הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מתחזק בזמן הCUT.

• פותח/ת השרשור Airburn
  • פורסם בתאריך

Airburn

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
212
174
0
אני בשבוע הרביעי בCUT שלי, אוכל בחיסרון של -450 קלוריות.
לפני הCUT הגעתי לעצירה במשקלים שלי ב SHOULDER PRESS/ SQUAT/ DL /BENCH (הייתי בBULK)
ואז החלטתי להתחיל לחטב - הדבר המוזר הוא שכבר אחרי השבוע הראשון של החיטוב הצלחתי להרים יותר בכל ההרמות!
ועכשיו אני בשבוע הרביעי ולא מפסיק להתחזק למרות שאני לא אוכל מספיק ומוריד משקל!, למישהו יש הסבר לתופעה הזאת? ;a2gasg

• פותח/ת השרשור
אני עושה בדיוק אותה תוכנית שעשיתי בBULK בלי שום שינוי בתדירות ונפח, השינוי היחיד זה הקלוריות

כשיורדים בשומן רמת הטסטוסטרון בגוף עולה. אמנם זה לא משהו ברמה של סייקל אבל בהחלט מספיק בשביל לסייע בהתאוששות.
בכל אופן אני לא מבין למה אתה שומר על אותו הנפח מתכנית המסה שלך... יגיע שלב (בקרוב) שבו כבר לא תוכל להתאושש כמו שצריך והמשקלים שלך יתחילו לצנוח. המטרה שלך כרגע היא לשמר משקלים, לכן אני מציע לך לחתוך בנפח ולהעלות משקלים בצורה הזאת

כמה זמן אתה מתאמן?בדר"כ אצל מתאמנים חדשים יחסית יש כול מיני תופעות שונות
יכול להיות שהשיפור שלך מבחינת הכוח הוא פשוט בגלל השיפור המוטורי של השריר,באימוני כוח השיפור בדר"כ מגיע יותר על חשבון קורדינציית השריר ופחות על עליית המסה עצמה..אבל לדעתי השיפור שלך במשקלי העבודה לא ימשך עוד זמן רב כשאתה בגירעון קלורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית