הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חטיף חלבון Mega Pro50

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
*מכילים 50 גרם חלבון
*מכיל מולטיויטמין - לרבות ויטמיני B קומפלקס חיוניים.
*עשיר בחלבון ונוגדי חמצון חיוניים.
*דל בשומן
*דל בפחמימה
*מכיל חלבון מי גבינה(פירוק מהיר) וקזאין(פירוק איטי)
החטיף מגיע במגוון טעמים: תות, שוקולד תפוז, שוקולד בוטנים, שוקולד, ושוקולד עוגת גבינה.
מישהוא ניסה את החטיף הזה ? העתקתי את זה מאחד האתרים שמוכר אותו והתעניינתי אם אכן הוא טעים ?

תתרחק משוקולד תפוז.
אני טעמתי את השוקולוד בוטנים והיה טעים.
אגב, סתם מעניין אותי, כמה מוכרים לך אותו?

עזבו אותכם , big 100/supreme אלה חטיפים אמיתיים.

- - - עידכון הודעה - - -

אז לא טעמת את החטיפים של oh yeah.
אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי (בכללי,נשבע)
והוא בטח התכוון שיש לזה טעם של עובש כי זה דל בפחמימות= אין הרבה סוכרים , או-יה לא חסר פחמימות. והוא די צודק פעם אכלתי חטיף חלבון שהוא דל פחמימה וזה דיקט חסר טעם.

עזבו אותכם , big 100/supreme אלה חטיפים אמיתיים.

- - - עידכון הודעה - - -

והוא בטח התכוון שיש לזה טעם של עובש כי זה דל בפחמימות= אין הרבה סוכרים , או-יה לא חסר פחמימות. והוא די צודק פעם אכלתי חטיף חלבון שהוא דל פחמימה וזה דיקט חסר טעם.
מה עם איזה עדכון מוצרים?
לא מזמן ביצעתי הזמנה גדולה ומידי פעם יש לי כמה מוצרים. אשמח גם לצרף ביקורות.

מה עם איזה עדכון מוצרים?
לא מזמן ביצעתי הזמנה גדולה ומידי פעם יש לי כמה מוצרים. אשמח גם לצרף ביקורות.
תכנס לאשכול ותעדכן , כרגע אני יביא ביקורת על ווי טרופין ריבת חלב , אין לי עוד משהו חדש כרגע.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא יצא לי לטעום אותו קניתי 14 חטיפים ב 250 ש"ח מאיזה בחור שכנראה נתקע עם המון כאלו יצא לי לטעום את כול הטעמים של BIG100 ואו-יאה ופשוט כבר נמאס לי מהם וקצת רציתי לגוון וזה נשמע לי מעניין אני יעלה חוות דעת ברגע שאני יטעם אותם

דרך אגב למישהו כאן יצא לטעום את האבקת חלבון של MP בטעם תפוז ? זה מסקרן אותי איך היא

• פותח/ת השרשור
בדיוק כמו שדני אמר זה מצויין לי כי קשה לי מאוד עם הארוחות אז זה סוגר לי פינה על הצד הכי טוב שאפשר ולגבי האבקת חלבון קראתי עליה המון ביקורות מצויינות אני מתלבט אם לקנות אותה אבל מצד שני יכול להיות באמת שזה היה רע

בדיוק כמו שדני אמר זה מצויין לי כי קשה לי מאוד עם הארוחות אז זה סוגר לי פינה על הצד הכי טוב שאפשר ולגבי האבקת חלבון קראתי עליה המון ביקורות מצויינות אני מתלבט אם לקנות אותה אבל מצד שני יכול להיות באמת שזה היה רע
אני לא רואה סיבה למה ללכת על MP מההתחלה, הם לא מציעים שום דבר מיוחד חוץ מאריזה יפה.
המחיר ביחס לתמורה מאוד יקר, לך על משהו מוכר וזול יותר כמו Dymatize או ON

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה סיבה למה ללכת על MP מההתחלה, הם לא מציעים שום דבר מיוחד חוץ מאריזה יפה.
המחיר ביחס לתמורה מאוד יקר, לך על משהו מוכר וזול יותר כמו Dymatize או ON

אתה צודק ב 100% הבעיה אצלי אני מאוד אוהב לגוון בטעמים וניסיתי כמעט הכול חוץ מאולי מספר אבקות בודדות כשרות והMP בטעם תפוז מסקרן אותי נורא

אגב, קניית אבקת חלבון והכנת חטיפים דמוי MEGAPRO 50, יוצאים יותר טעימים ומשתלמים.
אשמח אם תוכל בבקשה לתת לי את המתכון להכנת החטיפים האלו 😃

אתה צודק ב 100% הבעיה אצלי אני מאוד אוהב לגוון בטעמים וניסיתי כמעט הכול חוץ מאולי מספר אבקות בודדות כשרות והMP בטעם תפוז מסקרן אותי נורא

בשבש באינטרנט, אני בטוח שתמצא.
תשאל גם את אריאל בטוח יש לו איזה כמה מתכונים בכיס.

יש ל-ON טעמים מיוחדים, לא חסר- רק תחפש.
וחוץ מזה, שותים חלבון בשביל חלבון, לא בשביל הטעם.. זה שיש כאלה עם טעם טוב זה בונוס.
MP סתם גימיקים ואריזות יפות, ספונסרים ב-UFC והם עושים את זה מהלקוחות.

• פותח/ת השרשור
קשה לי לשתות חלבון שהוא לא טעים לי ואני לא מרגיש כיף לשתות אותו הטעם נורא חשוב ניסיתי המון סוגים של ON
Cake Batter,שוקולד לבן,שוקולד מרשמלו,טופי קרמל, גלידת וניל לא את כולם קניתי כמובן אלא קיבלתי מספר מנות מחלקם והMP אני מעוניין בו לא בגלל השם או החברה אלא בגלל הטעם הייחודי תפוז שנשמע מעניין הביקרות שאני רואה עליו מצויינות

MP לא שווה את הכסף שהיא מתמחרת את המוצרים שלה חד משמעית.
איפה קראת ביקורות טובות? בודי בילדינג? גם חטיף חלבון בטעם חולדה מתה יקבל שם 9/10.

• פותח/ת השרשור
מספר אתרים אני לא כול כך יודע אם מותר לציין את שמם,בכול מקרה אני מסכים עם הדעה שלכם פשוט סתם נישמע מעניין דרך אגב ראיתי די הרבה המלצות על האבקה וואי טרופין שהיא כשרה אני בדרך כלל מעדיף את האבקות של ON אבל באשכול של החוות דעת קראתי עליה דווקא הרבה דברים טובים,מישהו יודע אולי איפו אפשר להשיג אותה באזור באר שבע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית