הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לספת כושר משקל מקסימלי 150 ק"ג

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם אני די חדש בעולם של פיתוח גוף ואני רוצה ספת כושר משולבת

אני רוצה שיהיה לי את הזמינות בבית במקום ללכת לחדר כושר וגם מבחינה כספית יותר משתלם לי להשקיע בספא איכותית. אני רוצה לקנות ספת כושר משולבת בסגנון הזה (תמונה למטה). דרך אגב אתם יודעים מה המשקל המקסימלי של ספא זאתי?,ואיך החברה הזאתי טובה?? כי רשום שהיא בעלת שלדה מסיבית ואיכותית, אבל משום מה אף אחד לא יודע מה המשקל משתמש מקסימלי. חשוב לי שזה יהיה בין 150-170 ק"ג. אני ישמח להמלצות מכם לספא טובה שתיהיה בדיוק כזאת (אני רוצה משולבת), וגם עם כן משקולות שזה חלק בנפרד (לסקואט).

pib634611948261006645.jpg

שלום לכולם אני די חדש בעולם של פיתוח גוף ואני רוצה ספת כושר משולבת

אני רוצה שיהיה לי את הזמינות בבית במקום ללכת לחדר כושר וגם מבחינה כספית יותר משתלם לי להשקיע בספא איכותית. אני רוצה לקנות ספת כושר משולבת בסגנון הזה (תמונה למטה). דרך אגב אתם יודעים מה המשקל המקסימלי של ספא זאתי?,ואיך החברה הזאתי טובה?? כי רשום שהיא בעלת שלדה מסיבית ואיכותית, אבל משום מה אף אחד לא יודע מה המשקל משתמש מקסימלי. חשוב לי שזה יהיה בין 150-170 ק"ג. אני ישמח להמלצות מכם לספא טובה שתיהיה בדיוק כזאת (אני רוצה משולבת), וגם עם כן משקולות שזה חלק בנפרד (לסקואט).

pib634611948261006645.jpg
אני בטוח ב99.99% שזה יותר מ200 אפילו
הכי הרבה תרים צלצול לחנות ותשאל...
תקליט את השיחה שאם תקנה וזה לא ענה על הדרישות תוכל להתווכח איתם

• פותח/ת השרשור
מה התקציב שלך?

עד 1500 שקל+ התקנה. פתוח לאפשרות ליד 2 באזור המרכז.

חשוב לי שתיהיה ספא כמו בתמונה ושתחזיק לי לפחות 3 שנים ושהעומס המקסימלי יהיה מעל 150 ק"ג, או אפילו 150 ק"ג אבל זה קצת יגביל אותי בעבודות.

עד 1500 שקל+ התקנה. פתוח לאפשרות ליד 2 באזור המרכז.

חשוב לי שתיהיה ספא כמו בתמונה ושתחזיק לי לפחות 3 שנים ושהעומס המקסימלי יהיה מעל 150 ק"ג, או אפילו 150 ק"ג אבל זה קצת יגביל אותי בעבודות.
ראק שמחזיק לך עד 300 קילו עולה הסביבות ה700₪ ביד 2 אפשר למצוא ב500₪ וזה ניתן להתמקחות ככה שנגיד 400-450₪ ויש לך ראק לנצח.
בנוגע לספה אני עצמי מכרתי את הספה שלי שהייתה משולבת ומנסיון אומר לך... אל תקנה ספה משולבת מפני שבד״כ בספות הביתיות האחיזה שלה צרה מידי, הם לא מספיק יציבות הברגים משתחררים לא משנה כמה חזק תסגור (אלא אם זאת ספה כמו של בודי סוליד או חברה דומה) לכן תלך על ספה חופשית יצא לך מקסימום 1200₪ כולל הראק.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.

אבל אני מעדיף ספה משולבת בגלל כמה סיבות, קודם כול אני רוצה אחרי סיום תוכנית SS לעבוד על הרגליים בנפרד (אחורית וקדמית), אני רוצה גם כרית לפשיטת מרפקים וזה בגלל זה אני רוצה ספא משולבת.

יש לך המלצות להביא לי לספא טובה למשל כמו שאמרתה בודי סוליד? חשוב לי שזאתי תיהיה ספא משולבת, ואם יש ראק שלא מרותח לספא=יתרון גדול לסקאוט.

אם תעזור לי אפילו לחפש יד 2 באזור המרכז אני מאוד אשמח. כי אני קצת חדש בכול העסק הזה ואני בכלל לא מתמצא בכול החברות הגדולות שיש.

אני אפילו יכול לחרוג מהתקציב עד 2000-2600העיקר לקבל משהו איכותי שיחזיק לי לפחות 3 שנים ועם משקלים כבדים ( עד 200 ק"ג+)

נערך לאחרונה:
תודה על העזרה.

אבל אני מעדיף ספה משולבת בגלל כמה סיבות, קודם כול אני רוצה אחרי סיום תוכנית SS לעבוד על הרגליים בנפרד (אחורית וקדמית), אני רוצה גם כרית לפשיטת מרפקים וזה בגלל זה אני רוצה ספא משולבת.

יש לך המלצות להביא לי לספא טובה למשל כמו שאמרתה בודי סוליד? חשוב לי שזאתי תיהיה ספא משולבת, ואם יש ראק שלא מרותח לספא=יתרון גדול לסקאוט.

אם תעזור לי אפילו לחפש יד 2 באזור המרכז אני מאוד אשמח. כי אני קצת חדש בכול העסק הזה ואני בכלל לא מתמצא בכול החברות הגדולות שיש.

אני אפילו יכול לחרוג מהתקציב עד 1600-1650 העיקר לקבל משהו איכותי שיחזיק לי לפחות 3 שנים ועם משקלים כבדים (בין170-200 ק"ג)
שוב רוב הספות המשולבות הנמכרות כיום הם לא איכותיות למרות שכתוב במפורש.
אם אתה מתעקש על ספה מסוג x ממליץ לך ללכת פיזית ולבדוק אותה שלא יהיו לך אכזבות, לא שווה שתשקיע 1500₪ על מוצר ותתאכזב.
גם אדגיש לך ללכת על יד 2 ככה תוכל לנסות ממש על הספה מה שאתה רוצה.
עוד נקודה, לדעתי אתה מוציא כסף על שטויות עדיף לך להשקיע על כלוב מאשר על ספה שאיכותה תלויה בספק.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית