הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החבר'ה הסטודנטים-טיפים איך להתרכז?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לאחרונה נרשמתי לקורס פסיכומטרי כי אני פשוט לא מסוגל ללמוד לבד מבלי להיות במסגרת כלשהי.
אין כמעט זמן ללמוד, אבל אפילו בשעות שאני אמור להקדיש את מלוא תשומת הלב ללימודים, אני עושה הכל חוץ מללמוד.
פתאום מעניין אותי משהו בגוגל, בוויקיפדיה, פתאום בא לי איזה משחק באייפון ומה רק לא!
לוקח את הזמן שלי כשאני אוכל, לא ממהר לשום מקום.
בקיצור אני ממש ממש עצלן ועוד לא רגיל בכלל לשגרת לימודים.
חברים, בבקשה, תציעו טיפים איך אפשר פשוט להתרכז בלימודים, הרי ברור לי שאני לא היחיד כזה ושלכולם יש את זה, אבל הם מצאו איך להתגבר.

מה אתם עשיתם במצבים שכאלה??

תודה!

ריטלין מחברים.

עצה יותר ריאלית, להרגיש את הלחץ שהחברים לקורס מרגישים מהבחינה. לקחת את האווירה התחרותית והשאיפה של כל אחד להוציא ציון גבוה יותר מהאחר לתחרות חיובית.
לרובנו כאן שעוסקים בליפטינג אין הרגשה יותר טובה לאגו מלראות ליצן שמסתכל עלינו בעיניים פעורות.

רק בכוח:-) לנתק את עצמך מהטלפון, מחשב וכל שאר ההפרעות. שים שעון לשעה ואז הפסקה של 10 דקות וחזרה ללמוד.

תלמד עם אחרים. קבוצה של 3 זה הכי טוב - גם לא יהיה נעים לעזוב באמצע וגם זה לא יותר מדיי.

אם אתה מוצא מישהי כוסית שמתרשמת מזה שאתה חכם זה גם יהיה טוב כי אתה תרצה לצאת חכם לידה. אבל זה כבר יותר מסובך למצוא.

תחשוב למה אתה בעצם לומד וניגש לפסיכומטרי. למה אתה רוצה ללמוד דווקא מקצוע מסוים.
אם יש לך סיבה מספיק טובה ולא משהו בסגנון "כדי לעשות מלא $$" אתה תוכל להכריח את עצמך ללמוד,כי יש לך מטרה
אני אגש באוקטובר בפעם ה3 למבחן הזה ומה שמחזיק אותי זו רק המחשבה הזו.

אם אתה שואל אותי אין פתרון קסם, העיקרון עובד בדיוק כמו באימונים, צריך לתרגל ולתרגל עד שמצליחים. תושיב את עצמך ללמוד ותנסה ככל האפשר להימנע מפיתויים, תוך 3 שבועות אתה תראה שאתה מצליח להחזיק יותר ויותר זמן בלי להתפתות.

אני לא סטודנט, אבל אני לומד, אין לי איזו שיטה מיוחדת,
אני יודע פשוט שאם אני לא אשב ויעשה את מה שנתנו לי אני אכשל במבחן, והציון הסופי שלי יהיה נמוך..
ובתכלס כל הנושאים מעניינים, רק צריך לדעת איך לגשת אליהם

צריך לריטלין מרשם? אני גם שוקל לקנות.

כן, ולא סתם מרשם - אלא מרשם נרקוטיקה, הרוקחים מאוד מקפידים על זה (מבחינתך אין לזה יותר מדי משמעות מעבר לזה שהנוירולוג יצטרך לכתוב את המרשם בלי טעויות). קבע תור למבחן TOVA, יעלה לך בערך 200 ש"ח, קח בשבילו ריטלין מחבר/קרוב משפחה או שתקבע תור לנוירולוג שייתן לך מרשם לכמה כדורים. אם התוצאות של המבחן יהיו מספיק גרועות, תוכל לקבל דרך קבע. זו תרופה ממש זולה - חצי שקל לכדור, והוא עושה את העבודה. אני יכול להיות הרבה יותר מרוכז וקר מבחינה רגשית כשאני תחת ההשפעה שלו (וזה חשוב בעבודה שלי - מסחר בנגזרים).

או זה, או אם יש בילדרים שמתאמנים איתך ויכולים להשיג פירטי כמו שמשיגים אפדרין/קלן/חומרים אחרים, תשיג מהם.

כן, ולא סתם מרשם - אלא מרשם נרקוטיקה, הרוקחים מאוד מקפידים על זה (מבחינתך אין לזה יותר מדי משמעות מעבר לזה שהנוירולוג יצטרך לכתוב את המרשם בלי טעויות). קבע תור למבחן TOVA, יעלה לך בערך 200 ש"ח, קח בשבילו ריטלין מחבר/קרוב משפחה או שתקבע תור לנוירולוג שייתן לך מרשם לכמה כדורים. אם התוצאות של המבחן יהיו מספיק גרועות, תוכל לקבל דרך קבע. זו תרופה ממש זולה - חצי שקל לכדור, והוא עושה את העבודה. אני יכול להיות הרבה יותר מרוכז וקר מבחינה רגשית כשאני תחת ההשפעה שלו (וזה חשוב בעבודה שלי - מסחר בנגזרים).

או זה, או אם יש בילדרים שמתאמנים איתך ויכולים להשיג פירטי כמו שמשיגים אפדרין/קלן/חומרים אחרים, תשיג מהם.
סבבה. אני אשיג כבר מחברים. יש לי כמה גם שמקבלים מהצבא אם אני לא טועה בחינם.
רשמת שאפדרין עוזר. יותר מריטלין? פחות?

יש לי מרשם לריטלין ואפדרין עזר לי הרבה יותר מבחינת ריכוז בלי כל התופעות לוואי של ריטלין.

לא כל אחד צריך רטלין, לפעמים סיגול הרגלי למידה נכונים יעשו את העבודה - מה שמערכת החינוך המצ'וקמת שלנו לא מלמדת את התלמידים לעשות. זה שהתרופה נמכרת בצורה די זנותית זה לא אומר שאין לה תופעות לוואי או התנגשויות עם תרופות אחרות שאולי אתם לוקחים ואת המינון צריך להתאים לכל אחד... נראה לי קצת לא אחראי מה שהולך פה. מי שלא התנסה עם התרופה עדיף שיתייעץ עם רופא לפני...

רופאי משפחה יכולים לרשום מרשמים לריטלין עכשיו, גם בלי איבחון של ניורולוג.

רופאי משפחה יכולים לרשום מרשמים לריטלין עכשיו, גם בלי איבחון של ניורולוג.

אני גם חשבתי כך, אבל זה לא המצב - הם יכולים לחדש מרשם קיים של נוירולוג, אבל פעם ראשונה שלוקחים ריטלין זה רק במרשם נוירולוג.

אני גם חשבתי כך, אבל זה לא המצב - הם יכולים לחדש מרשם קיים של נוירולוג, אבל פעם ראשונה שלוקחים ריטלין זה רק במרשם נוירולוג.

אני יודע שלפני 8-9 חודשים לרופאת משפחה שלי לא הייתה בעיה לרשום לי מרשם לריטלין בלי שום איבחון, אז אלא אם המצב השתנה (שוב) מאז אני לא חושב שאתה צודק.

אני יודע שלפני 8-9 חודשים לרופאת משפחה שלי לא הייתה בעיה לרשום לי מרשם לריטלין בלי שום איבחון, אז אלא אם המצב השתנה (שוב) מאז אני לא חושב שאתה צודק.

עברתי את התהליך ממש לאחרונה, לפני חודש-חודש וחצי.

רופא משפחה יכול לרשום לאנשים בוגרים ללא איבחון כמות מוגבלת מאוד אחת לתקופה (נראה לי שלא תעלה על חודש) והמחיר כמובן לא יהיה מסובסד ע"י הקופת חולים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית