הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא אנושי

יש אנשים שבחרו להיראות חזק ויש כאלו שבחרו להיות חזקים

חח משפט טוב האמת , אבל יש גבול לכמה הארדקור פאוורליפטינג אתה ונראה לי הוא עבר אותו ... בעיקר שהוא נער והוא דיי דופק לעצמו את הילדות שהוא נראה ככה (בנות וכו) מילא אנשים מבוגרים שזה לא כזה משנה

חח משפט טוב האמת , אבל יש גבול לכמה הארדקור פאוורליפטינג אתה ונראה לי הוא עבר אותו ... בעיקר שהוא נער והוא דיי דופק לעצמו את הילדות שהוא נראה ככה (בנות וכו) מילא אנשים מבוגרים שזה לא כזה משנה

הפוך, הוא מתעלם מכל עיניין הבנות ומתרכז במה שהוא אוהב. (דווקא מכל התחרויות והאנשים סביבו זה יכול למשוך בנות בגילו)
חיטוב הוא יכול לעשות זריז אם הוא לא יואהב איך שהוא נראה..
אין גבול לחיצוניות בPP, כל הקטע זה משקל, זאת העבודה שלך, התחביב שלך, המרכז שלך.
אז בטן גדולה לא ממש צריכה לעניין כאן, זה כמו שתגיד שאתה בודיבילדר ואתה נראה גדול מדי, זה לא מסתדר בייחד.

הפוך, הוא מתעלם מכל עיניין הבנות ומתרכז במה שהוא אוהב. (דווקא מכל התחרויות והאנשים סביבו זה יכול למשוך בנות בגילו)
חיטוב הוא יכול לעשות זריז אם הוא לא יואהב איך שהוא נראה..
אין גבול לחיצוניות בPP, כל הקטע זה משקל, זאת העבודה שלך, התחביב שלך, המרכז שלך.
אז בטן גדולה לא ממש צריכה לעניין כאן, זה כמו שתגיד שאתה בודיבילדר ואתה נראה גדול מדי, זה לא מסתדר בייחד.
לא נראה לי מישהי תימשך אליו חח ... והחיטוב שלו ממש לא יהיה זריז האחוז שומן שלו בשמיים

לא נראה לי מישהי תימשך אליו חח ... והחיטוב שלו ממש לא יהיה זריז האחוז שומן שלו בשמיים
אני בטוח שאם הוא היה בוחר בבחורות, המקצוע שלו היה אחר לגמרי.
למה אתה מתעסק בקאקה? הבחור בחר להתחרות בהרמת משקולות ולא להיות דוגמן. כנראה שבאמת אכפת לו להתחזק עכשיו כי זה מה שהוא רוצה.
אם זה מה שהוא אוהב, הוא יעשה את זה ואני בספק אם המראה שלו יעצור בעדו. בניגוד למישהו אחר כאן.

אני בטוח שכולנו מכירים אנשים שמנים ומכוערים ולא עשירים שמשיגים כוסיות,אם הם יכולים אז הוא גם יכול.

• פותח/ת השרשור
אולי מבוגרים שהנשים האלה הולכות איתם רק בגלל הכסף , בטח שבגיל שלו זה לא יקרה

אתה לא יודע לקרוא?
אנשים שמנים ומכוערים ולא עשירים
המראה זה לרוב רושם ראשוני, יש משפט שאומר שקל להיות גבר מכוער מאשר אישה מכוערת....
הוא בחר את זה והמראה לא יעצור אותו, אם אתה בחרת להיות בונה גוף אז ברור שאתה תשמח כשתיראה יותר טוב לעומתו שהוא שמח כשהוא שובר PR

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית