עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יוהימבין מצויין לבטן תחתונה שם נמצא השומן העיקש
עזוב אותך משטויות.
קלן יכול לשרוף אחלה שומן שבעולם גם את העיקש ביותר, בילדרים בכלל לא נוגעים ביוהימבין (לא שהוא לא טוב).
הקטע פה זה רק לדעת לעשות דברים נכון, זהו.
ירדתי עד עכשיו 9.5 קילו.הרצתי סייקל קלן 5 שבועות עם קטוטיפן וואלה ראיתי תוצאות יפות.לקח לי 3 חודשים להגיע ל 12-11% מ 16-19% לא יודע כמה להעריך את עצמי אבל ירדתי המון.
אני יודע דיברתי עם כמה בילדרים שמתחרים באמת לא מתקרבים ולא יודעים מה זה יהומבין.
אני עושה עכשיו הפסקה של חודש וקצת מהחיטוב ואז חוזר עוד פעם.
אז אתה אומר קלן?
עם מה שילבת את הקלן, כלומר איזה אימונים?
לדעתי כן. שלא תבין לא נכון יוהימבין עובד והוא אחלה, אבל לדעתי תוצאות יותר טובות עם קלן.
אתה על קלן, בטח שתשמור על המאסת שריר שלך.
של איזה חברה ?ירדתי עד עכשיו 9.5 קילו.הרצתי סייקל קלן 5 שבועות עם קטוטיפן וואלה ראיתי תוצאות יפות.לקח לי 3 חודשים להגיע ל 12-11% מ 16-19% לא יודע כמה להעריך את עצמי אבל ירדתי המון.
אני יודע דיברתי עם כמה בילדרים שמתחרים באמת לא מתקרבים ולא יודעים מה זה יהומבין.
אני עושה עכשיו הפסקה של חודש וקצת מהחיטוב ואז חוזר עוד פעם.
אז אתה אומר קלן?
של איזה חברה ?
סיירוקס או בלקן
אני לא מסכים לדעתי היהימבין יותר מתאים לשומן עיקש. מניסיון אישי עשיר.
אני ממש בספק אם הקלן היה מביא אותי לתוצאות כאלה.
נסה ותעלה תמונות אם יהיו תוצאות מרשימות.
אני ממש אשמח אם תעלו לינק למתחיל הטרי בנוגע לסייקלים לחיטוב, מינונים שצריך לקחת, איך לקחת, באיזה אופן לקחת, של איזו חברה וכמובן השלכות.
מהתגובות שלכם נותרתי בדילמה אם לקחת קלן/יהומבין.
אני רק אומר במאמר מוסגר זה, אני שוקל 94, מטר 1.84 אחוזי שומן 16 להערכתי ויש לי הרבה שומן עיקש בצדדים ובטן תחתונה.
אפשר לינק?יש כבר כזה שמסביר הכל על שורפי שומן מי מתאים, כמה ולמה בעקרון.