עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותו דבר....אז תגיד לאבא שלך בשפה יפה.. זה הרבה יותר טוב מקפה השחור או במיוחד מנס קפה ששותים 😃
בעקרון תלוי במינון אין בעיה אם כדור קפאין 1 זה לא יזיק וזה רק יתרום לך לאימון טוב יותר . בעקרון קפאין עוזר לניוד שומן ובוא נגיד שיותר מבריא מלא בריא.אבא שלי אומר לי שזה לא בריא הקפאין שאני לוקח לפני אימון (אני לוקח כדור רק )
בתכלס אין לי מושג לגבי קפאין
זה בריא או שבעצם לא ?
או שזה לא מזיק ולא מועיל לבריאות
אשמח להסבר ולא רק לתשובה ישירה
בכל מה שקשור לתזונה לא תמצא תמימות דעים מוחלטת. קפאין נחשב במשך די הרבה זמן למשהו מזיק והרופאים המליצו להפחית בצריכתו, אבל דוקא בשנים האחרונות הוא מקבל יותר ויותר חוות דעת חיוביות. לא מזמן התפרסם במגזין מוביל לרפואה מחקר שמצא מתאם מרשים למדי בין כמות הקפה שאדם שותה לבין תוחלת החיים שלו - אבל זה היה מחקר תצפיתי כך שיהיו מי שיערערו על האפשרות להסיק ממנו מסקנות נחרצות: http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1112010?query=featured_home&&זה בריא או שבעצם לא ?
או שזה לא מזיק ולא מועיל לבריאות
וואלה אין להם בעיהתתחיל להחביא מההורים, אחרת הם לא ירדו לך מהגב..
לא משנה מה תעשה, תביא מחקרים תוכיח הכל, הם פשוט לא יבינו.
אוקיי תודהערוץ 2 אמר שאבקת חלבון זה מסוכן, אלה דעות קדומות ופחד מדברים חדשים ולא מוכרים.
אתה יכול לישון בראש שקט, כל עוד אתה לא עובר את הפי 10 מ.ג במ"ג [לבנאדם ששוקל 80 ק"ג, לא לעבור את ה800 מ"ג].
ננעל לבקשתךאוקיי תודה
אפשר לנעול