ייעוץ לשומן עיקש - קלן או יהומבין?

• פותח/ת השרשור
11-12%.בתאורה טובה רואים את כל ה SIX PACK.אבל יש קצת בצדדים ובבטן התחתונה.ואולי קצת קצת בחזה למטה אבל לא יודע..

• פותח/ת השרשור
יוהימבין מצויין לבטן תחתונה שם נמצא השומן העיקש

סבבה אבל שומן זה שומן אתה מבין..לפי איך שהבנתי וקראתי באינטרנט.קלן זה שורף שומן חזק יותר..הוא לא תאכלס ישרוף יותר שומן?ובדרך גם את העיקש חח..

עזוב אותך משטויות.
קלן יכול לשרוף אחלה שומן שבעולם גם את העיקש ביותר, בילדרים בכלל לא נוגעים ביוהימבין (לא שהוא לא טוב).
הקטע פה זה רק לדעת לעשות דברים נכון, זהו.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך משטויות.
קלן יכול לשרוף אחלה שומן שבעולם גם את העיקש ביותר, בילדרים בכלל לא נוגעים ביוהימבין (לא שהוא לא טוב).
הקטע פה זה רק לדעת לעשות דברים נכון, זהו.

ירדתי עד עכשיו 9.5 קילו.הרצתי סייקל קלן 5 שבועות עם קטוטיפן וואלה ראיתי תוצאות יפות.לקח לי 3 חודשים להגיע ל 12-11% מ 16-19% לא יודע כמה להעריך את עצמי אבל ירדתי המון.
אני יודע דיברתי עם כמה בילדרים שמתחרים באמת לא מתקרבים ולא יודעים מה זה יהומבין.
אני עושה עכשיו הפסקה של חודש וקצת מהחיטוב ואז חוזר עוד פעם.
אז אתה אומר קלן?

ירדתי עד עכשיו 9.5 קילו.הרצתי סייקל קלן 5 שבועות עם קטוטיפן וואלה ראיתי תוצאות יפות.לקח לי 3 חודשים להגיע ל 12-11% מ 16-19% לא יודע כמה להעריך את עצמי אבל ירדתי המון.
אני יודע דיברתי עם כמה בילדרים שמתחרים באמת לא מתקרבים ולא יודעים מה זה יהומבין.
אז אתה אומר קלן?

לדעתי כן. שלא תבין לא נכון יוהימבין עובד והוא אחלה, אבל לדעתי תוצאות יותר טובות עם קלן.

• פותח/ת השרשור
עם מה שילבת את הקלן, כלומר איזה אימונים?

תאמת אני אגיד לך.כל מהלך החיטוב עשיתי תוכנית כזאת:
חזה -2X5 בנץ' רגיל
מקבילים 2XMAX
TBAR\ BOR - 3X8
סקוואט\לג פרס - 3X8
לחיצת כתפיים 2X8
הרחקות לצדדים 1X10
2 סטים בייספס
סט טרייפס
ומדי פעם בטן.
התחזקתי במשקלים ואני חושב ששמרתי יפה על המאסה שלי.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר קלן?
של איזה חברה ?
סיירוקס או בלקן

אני לא מסכים לדעתי היהימבין יותר מתאים לשומן עיקש. מניסיון אישי עשיר.

אני ממש בספק אם הקלן היה מביא אותי לתוצאות כאלה.

נסה ותעלה תמונות אם יהיו תוצאות מרשימות.

• פותח/ת השרשור
של איזה חברה ?
סיירוקס או בלקן

סיירוקס..

- - - עידכון הודעה - - -

אני לא מסכים לדעתי היהימבין יותר מתאים לשומן עיקש. מניסיון אישי עשיר.

אני ממש בספק אם הקלן היה מביא אותי לתוצאות כאלה.

נסה ותעלה תמונות אם יהיו תוצאות מרשימות.

תאמת אני חשוב לי שיהיה תוצאות כמה שיותר טובות אני בטוח שאקבל איזהשהן תוצאות עם הקלן אבל תוצאות עם יהומבין אולי יהיו לא כמו שאני מצפה..
ובאמת המון המון בילדרים אפילו לא משתמשים ביהומבין..לעומת קלן שזה הוכח כשורף שומן חזק יותר.
אבל לא יודע תסביך -_-

אני ממש אשמח אם תעלו לינק למתחיל הטרי בנוגע לסייקלים לחיטוב, מינונים שצריך לקחת, איך לקחת, באיזה אופן לקחת, של איזו חברה וכמובן השלכות.
מהתגובות שלכם נותרתי בדילמה אם לקחת קלן/יהומבין.
אני רק אומר במאמר מוסגר זה, אני שוקל 94, מטר 1.84 אחוזי שומן 16 להערכתי ויש לי הרבה שומן עיקש בצדדים ובטן תחתונה.

אני ממש אשמח אם תעלו לינק למתחיל הטרי בנוגע לסייקלים לחיטוב, מינונים שצריך לקחת, איך לקחת, באיזה אופן לקחת, של איזו חברה וכמובן השלכות.
מהתגובות שלכם נותרתי בדילמה אם לקחת קלן/יהומבין.
אני רק אומר במאמר מוסגר זה, אני שוקל 94, מטר 1.84 אחוזי שומן 16 להערכתי ויש לי הרבה שומן עיקש בצדדים ובטן תחתונה.

יש כבר כזה שמסביר הכל על שורפי שומן מי מתאים, כמה ולמה בעקרון.
16% שומן זה די הרבה, קלן+קטוטיפן תהיה בחירה נכונה עבורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית