שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון
הגיל שלי : 28
משקל: 82
גובה 1.68.
לפי חישוב שעשיתי הbmr שלי הוא 1839.
התחלתי להתאמן לפני חודש, שוב אחרי הפסקה של חצי שנה, והיני מתאמן באירובי 3 פעמים בשבוע שמתוכם אימון בעצימות גבוהה-אינטרוולים, ושני האימונים האחרים אלו ריצות נפח (כרגע רץ 40 דקות).
התחלתי לשלב גם מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, ואימונים במכשירים בפארק הרצליה. האם אימוני הכח והריצה יעזרו לי לחטב את הגוף בצורה נכונה?
המטרה שלי היא להגיע ל10-12 אחוזי שומן
הארוחות שלי כאלה:
1) יוגורט אקטיביה
2) לחם דני קל + עף חומוס+ ביצה עם ירקות בפנים.
3) לחם דני קל+ כף חומוס עם ירקות בפנים.
4) נאצר ואלי (חטיף)+ פרי - לרוב תפוח.
5) אם יש אימון באותו היום אני אוכל פרי.
6) לא קבוע. או 8 כפות אורז מבושל +150-200 גרם בשר או- חזה עוף עם סלט. או קופסת טונה במים + 2 פרוסות לים דני קל+ ביצה+ שתי כפיות חומוס וסלט.
חשוב לציין שהיני עוסק בפעילות בעבודה, הולך הרבה וסוחב קרטונים.
כתבתי את כל זה מהטלפון כי אין ברשותי מחשב, ואשמח לשלוח לאחד מכם תמונה עדכנית על מנת שתעריכו את אחוז השומן שלי, כמובן לטלפון, אם אפשר לwhatsapp
סליחה על החפירה ותודה על הסובלנות. אם שכחתי משהו אל תהססו לעדכן ולהעיר לי 😃
.
הגיל שלי : 28
משקל: 82
גובה 1.68.
לפי חישוב שעשיתי הbmr שלי הוא 1839.
התחלתי להתאמן לפני חודש, שוב אחרי הפסקה של חצי שנה, והיני מתאמן באירובי 3 פעמים בשבוע שמתוכם אימון בעצימות גבוהה-אינטרוולים, ושני האימונים האחרים אלו ריצות נפח (כרגע רץ 40 דקות).
התחלתי לשלב גם מתח, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, ואימונים במכשירים בפארק הרצליה. האם אימוני הכח והריצה יעזרו לי לחטב את הגוף בצורה נכונה?
המטרה שלי היא להגיע ל10-12 אחוזי שומן
הארוחות שלי כאלה:
1) יוגורט אקטיביה
2) לחם דני קל + עף חומוס+ ביצה עם ירקות בפנים.
3) לחם דני קל+ כף חומוס עם ירקות בפנים.
4) נאצר ואלי (חטיף)+ פרי - לרוב תפוח.
5) אם יש אימון באותו היום אני אוכל פרי.
6) לא קבוע. או 8 כפות אורז מבושל +150-200 גרם בשר או- חזה עוף עם סלט. או קופסת טונה במים + 2 פרוסות לים דני קל+ ביצה+ שתי כפיות חומוס וסלט.
חשוב לציין שהיני עוסק בפעילות בעבודה, הולך הרבה וסוחב קרטונים.
כתבתי את כל זה מהטלפון כי אין ברשותי מחשב, ואשמח לשלוח לאחד מכם תמונה עדכנית על מנת שתעריכו את אחוז השומן שלי, כמובן לטלפון, אם אפשר לwhatsapp
סליחה על החפירה ותודה על הסובלנות. אם שכחתי משהו אל תהססו לעדכן ולהעיר לי 😃
.
- - - עידכון הודעה - - -
הקפצה
- - - עידכון הודעה - - -
הקפצה