הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ימי העמסה בחיטוב

מצב
השרשור נעול

Liad Zur

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
0
55
0
אני קצת מבולבל לגבי הימי העמסה
התפריט שלי כרגע הוא
חלבון: 200 גרם
פחמימה:130
שומן:33
סה"כ קלוריות:1740
תחזוקה ללא ספורט היא 2200
ובגלל שכל יום חוץ מיום אחד אני עושה אירובי וב-4 ימים אימון משקולות אז זה יוצא לי ביום רק אירובי תחזוקה : 2860
ואימון אירובי עם משקולות תחזוקה : 3000
השאלה שלי היא כמה פחמימות וכמה חלבון להכניס ביום העמסה
ואם אני עושה העמסה פעם בשבועיים זה סבבה?
שוקל 80
והאם כדי לעשות יום העמסה ביום אירובי?
תודה 😃

התפריט שלי כרגע הוא
ובגלל שכל יום חוץ מיום אחד אני עושה אירובי וב-4 ימים אימון משקולות אז זה יוצא לי ביום רק אירובי תחזוקה : 2860
שוקל 80
תודה 😃

שלב ראשון תוריד פחמימות ותעלה שומן ל 60-65 גרם!!! גם את החלבון אתה יכול להוריד לאזור 160-180 ואז זה יסתדר

העמסה פעם בשבועיים זה בסדר אתה לא בדל פחמימה !

בכללי אתה צריך לאכול באזור 7-10 גרם פחמימה למשקל גוף רזה במקרה שלך האמת לא יודע את אחוזי השומן שלך ! חלבון שיהיה על 1-1.2 פר קילו ושומן תשתדל לא לעבור את 70-80 במשקל שלך כמה שפחות יותר טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלב ראשון תוריד פחמימות ותעלה שומן ל 60-65 גרם!!! גם את החלבון אתה יכול להוריד לאזור 160-180 ואז זה יסתדר

העמסה פעם בשבועיים זה בסדר אתה לא בדל פחמימה !

בכללי אתה צריך לאכול באזור 7-10 גרם פחמימה למשקל גוף רזה במקרה שלך האמת לא יודע את אחוזי השומן שלך ! חלבון שיהיה על 1-1.2 פר קילו ושומן תשתדל לא לעבור את 70-80 במשקל שלך כמה שפחות יותר טוב
תאמת את התפריט אני מעדיף לא לשנות גם כי הוא עובד לי סבבה וגם כי בנה לי אותו מישהו שמבין .. נגיד אני 18 אחוז שומן אז כמה זה משקל גוף רזה ? 65?
אה וסליחה התבלבלתי יוצא לי 45 גרם שומן ...

נערך לאחרונה:
תאמת את התפריט אני מעדיף לא לשנות גם כי הוא עובד לי סבבה וגם כי בנה לי אותו מישהו שמבין .. נגיד אני 18 אחוז שומן אז כמה זה משקל גוף רזה ? 65?
אה וסליחה התבלבלתי יוצא לי 45 גרם שומן ...

תעשה במחשבון פשוט 18% פחות המשקל שלך ואז תדע את
[FONT=.Helvetica NeueUI]המשקל! אם הוא ״המבין״ אז תתייץ איתו כי זה תפריט מוזר תתחיל עם הבסיס פי שתיים חלבון 0.8 שומן פר קילו! והשאר כמה שנשאר פחמימה [/FONT]

התפריט שלי כרגע הוא
שוקל 80
תודה 😃
העמסה פעם בשבועיים זה בסדר עם כמות הפחמימות שלך
אירובי ביום העמסה - לא כדאי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית