא אוהב שילוב של אסטרים לדעתי זה לא חלב לא בשר הכי טוב ופשוט לדעתי זה לקחת אנטט או סיפיונט פעמיים בשבוע וזהו
לגבי תדירות ההזרקה אם תזריק 1 CC אנטט פעם בשבוע יקח לך יותר זמן להגיע לרמות יציבות
בדם מה שיאריך לך את הסייקל אנטט פעמיים בשבוע 1 CC כל זריקה זה סבבה
הבנתי... טוב לדעת
ושאלה שאני חושב שתהיה אחרונה..
אם נניח אתחיל בתחילת הסייקל טסט' עם אסטרים קצרים ואחרי שבועיים אעבור לארוך עד סוף הסייקל זה יהיה אפקטיבי יותר מבחינת התוצאה?

לפותח הפוסט...אחי לפי התמונה תקח ת'זמן עוד קצת...שאף אחד לא יבלבל לך את השכל-הנזק שתעשה לעצמך מסייקל כרגע בזמן הזה יהיה גבוה בהרבה מהיתרונות שהוא יתן לך
חכה קצת קח ת'זמן אחרי הצבא תחזור להתאמן [או שתעשה יומיות ואז תוכל להמשיך להתאמן] ואחרי שנתיים של אימונים רצופים תבחן את הדברים שוב....
ד"א ניסית קריאטין כבר?

הבנתי... טוב לדעת
אם נניח אתחיל בתחילת הסייקל טסט' עם אסטרים קצרים ואחרי שבועיים אעבור לארוך עד סוף הסייקל זה יהיה אפקטיבי יותר מבחינת התוצאה?

לפותח הפוסט...אחי לפי התמונה תקח ת'זמן עוד קצת...שאף אחד לא יבלבל לך את השכל-הנזק שתעשה לעצמך מסייקל כרגע בזמן הזה יהיה גבוה בהרבה מהיתרונות שהוא יתן לך
חכה קצת קח ת'זמן אחרי הצבא תחזור להתאמן [או שתעשה יומיות ואז תוכל להמשיך להתאמן] ואחרי שנתיים של אימונים רצופים תבחן את הדברים שוב....
ד"א ניסית קריאטין כבר?

ממש לא מה שיקרה זה שיהייה לך חוסר איזון הורמנאלי עד שטסט בעל האסטר הארוך יכנס לפעולה
לא ממש חוסר איזון אבל רמות די נמוכות של טסט למה אתה רוצה לעשות את זה? כדי לקבל תוצאות מהר יותר? אם זה המצב אתה יכול לעשות frontload למרות שאני לא מבין מה הבעיה פשוט תריץ טסט אנטט 10 שבועות על 500מג לשבוע וזהו בלי משחקים וקישקושים
תשמור על דברים פשוטים וקבועים אתה תמנע ככה הרבה צרות תאמין לי

• פותח/ת השרשור
הבנתי... טוב לדעת

ד"א ניסית קריאטין כבר?

כן,ניסיתי של חברה interactive כי לא האמנתי שאני צריך לשלם 1,900,233 שקל בשביל cellmass אבל עכשיו אני מבין שהיתי צריך להשקיע כי אני כמעט שלא נגעתי בחרא הזה..

ואני יותר מחצי שנה על תוספת חלבון שבעקבות זה גדלתי , בלי זה לא היתי מגיע לכמות חלבון הרצויה..
תבינו אני עולה יפה אבל אני רוצה לנסות סייקל לראות את התוצאות ואני פשוט חשבתי שחודש של סטרואידים לא יפגע לי במערכות..
בקיצור אתם בטוחים במאה אחוז לא להיתקרב לזה?

כן,ניסיתי של חברה interactive כי לא האמנתי שאני צריך לשלם 1,900,233 שקל בשביל cellmass אבל עכשיו אני מבין שהיתי צריך להשקיע כי אני כמעט שלא נגעתי בחרא הזה..

ואני יותר מחצי שנה על תוספת חלבון שבעקבות זה גדלתי , בלי זה לא היתי מגיע לכמות חלבון הרצויה..
תבינו אני עולה יפה אבל אני רוצה לנסות סייקל לראות את התוצאות ואני פשוט חשבתי שחודש של סטרואידים לא יפגע לי במערכות..
חודש סייקל תעשה עם הקריאטין של אינטראקטיב לא עם סטרואידים אנבוליים

בגיל שלך ובכמות הזמן שאתה מתאמן אני ממש לא ממליץ לך להכנס לזה כי אתה ילדון וגם לא מתאמן מספיק זמן (לא הגעת למיצוי המקסמאלי שלך) אבל ברור שאתה כבר הגעת לחלטה שזה מה שאתה רוצה לעשות אז אין טעם בכלל לנסות להסביר לך לא כדי לך להכנס לזה אז אחרי שאמרתי שאני ממש אבל ממש לא ממליץ לך להכנס לזה
אני כן יכול להגיד לך שסייקל ראשון תקח רק טסט אננט או טסט סיפיונט למשך 10 שבועות אין צורך לכלום מעבר לזה במידה ואימונים ותזונה שלך הם טיפ טופ אתה יכול להעלות בין 9-10 קילו (6 קילו הם בערך מים שיעלמו לאחר הסייקל)
כ PCT אני ממליץ
1500 יחידות של HCG כל 4 ימים למשך 16 יום
כלומיד 100מג למשך 30 יום
ונולבדקס 20מג למשך 45 יום

אני ממליץ לך בחום לחשוב טוב טוב אם זה מה שאתה רוצה לעשות אתה ממש צעיר לזה ויכול לדפוק את המערכת הורמונלית שלך ואז זה אתה לא רוצה תאמין לי

אתה לא חושב שה-PCT טיפה מוגזם!?

• פותח/ת השרשור

בגלל דברים כאלה אני לא יודע למי להקשיב ומה לעשות
אתם צריכים לגבש עמדה אחידה..

אני לא יכול להקשיב למישהוא ואחרי שניה יבוא מישהוא אחר וישלול את העמדה שלו
אני מתעסק עם חומרים רציניים .

(בלי לפגוע באף אחד)

ממש לא אחי השיטה הזאת היא היחידה שמתועדת מדעית אני לא מבין למה אתם חושבים שזה מוגזם התאששות מסייקל לוקחת הרבה יותר זמן ממה שאתם חושבים

תגיד לי אתה מתבדח פה?!
לא השתמשת בקריאטין ואתה כבר רוצה סטרואידים אנאבוליים?!??!
שמע אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה בדרך הנכונה-לדפוק לעצמך ת'בריאות טוטאל
ד"א למה אתה משתמש באינטראקטיב?לא שמעת את היספורי זוועה על המוצרים שלהם?

עדי...תודה על הסדר בבלאגן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית